Saç Ekimi Sonuçları
Hani nerde nerde?
Alıntı yapılan: IOH - 02 Mayıs 2018, 10:57:11Buradaki örnek hesaplamaları göz önüne alırsak Batı beyin oranı aşağıda hesaplanmıştır Ekim alanı yaklaşık0.05x1.83x60=5.49 kapatıcılık oranıdır Donor alanı ortalama0.05x2.20x88=9.68Amaç homojen bir bütünlük elde etmektir ve tek bir seansla yapılamayacağı tarafına açıklanmıştır.Tekli ve ikili graftler ağırlıklı kullanıldığı için tabi ki aralara ekim yapılabilme şansı vardır.Ön çizgideki cm2 de bulunan 60 greft nerede ?
Buradaki örnek hesaplamaları göz önüne alırsak Batı beyin oranı aşağıda hesaplanmıştır Ekim alanı yaklaşık0.05x1.83x60=5.49 kapatıcılık oranıdır Donor alanı ortalama0.05x2.20x88=9.68Amaç homojen bir bütünlük elde etmektir ve tek bir seansla yapılamayacağı tarafına açıklanmıştır.Tekli ve ikili graftler ağırlıklı kullanıldığı için tabi ki aralara ekim yapılabilme şansı vardır.
aynen öyle sonuçda ortada karşılığını alamamış insanlar var sen bunlara Haklı gıbı davranıp sadece kendı istediklerini sunarsan çarşı karışırkarıştıda kendı kendinelerine zarar verıyorlar.
Tıklayıpta reklam bütçesinden yemeyin bari:)Direkt linki girin emeğe saygı
Alıntı yapılan: deinemutter - 17 Mayıs 2018, 16:52:10birader magdurlardan biri de benim,ama böyle seyler sacmalamayin burada lütfen.ne yapılacaksa kanun sınırları içerisinde olacak ve bu arada nihayet bende bir sağlık hukuku avukatı ile geçtiğimiz hafta görüştüm.Sen hayırdır ? Sen ne saçmalıyorsun sanamı soracam ne yapacağımı sadece hukuk yoluyla değil her yolla gereken yapılacak ne seni ne başkasını ilgilendirmez bu elini kolunu sallayarak hala ekim yapsınlar yabancı forumlarda reklam yapsınlar buna engel olmak saçmalıksa senden daha saçması yok hadi başka konuya...
birader magdurlardan biri de benim,ama böyle seyler sacmalamayin burada lütfen.ne yapılacaksa kanun sınırları içerisinde olacak ve bu arada nihayet bende bir sağlık hukuku avukatı ile geçtiğimiz hafta görüştüm.