Arkadaşlar herkese merhaba,
Yaklaşık 10+ yıldır saç dökülmem ve buna bağlı olarak çözüm önerileri arayışım sürüyordu. Bu arayışı yaptığım araştırmalarım ve arkadaşlarımdan edindiğim tecrübeler kapsamında Antalya'da bulunan Esma&Serkan Tetik çiftine 01.02.2021 tarihinde yaptırdığım saç ekimiyle büyük oranda sonlandırdım.
Bu forumdan yıllardır başkalarının saç ekimlerini takip ettiğim için, foruma karşı hissettiğim bir borç olarak foruma başlık açmaya karar verdim. Bu ekibi seçerken dikkat ettiğim en büyük meselelerden birisinin ense dönörünü hırpalamamaları diyebilirim. Fotoğraflara da baktığımda büyük oranda doğru karar verdiğimi görebiliyorum. Ücret olarak herkese uygulanan standart ücret uygulandı, özel bir indirim uygulamaları yok. Serkan bey anestezi , saç çizgisi gibi işlemleri hallederken Esma hanım saç alımı ve ekimi ile ilgilendi. Ekim 2 gün sürdü ve benim açımdan oldukça yorucuydu ancak şuan yıkamamın ertesi gününde herhangi bir rahatsızlığım bulunmamaktadır.
Saçlarım orta ince nitelikte olduğu söylendi. Yaklaşık 3.000+ arka donörden ve 1000+ sakaldan alım yapıldı. Benden önce yaptıran arkadaslarımda sonuclar 2.5-3 ayda alınmaya başlanmıstı ancak kendimde ne olur bilmiyorum. Şuan ilaç olarak antibiyotik, ödem sökücü, biotin, saw palemento ve coraspirin kullanıyorum.