Gönderen Konu: Dr.Muttalip Keser 1800 greft vertex saç ekimi-22-23-24 mart 2017  (Okunma sayısı 145181 defa)

Miracless

• Jr. Member
  • **
  • Umut
Ynt: Dr.Muttalip Keser 1800 greft vertex saç ekimi-22-23-24 mart 2017
« Yanıtla #270 : 31 Aralık 2017, 17:50:03 »
Bence sonuç çok iyi değil. iyi bile değil normal. Açıklık halen var dönor alanda müsaitken neden 1800 graft ekildi? 2500 graft ekilseydi tamamiyle kapanırdı. tabi 12 ayın dolması lazım verteks için ama inşallah kapanır. Muttalip hocayı çok övmüşler fakat demekki bu işler sadece hocanın iyi olmasıyla bitmiyor şans işi gibi kafanın içini bilmioruz her bünye farklı reaksiyon veriyor..

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #271 : 31 Aralık 2017, 17:59:17 »
Bence sonuç çok iyi değil. iyi bile değil normal. Açıklık halen var dönor alanda müsaitken neden 1800 graft ekildi? 2500 graft ekilseydi tamamiyle kapanırdı. tabi 12 ayın dolması lazım verteks için ama inşallah kapanır. Muttalip hocayı çok övmüşler fakat demekki bu işler sadece hocanın iyi olmasıyla bitmiyor şans işi gibi kafanın içini bilmioruz her bünye farklı reaksiyon veriyor..
kardes bende demistim ama arkadaslar yanlıs anladi beni oyle ahım sahim bir degisme olmamış tamam vertex ekimi zor olabilir de ne bileyim siradan bir ekim gibi bence

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #272 : 31 Aralık 2017, 21:07:38 »
gene iyi 1800 grfete gore onde 1000 grfetin kapayacağın yeri tepede 2000n gfret kapar açıklık bayağı varmış 2500 3000 grfet gerekirdi o kafaya
saçları ekmeydi dersin

metropols

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #273 : 31 Aralık 2017, 21:20:23 »
mevcut açıklığınıza yetersiz bir graft nakli gerçekleştirilmiş, ekiminizi gerçekleştiren doktor sıfır riskle çalışan, günde 500-600 ekim yapan, butik çalışan birisi. burada ekim yaptırdığınıza göre maddi olanağınızı elverişli olarak düşünerek Hakan Doğanay ile implanter pen tekniği ile aralara girip mevcut saçlara zarar vermeden 800-1000 graft civarı takviye yaptırmanızın sizi daha çok mutlu edeceğini düşünüyorum. bu arada önde 1000 graftin kapattığını arkada 2000 graft kapatır gibi argümanların dayandığı sebep nedir lütfen birisi açıklasın. saç kalınlığı belli, graft saç ortalaması belli, ekilen alan belli. vertexte kanlanma az olduğu için graft zaiyatı çok oluyor derseniz de çok inandırıcı gelmiyor bana, doktorlar saç açılarının sarmal bir şekilde değişiklik gösterdiği bu bölgede ekim yapmayı kendilerine eziyet görüyorlar tek sorun bu,yoksa bir çok özenilmiş vertex ekimleri gayet az bir kayıpla ön ve orta kısımdan farkı olmaksızın çıkıyor..

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #274 : 31 Aralık 2017, 21:43:02 »
Bazi arkadaslari anlamak mumkun degil.

Noname’in onlere de muhtemelen ekim gerekecek, planlamasini bu sekilde yapmis olabilir. On ekimini yaptirirken eger gerekirse vertexe biraz daha ektirebilirim, simdilik alanin cogu kelligi buyuk olcude kapatacak sekilde ekilsin demis olabilir. Maddi durumu simdilik buna yetmistir, ikinci ekim icin biriktiriyor olabilir.

Tek bir ekimde heryeri ve her acikligi kapatmaya calismak hem hastanin bunyesine, hem hastanin butcesine agir, hem de hastanin donorune agir gelen bir durum. Imkan varsa birden fazla ekime girmek, bir sonrakinde bir oncekinde begenilmeyen ufak tefek yerlerin tamir edilmesi cok daha uygun olur.

