farkındayım resimler guclu ışıkta cekilmiş ama bir ekimci derdi tepede şu kadarda kapanır bu kadarda kapanır saçınız ışıkta parlamıcak sorun olmucak şekilde bence tepe ölçüsü ışıktada kapalı oplması bu sacada az bir greftle aynı şekilde cekimlerlede bu tepe kapanır tabi genel saçın seyrekliğini falan ölçü almış dr keser yılların tecrubesi.bişiyi merk ettim doktor koray bu saçı hangi mantıkla ekerdi dr keserin dusunduğu gibi tepe boyle kalsın genel açıklığı ölçü alalım der gibimi ekerdi yada benimn dusunduğum gibi genel saç ilaçla koruınsun tepe komple ışıktada gorunmeyecek gibi kapansın deyip ekermi .tabi herkes benim gibi takıntılı deil ben en ufak yerde biraz açıklık olsa dayanamıom orta bolgede tac bolgesi ekimci dedi ektirme orayı uzatıp kapa dedi yok dedim ben duramam orasınıda sıkı ektirdim tabi bunlar donorun sağlam olması işi gelece planını donorun sağlaımlığı belirler dokulme tipi ile braber ve olanında korunması gerekio o zaman içioz bakalım finasterid tepen rahatsız edici deil ama az biraz ekimlede iice kapamnır ben gibi takıntılı insanların bile beğeneceği sekilde kapanır ekimin hayırlı olsun