Gönderen Konu: 26 Mayıs 2017 Çevre Hastanesi Mesut Köröğlu ve ekibi 3900 greft  (Okunma sayısı 6575 defa)

kosovali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar arkadaşlar uzun süren araştırmalar sonucu bende saç ekimini dün gerçekleştirdim.Ekimi mahalleden çok sevdiğim komsum Saç ekim uzmanı Mesut Köröğlu gerçekleştirdi.10 yıldır Serkan Aygin Clinic de çalışıp artık ekimleri kendi önderliğinde hastane ortamında oda kiralayıp yapmaktadır.Ekim başarılı geçti bugün 2. Gunumdeyim ense bolgemden bandaj çıkartıldı.Sizden ekim öncesi ve sonrası fotograflarimi atıp tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim.Bende 1 yıl bu forumda kalıp bütün gelişmeleri aktaracağım sizlere. Şimdi değerli yorumlarınızı bekliyorum ekim ile ilgili..

kosovali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Buyrun arkadaşlar fotoğraflar ekim sonrası 1 ve 2. gün  ekim öncesi fotoğraflarıda paylaşacağım.

kosovali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim öncesi bulduğum toppiksiz fotoğraflar..

Müdür

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
umarım sonuç gönlünce olur ...

kosovali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim müdür sence nasıl oran orantı ön çizgi

altandem

• Ziyaretçi
Kaç greft ekildi ücret ne kadar odediniz

kosovali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
3900 greft 4.000 TL

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun.güzel bir netice almanızı ümit ediyorum. ekim doktor tarafından mı yapıldı, ekibi tarafından mı

kosovali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim baştan sona doktor tarafından yapıldı ekibide yardımcı oldu.

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
öncelikle hayırlı olsun umarım istediğiniz gibi olur :)
tek seansta mı yapıldı ekim?
herhangi bir şikayetiniz oldu mu ekim esnasında
son olarak hocanın daha önceki ekimlerini gördünüz mü ekim yaptırmadan önce
tekrardan hayırlı olsun :)

kosovali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim sasa kardesim.Tek seansda yapıldı ekim.
Şikayetim yani iğneler yapılırken baya acı çektim herkez gibi ama dayanılmıcak gibi değildi.Mecbur dayanıyosun :)hoca nın daha önceki ekimlerini görme gereği duymadım güvendiğim için

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayirli olsun bundan is sabir isi bir 7_8 yil sonra size ikinci ekim gerekebilir ortA ve vertex icin bol sacli gunler

kosovali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkürler martineden insallah 7 8 yil idare eder :)) suan proscar 4/1  ve medabiotin 5mg kullanmaya başladım var olan saçları güçlendirir diye belki çünkü saçlarım çok ince telli bence

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun kardeşim açıklığımız dediğin gibi hemen hemen aynı. inşallah istediğin sonucu alırsın

kosovali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
MERHABALAR ARKADAŞLAR 10. GÜN FOTOLARI EKTEDİR. TECRÜBELİ ARKADAŞLARIN YORUMLARINI ALABİLİRMİYİM. EKİM SIKLIĞI SİZCE NE DURUMDADIR. SÜRECİ PAYLAŞMAYA DEVAM EDECEĞİM.

Facebook Twitter Instagram