Gönderen Konu: 26 Mayıs 2017 Çevre Hastanesi Mesut Köröğlu ve ekibi 3900 greft  (Okunma sayısı 6577 defa)

Müdür

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
MERHABALAR ARKADAŞLAR 10. GÜN FOTOLARI EKTEDİR. TECRÜBELİ ARKADAŞLARIN YORUMLARINI ALABİLİRMİYİM. EKİM SIKLIĞI SİZCE NE DURUMDADIR. SÜRECİ PAYLAŞMAYA DEVAM EDECEĞİM.
kısa bi süre sonra şok dökülme başlayacaktır..ön tarafla vertexi 2.seans şeklinde ekim olsa iyi olurmuş ama İnşallah gene iyi olur...
Ön taraf tatmin edici olabillir ama vertex hakkında yorum yapamam tecrübem yok...Ama tatmin edici olur İnşallah

kosovali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
ön taraf istediğim kıvama gelse yeter reis tepeyi toppik kullanımı rahat kapıyor.ANCAK KİMSE YORUM YAPMAK İSTEMİYOR POPÜLER BİR DOKTORA YORUM YAPTIRSAYDIK KONU YORUMDAN GEÇİLMEZDİ...

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim serzenişte haklı olabilirsin ancak hem yorum için erken hem de herkes ekim yaptırmak istediği yeri takip eder oldu.tabiki bu doğru değil,herkes birbirine yardımcı olmali.benim şimdilik yorumum ön kisim tutarsa seni mutlu eder ama verteks seyrek kalabilir.

kosovali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
yorumun için teşekkür ederim kardeşim  vertexin seyrek kalacağı aşikâr ancak inşallah ön taraftaki ekilen saçlar tutar. Vertexi 2. Seansi yaptirana kadar toppikle kapatrm diye düşünüyorum.

Cenk49

• Full Member
Son hali çok temiz görünüyor.bence ön çizgi daha sık ekilebilirdi onun dışında şimdilik her şey yolunda gibi .çevre hastanesinde ekim yapan kaç ekip var biraz bilgi verebilirmisiniz bu arada,sanki oranın sürekli ekibi ve doktorları değişiyormuş gibi hatırlıyorum,özellikle mesut hoca ile ilgili bildiklerinizi yazarsanız sevinirim...

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ön çizgi çok fazla girintili çıkıntılı gibi geldi bana normal saçı dokulmeyen bir insanın ön saç çizgisinin bu denli girintili çıkıntılı olduğu kanısında değilim ama uzayınca pek belli olucagini sanmıyorum daha doğal da durabilir

kosovali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Saçlar ince telli olduğu için kapatıciligi nasil olcak bende merak ediyorum süreci sizlerle paylascam. Girinti cikintili olmasinin ne zok yarari ne cok zarari olcagini sanmıyorum.  Ilac takviyesi olarak medobioton 5 mg ve proscar 4/1 kullanıyorum. Bakalım bir faydası olcakmı ikisinede ekimden sonra başladım

kosovali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaslar 16. Gün resimleri yakından flashlı çekim yaptım. Şok dökülme insallah fazla olmaz suan yikayinca elime küçük küçük kırık saçlar gelmeye başladı  3 4 gündür.Birde saçlarımın ince telli olması beni korkutuyor. Yorumlarınızı bekliyorum şuan ki surecle ilgili
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2017, 00:21:37 Gönderen: kosovali »

kosovali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 26 Mayıs 2017 Çevre Hastanesi Mesut Köröğlu ve ekibi 3900 greft
« Yanıtla #23 : 30 Haziran 2017, 22:20:56 »
Arkadaslar şok dökülme durdu gibi. Alttan dokulenler yerine siyah siyah çıkışlar başladı. . Süreç hızlı ilerliyor sanki kizariklikda geçti baya. Yorumlarsaniz sevinirim popüler bir doktora ektirmedik ama...

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şoktan kurtulan saçlar olmus baya..5. Ayda saçları rahatça taraman dileğiyle:)

kosovali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sağol gry kardeşim  yarısı filan döküldü şokta. . Proscar biotin ve tepe için minoxil kullanıyorum. Birde  sampuanin icine  6 7 diş sarımsak dograyip atıyorum. Diger saclar canlansin diye

CreaTive

• Yeni üye
  • *
Sonuç ?

Fırat aktaş

• Full Member
7 sene olmus adam ölmüstur knk
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Proscar

kosovali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Yaşıyom kardeşlerim bu ekimden sonra 2 ekim daha yaptırdım. Şuan 3. Ekimin 3 . ayı doldu 2. Ayda Saça similasyom yaptırdım çok güzel gidiyor süreç

CreaTive

• Yeni üye
  • *
Yaşıyor olduğuna sevindik müsait zamanda fotoğraf atarmısın saç tipimiz ve açıklığımız benziyor :)

Facebook Twitter Instagram