Saç Ekimi Sonuçları
Paradan ziyade insan en çok boşa giden greflere üzülüyor.çok geçmiş olsun gerçekten.Parada önemli tabiki o paranın karşılığı bu olmamalı.Diğer ekimlere de baktım onlarda başarısız malesef.
Dostum vallahi sizin icin cok uzuluyorum ne olcak boyle pskolojinizi daha fazla bozmayin yipraniyorsunuz
Dönor alanınız çok zayıf..ben ekimci olsaydım sorun yaşamamak adına saç ekimine uygun bir aday olmadığınızı belirtirdim..
Alıntı yapılan: Dr.Ali - 20 Mayıs 2018, 21:43:33Dönor alanınız çok zayıf..ben ekimci olsaydım sorun yaşamamak adına saç ekimine uygun bir aday olmadığınızı belirtirdim..Bunlara kalsa 3-4 bin greft daha çıkar paraya taptıkları için...
Alıntı yapılan: İnstitute Of Hair Mağduru - 22 Mayıs 2018, 20:25:32Alıntı yapılan: Dr.Ali - 20 Mayıs 2018, 21:43:33Dönor alanınız çok zayıf..ben ekimci olsaydım sorun yaşamamak adına saç ekimine uygun bir aday olmadığınızı belirtirdim..Bunlara kalsa 3-4 bin greft daha çıkar paraya taptıkları için...Yanlis hatirlamiyorsam koray size 4500 5000 ekerim demisti sanki yani siz oyle demistiniz
Alıntı yapılan: smrr - 22 Mayıs 2018, 20:30:50Alıntı yapılan: İnstitute Of Hair Mağduru - 22 Mayıs 2018, 20:25:32Alıntı yapılan: Dr.Ali - 20 Mayıs 2018, 21:43:33Dönor alanınız çok zayıf..ben ekimci olsaydım sorun yaşamamak adına saç ekimine uygun bir aday olmadığınızı belirtirdim..Bunlara kalsa 3-4 bin greft daha çıkar paraya taptıkları için...Yanlis hatirlamiyorsam koray size 4500 5000 ekerim demisti sanki yani siz oyle demistinizAynen o 5000 greft demişti mailde...
Alıntı yapılan: İnstitute Of Hair Mağduru - 23 Mayıs 2018, 00:57:06Alıntı yapılan: smrr - 22 Mayıs 2018, 20:30:50Alıntı yapılan: İnstitute Of Hair Mağduru - 22 Mayıs 2018, 20:25:32Alıntı yapılan: Dr.Ali - 20 Mayıs 2018, 21:43:33Dönor alanınız çok zayıf..ben ekimci olsaydım sorun yaşamamak adına saç ekimine uygun bir aday olmadığınızı belirtirdim..Bunlara kalsa 3-4 bin greft daha çıkar paraya taptıkları için...Yanlis hatirlamiyorsam koray size 4500 5000 ekerim demisti sanki yani siz oyle demistinizAynen o 5000 greft demişti mailde...Su anki haliyle ekerim demisti degil mi
Alıntı yapılan: smrr - 26 Eylül 2017, 01:10:38Hocam yanlis anlamadiysam ilk ekimden once koray size ekerim mi dedi ve su an da ekebilcegini mi soyluyor ? Hocam sizi yargılamak gibi bi niyetim yok ama işte ucuz etin yahnisi olmuyor. Tabi koray hocanın istedigi rakam az buz bi rakam degil ama ilk ekimi koray hoca yapsaydi bu saclari ucururdu. Bence ikinci ekim koray hoca yaparsa yine bu saclari ucurur. Ama sunu da soylemek istiyorum ioh ta ekim yapan bir kac sansli arkadastan birisiniz sizin sonuc cok kotu degil.Hem ilk ekimden önce hemde şu an ekerim diyor ama fiyatı malum...Burda ektiren bazı arkadaşlara göre çok az daha şanslıyım
Hocam yanlis anlamadiysam ilk ekimden once koray size ekerim mi dedi ve su an da ekebilcegini mi soyluyor ? Hocam sizi yargılamak gibi bi niyetim yok ama işte ucuz etin yahnisi olmuyor. Tabi koray hocanın istedigi rakam az buz bi rakam degil ama ilk ekimi koray hoca yapsaydi bu saclari ucururdu. Bence ikinci ekim koray hoca yaparsa yine bu saclari ucurur. Ama sunu da soylemek istiyorum ioh ta ekim yapan bir kac sansli arkadastan birisiniz sizin sonuc cok kotu degil.
Alıntı yapılan: İnstitute Of Hair Mağduru - 26 Eylül 2017, 08:36:15Alıntı yapılan: smrr - 26 Eylül 2017, 01:10:38Hocam yanlis anlamadiysam ilk ekimden once koray size ekerim mi dedi ve su an da ekebilcegini mi soyluyor ? Hocam sizi yargılamak gibi bi niyetim yok ama işte ucuz etin yahnisi olmuyor. Tabi koray hocanın istedigi rakam az buz bi rakam degil ama ilk ekimi koray hoca yapsaydi bu saclari ucururdu. Bence ikinci ekim koray hoca yaparsa yine bu saclari ucurur. Ama sunu da soylemek istiyorum ioh ta ekim yapan bir kac sansli arkadastan birisiniz sizin sonuc cok kotu degil.Hem ilk ekimden önce hemde şu an ekerim diyor ama fiyatı malum...Burda ektiren bazı arkadaşlara göre çok az daha şanslıyımYanlis hatirliyorsunuz heralde
Alıntı yapılan: smrr - 23 Mayıs 2018, 11:14:43Alıntı yapılan: İnstitute Of Hair Mağduru - 26 Eylül 2017, 08:36:15Alıntı yapılan: smrr - 26 Eylül 2017, 01:10:38Hocam yanlis anlamadiysam ilk ekimden once koray size ekerim mi dedi ve su an da ekebilcegini mi soyluyor ? Hocam sizi yargılamak gibi bi niyetim yok ama işte ucuz etin yahnisi olmuyor. Tabi koray hocanın istedigi rakam az buz bi rakam degil ama ilk ekimi koray hoca yapsaydi bu saclari ucururdu. Bence ikinci ekim koray hoca yaparsa yine bu saclari ucurur. Ama sunu da soylemek istiyorum ioh ta ekim yapan bir kac sansli arkadastan birisiniz sizin sonuc cok kotu degil.Hem ilk ekimden önce hemde şu an ekerim diyor ama fiyatı malum...Burda ektiren bazı arkadaşlara göre çok az daha şanslıyımYanlis hatirliyorsunuz heraldeYanlis hatirliyor heralde adamin kafa donmus arkadaslar kotu bir pskoloji ben cidden cok uzuluyorum onlarin adina bazi seyleri hos gormek gerek saygilar
Şu konu yukarda kalsın bunların ne kadar sahtekar olduklarını görsünler...