Bana gore bu aciklik 1800 greft ile cok iyi bir sekilde kapanmis. Ayna gibi bir vertex sacli hale gelmis. Bu acikligi bu greftle Turkiye’de kimse bu kadar kapatamaz. Vertex koklerin farkli yonde ekilmesi zorunlulugundan dolayi kapaticiligi dusuk bir boyle. Bu alana istenirse bir bu kadar daha greft gidebilir. Gerekli mi? Hayir tabiiki. Ayni durumda olsam, ben de bu kadar kapatir, one yapacagim ekimin planlamasini yaptiktan sonra kendimi riske atmayacak sekilde ise (donor ve yas bakimindan) ve vertexe daha cok greft gommek istiyorsam bir touch-up dusunurdum.

Bir ekime bakarken ‘sadece’ acikligin maximum sekilde kapanip kapanmadigina bakmak ve bu sekilde yorum yapmak dogru degil.
« Son Düzenleme: 31 Aralık 2017, 21:51:13 Gönderen: Kaya »

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #275 : 31 Aralık 2017, 21:48:50 »
mevcut açıklığınıza yetersiz bir graft nakli gerçekleştirilmiş, ekiminizi gerçekleştiren doktor sıfır riskle çalışan, günde 500-600 ekim yapan, butik çalışan birisi. burada ekim yaptırdığınıza göre maddi olanağınızı elverişli olarak düşünerek Hakan Doğanay ile implanter pen tekniği ile aralara girip mevcut saçlara zarar vermeden 800-1000 graft civarı takviye yaptırmanızın sizi daha çok mutlu edeceğini düşünüyorum. bu arada önde 1000 graftin kapattığını arkada 2000 graft kapatır gibi argümanların dayandığı sebep nedir lütfen birisi açıklasın. saç kalınlığı belli, graft saç ortalaması belli, ekilen alan belli. vertexte kanlanma az olduğu için graft zaiyatı çok oluyor derseniz de çok inandırıcı gelmiyor bana, doktorlar saç açılarının sarmal bir şekilde değişiklik gösterdiği bu bölgede ekim yapmayı kendilerine eziyet görüyorlar tek sorun bu,yoksa bir çok özenilmiş vertex ekimleri gayet az bir kayıpla ön ve orta kısımdan farkı olmaksızın çıkıyor..
Bu argumanin dayandigi sebep koklerin ayni yonde ekilmemesi, cikan saclarin ust uste binmemesidir. Donorden bircok sac alinabilmesinin sebebi de ayni. Ust uste bindigi zaman saclar, bosluklar kapanir ve donorden binlerce kok alinmasina ragmen siritmaz.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #276 : 31 Aralık 2017, 21:49:30 »
Bu ekim için konuşmanın erken olduğu kanısındayım ha tabi 1000 greft daha ekse mutlaka daha iyi olurmuş ama bana göre süreç daha bitmedi.
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #277 : 01 Ocak 2018, 09:51:47 »
ilaç kullanır dokulmeyi erteler önlerde senin dediğin gibide dusunucek olsaydı o zaman onler zaten gidicekse o beklenir o zaman gidince tepeye hiç dokunulmaz sadece önlere ekim yapılır genelde bu yapılıyor tepe yarım yamalak olcaksa ya hiç olmasın ya tam olsun
saçları ekmeydi dersin

zeus79

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #278 : 01 Ocak 2018, 12:14:10 »

tepe bölgesi açılı.bakın tepenin arkası ile üst bölgedeki açı neredeyse 270 derece.saçın bir kısmı arkaya diğer kısmı öne yatıyor haliyle orta bölgede kapatıcılık azalıyor.iki seans ekimle açık kısıma durumu görerek sıklaştırma yapılması ile daha iyi kapatıcılık elde edilebilir

