Gönderen Konu: Dr.Muttalip Keser 1800 greft vertex saç ekimi-22-23-24 mart 2017  (Okunma sayısı 145094 defa)

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Muttalip Keser 1800 greft verteks(tepe bölgesi) saç ekimi
« Yanıtla #30 : 31 Mayıs 2017, 13:06:25 »
http://bellicapelli.forumfree.it/?t=68167061  şu başlıkta vertex ekmiş önler dahil 2400 graft kullanmış inanılır gibi değil sonuç . Kıyaslama değil ama bu kişiye Koray hoca 2 katı fazla graft ekiyor . Muttalip hoca daha cazip hale geliyor.

bu örnekte ön çizgide aman aman bi değişiklik yokki. koray hoca daha agresif ve estetik bir ön çizgi belirliyor buda +1500 greft yapar. muttalip hoca'da iyi ekimci tabiki ama tarzları farklı. biri orta yaş biri genç saçı design ediyor tercih meselesi. bence Koray hoca şuan dünyada 1 numara
adam o kadar açıklığa 2400 greft ekmiş ve hepsi çıkmış koray olsaydı eminim o açıklığa 4000 den aşağı ekmezdi.

evet 4000 ekerdi ve daha güzel bir saç çizgisi ve sık bir saç design ederdi. 2400 ekmiş ama ön çizgisi benim ektirmeden önceki halimle aynı.  koray hocanın ektiğininde hepsi çıkıyor merak etme. 2400 ekerek 4000-5000 greftlik bir sıklık yakalanmıyor, muttalip hocada sihirbaz değil. hastanın isteğine göre ve dönor musaitliğine göre greft sayısı değişir. aşağıdaki örnekte muttalip hoca az bir açıklığa ilk seans 2065 ikinci seans 1500 greft ekmiş buna ne diceksin?

http://tenermaspelo.com/showthread.php?759-Dr-Keser-2065-grafts-FUE
http://www.hairrestorationnetwork.com/eve/184275-1500-grafts-fue-dr-keser-part-2-a.html

Üstat ben kendi adıma Muttalip hocanın daha başarılı olduğunu düşünüyorum bu benim fikrim sadece . Koray hoca Ronaldo ise bence Keser Messi . Bence teknikle alakalı aynı alana 1.5 kat greft kullanıyor Koray hoca

ModelPros

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 31 Mayıs 2017, 13:26:27 »
http://bellicapelli.forumfree.it/?t=68167061  şu başlıkta vertex ekmiş önler dahil 2400 graft kullanmış inanılır gibi değil sonuç . Kıyaslama değil ama bu kişiye Koray hoca 2 katı fazla graft ekiyor . Muttalip hoca daha cazip hale geliyor.

bu örnekte ön çizgide aman aman bi değişiklik yokki. koray hoca daha agresif ve estetik bir ön çizgi belirliyor buda +1500 greft yapar. muttalip hoca'da iyi ekimci tabiki ama tarzları farklı. biri orta yaş biri genç saçı design ediyor tercih meselesi. bence Koray hoca şuan dünyada 1 numara
adam o kadar açıklığa 2400 greft ekmiş ve hepsi çıkmış koray olsaydı eminim o açıklığa 4000 den aşağı ekmezdi.

evet 4000 ekerdi ve daha güzel bir saç çizgisi ve sık bir saç design ederdi. 2400 ekmiş ama ön çizgisi benim ektirmeden önceki halimle aynı.  koray hocanın ektiğininde hepsi çıkıyor merak etme. 2400 ekerek 4000-5000 greftlik bir sıklık yakalanmıyor, muttalip hocada sihirbaz değil. hastanın isteğine göre ve dönor musaitliğine göre greft sayısı değişir. aşağıdaki örnekte muttalip hoca az bir açıklığa ilk seans 2065 ikinci seans 1500 greft ekmiş buna ne diceksin?

http://www.hairrestorationnetwork.com/eve/184275-1500-grafts-fue-dr-keser-part-2-a.html

Üstat ben kendi adıma Muttalip hocanın daha başarılı olduğunu düşünüyorum bu benim fikrim sadece . Koray hoca Ronaldo ise bence Keser Messi . Bence teknikle alakalı aynı alana 1.5 kat greft kullanıyor Koray hoca

keşfedilmemiş bir teknik yok. aynı sıklığı farklı greft sayılarıyla yakalamaları için koray hocanın ektiğinin yüzde 40 50 sinin çıkmaması gerekir ki öyle birşey söz konusu değil. biri daha sık ve agresif ön çizgi yapıyor diğeri daha mütevazi olay bundan ibaret. muttalip hoca'da çok başarılı bir hekim tartışılmaz ama bence farklı kulvarlar. verdiğim örneğe bakarsan orda Muttalip hoca dar bir alana 3500+ greft ekmiş ve agresif çizgi ve güzel bir sıklık yakalamış. ki ben bu cocukla konustum şakaklar için 3. bir operasyon düşünüyor bence gerekte yok ama en baştan Koray hocaya gitseydi hayalindeki şakakları zaten hoca ilk seansta yapmıştı diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 31 Mayıs 2017, 13:34:11 Gönderen: ModelPros »

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 31 Mayıs 2017, 14:18:29 »

Orjinal saçların sıklığını yakalamak için fazla ekmiş kardeşim.

