Hepinize toptan bir cevap vereyim de bir dahada cevap yazmayı dusunmuyorum.
@kaya - ne demek istediğini anlamadım evet uzun süredir aktif değildim dün ileti atmak istedim. nasıl istersin önce ısınma turları şeklinde iddialı olmayan iletilerle mi başlamam gerekirdi? Veya Dr. Couto nun adamıyım ve muttalip hocayı karalamaya mı çalışıyorum mı demek istiyorsun, aynen kardeşim ben kendisinin türkiye temsilcisi olup onun reklamını yapıyorum. Madem o özelliği kullanmaya çok meraklısın iletilerimi iyi oku Muttalip hocayı hep övdüğümü görürsün.
@noname - ben sana git yurt dışında ektir demedim ki zaten aksine diyorum ki yurt dışından adamlar geliyor Koray hoca ve Muttalip hocaya onlarda o kadar başarılı diyorum. Benim demek istediğimi kendi sonucunu bütün dünyadaki doktorların sonuçlarıyla kıyasla bana yurt içinden örnek göster gibi saçma ve gereksiz isteklerde bulunma, hepsinin kullandığı teknoloji, teknik benzer veya aynı zaten. Videosunu paylaştığım Dr. Couto'nun başarısız veya senin kadar başarılı olan ekimi yok mu tabiki var ama bu seviyedeki doktorlar her zaman işinin arkasında durur ve ekim tatmin etmediyse revizyon yapar. Açıkcası söylediklerimden bunu çıkartan biri olarak arenamed değilde Muttalip hocaya denk gelmen büyük şans olmuş, senin adına sevindim.
Finasla ilgili de yazan arkadaşlar. Finasın ekime katkısını tartışan aksini iddia eden yok. Ben hepiniz kadar finasın etkisinin ne kadar iyi olduğunu biliyor 4 senedir kullanıyorum. PAYLAŞTIĞIM VIDEO' daki sonucun başarısı ile ilgili finasın konuşulması komik ve saçma dedim finaslı ekimlerin hepsi öyle başarılı mı? ki o ekimde finas kullanılmamış. Neyse nasıl biliyorsanız öyle yapın..