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #279 : 01 Ocak 2018, 13:06:20 »
Burda kapatmış mi kapatmamismi yi konuşmak yerine ekilen ler cikmismismi cikmamismi yi konuşmak lazım.....bana göre eklenler çıkmış hemde çok da doğal çıkmış kalan süreçte ekimin seyrini değiştirecek çıkış olmaz zaten ama 1800 kök ancak o bölgede bukadar kapaticilik yapar min.fre ile süreç tamamlanacak gibi gözüküyor....benim şahsi fikrim vertex e bu ekim yeterli senin saç dökülme tipin dökülme nin süreceği izlemini verdi bana bence kalan greftlerin i tepeye değilde artık on bölgelerine saklaman ....para konusuna gelirsek herkezin kendi bütçesine kalmış bir olay

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #280 : 01 Ocak 2018, 13:14:23 »
ilk başta eleştirmiştim ama ekilen greft çıkmış ,,2500 greft  olsaydı tam kapanacağı için eleştiri yapmıştım ..ama düşünüyorum da 1800 greftle vertex kel değil artık. kalanı öne saklamak mantıklı aslında.ayrıca  sende eğer vertex firesiz  ve bu şekilde ekilenler  çıktıysa ön bölgeye ekilen greftin haydi haydi çıkacağı düşüncesindeyim..kellik senin için uzak görünüyor bünyen saç ekimi için baya uygun.yine sağlam bir hocada ön bölge ekimiyle çok iyi saçlara kavuşacağın net..

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #281 : 01 Ocak 2018, 15:01:30 »
Arkadaşlar değerli yorumlarınız benim için önemli teşekkür ediyorum öncelikle.. yorumlarınızın hepsinin doğru tarafları var az olmuş diyen başarılı bulmayan çok başarılı bulan vs.. sonuç olarak bu ekim gösterdiki verteks ekim yönünü doğru vermek çok çok önemli daha sonrası greft sayısı..benim Ekimimde 2500 burayı tam kapatırdı bence lakin Muttalip hocayı tanıyanlar çok iyi bilir onun için 100 greft bile çok önemli hep geleceği düşünür çok kullanırsak ilerde dökülme olursa nasıl durur diye o yüzden benim ısrarıma rağmen önlere şuna ekmedi dökülme devam ediyor bekleyelim birkaç sene on arada tepenin rahatsız edici açıklığını kapatır sonra duruma göre önlerde ekeriz diye..sonuç olarak şuan ben mutluyum topiksiz evden çıkamazdım eskiden şimdi gayet rahat çıkıyorum saçlarımın ekildiğini kimse anlamıyor yeni seyrelmeye başlamış gibi duruyor ki benim en korktuğum konu ya tam tepede öbek öbek dik dik olursa çim adam gibi diye riske atamadım Muttalip hocaya gittim ve mutluyum doğru karar verdim bence

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #282 : 01 Ocak 2018, 15:04:56 »
sağlam ekilenler çıkmışmı çıkmamışmıyı konusmaya gerek yok zaten dar alanları eken ektiklerim çıkan pahalın yere gittim haliyle çıkıcak ekilenler.
tabi çok arkadas gelecem planı yapılıp ekim doğru yapılmış genels eyrekjliğe gore ayarlanmış diyor ama ben olan saçı ilaçla koruyup kafanın tam kapanması taraftararıyım
saçları ekmeydi dersin

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #283 : 02 Ocak 2018, 17:44:50 »
Bence arkadaşımızın koyduğu fotoğraflar çok net ve ışıklı yani dış ortamda , kapalı alanda rahatsız edici bir kellik gözle görüneceğini sanmıyorum biraz daha kalınlaşırsa iş biter bence .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #284 : 02 Ocak 2018, 17:50:17 »
Bence arkadaşımızın koyduğu fotoğraflar çok net ve ışıklı yani dış ortamda , kapalı alanda rahatsız edici bir kellik gözle görüneceğini sanmıyorum biraz daha kalınlaşırsa iş biter bence .

Güzel teşhis bravo tam cam önü full ışıklı ortamda çekiyrom fotoları net anlayın diye karanlkta çeksem full kapalı çıkar vertex hiç anlamazsınız

Facebook Twitter Instagram