ModelPros

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 31 Mayıs 2017, 14:31:23 »

Orjinal saçların sıklığını yakalamak için fazla ekmiş kardeşim.

fazla değil işte keşke musait dönor olsada 10.000 greft ekilse. ne kadar çok o kadar doğal ve iyidir. siz ücret hesabı yüzünden greft sayısına çok takılıyosunuz haklısınızda ama açıklığa göre fazla diye teknik konulara girip fazla ekiyor diye eleştirmekte yersiz. dökülmeyen bir saçta binlerce greft var ve ne kadar ona yaklaşabilirsen o kadar iyidir..

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 31 Mayıs 2017, 17:22:02 »
Şimdi konu sahibi arkadaş Koray hocaya gitseydi 3000 ektirirdi ve Keser ile aynı sonuç olurdu emin olun .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 31 Mayıs 2017, 17:45:56 »
Koray hoca sonrasini dusunmese ensesi zayif olanlara sac eker bence buna tarafsiz biri olarak katilmak imkansiz.beni düşündüren bir sey var.bazi ekinciler 5 bin greft ile elde ettiği sonucu baskasi 3500-4000 arasi ile elde ediyor. Demekki bazılarının ektiği cikmiyor.keser veya koray hoca dan bahsetmedim.

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 31 Mayıs 2017, 21:32:30 »
Arkadaşlar benim dökülmem 5-6 senedir vardı ve tepem seyrelmişti ozaman Muttalip hocaya gittiğimde dökülmemin devam ettiğini bana 30 yaşımdan önce ekim yapamaycağını söylemişti.Şimdiki ekimde ön bölgedede açılmamın olduğunu burayada ekmesini istedim fakat bana bunun lüks olacağını dökülmemin devam edebileeği için donörü iyi kullanmamız gerektiğini söyleyip ilerdeki duruma göre 2. Ekimi düşüneceğimize ikna etti beni.Ayrıca Fiyatı soran arkadaşlar 1greft 3,5 euro

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 01 Haziran 2017, 15:31:00 »
Arkadaşlar benim dökülmem 5-6 senedir vardı ve tepem seyrelmişti ozaman Muttalip hocaya gittiğimde dökülmemin devam ettiğini bana 30 yaşımdan önce ekim yapamaycağını söylemişti.Şimdiki ekimde ön bölgedede açılmamın olduğunu burayada ekmesini istedim fakat bana bunun lüks olacağını dökülmemin devam edebileeği için donörü iyi kullanmamız gerektiğini söyleyip ilerdeki duruma göre 2. Ekimi düşüneceğimize ikna etti beni.Ayrıca Fiyatı soran arkadaşlar 1greft 3,5 euro
işte bundan bahsediyorum ilk gittiginizde kesere değilde Koray hocaya gitseydiniz size ekerim ama kendi saçlarında dökülme var onun için proscarı kullanmalısınız efendim bak bende kullanıyorum sanıldığı gibi değil deyip +3500 bide greft çıkarırdı diyorum. Yukarda sorduğum soru bunu tercih etmek mı mantıklı bekleyip kesere uymak mı ? Birisi proscarin p sini ağzına almazken diğeri ise niçin bunun tek çözüm yolu olduğunu anlatıyor insanlara aradaki bu keskin fark neden ? Keskin diyorum çünkü proscar çok keskin ve etkili bir silah saç için , örneğin Norveçlinin saç ekim sürecine ve sonrasına bakarsanız anlarsiniz.

Bence devamlı ilaç kullanmak ne kadar doğru buda tartışılır ama Koray hocayla birebir hiç görüşmediğim için bu konu hakkında fazlada yorum yapamayıcağım açıkçası.

exwore

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 01 Haziran 2017, 15:37:59 »
Çok doğal görünüyor kalite kendini belli ediyor demek ki. Umarım sonuç istediğiniz gibi olur.

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 01 Haziran 2017, 16:18:17 »
Çok saolun umarım yeni saçlar çıkmaya başlayıncada güzel olur inşallah herkesin gönlüne göre olsun

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar ekilen yerde ara ara sivilcelenmeler oluyor bu normalmi?şuan ekimin 71.günündeyim.

Feridun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimden sonra sivilcelenmeler olabiliyor cilt doktorları antibiyotikli krem öneriyor sizinki iltihaplanmış bende seboreik dermatitten dolayı sivilcelenmişti kafam fucidin krem sivilcelerin üstüne 5-7 gün sabah akşam abartılı olmadan patlatmadan sürün

Müdür

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar ekilen yerde ara ara sivilcelenmeler oluyor bu normalmi?şuan ekimin 71.günündeyim.
sivilcelenme normal...bu ekim 70.günden kendini belli etmiş çok güzel bir sonuç alacaksınız İnşallah :)

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam sizin saçların geri kalanı cansız duruyor,dökülme devam ediyor mu? yoksa ince telli ama dökülme yok mu? sadece verteks ekilmiş o yüzden sordum.

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam sizin saçların geri kalanı cansız duruyor,dökülme devam ediyor mu? yoksa ince telli ama dökülme yok mu? sadece verteks ekilmiş o yüzden sordum.

Evet ekim yapılan yerin çevresi biraz cansızdı öncedende fakat tam dökülme olmadığı için oralara ekim yapılmadı Şuan dökülme durdu ama ilerde ne olur bilmiyorum inşallah ilerlemez

Facebook Twitter Instagram