Saç Ekimi Sonuçları
bi problem yok dmi hocam. bende orada ektrmeyi dusunuyorum bu ay
12. Günden merhaba arkadaşlar. Kabuk dökümü bitti gibi. Bundan sonra şok dökülme evresinde bir fotoğraf olmak üzere 2 aylık aralıklarla fotoğraf atmayı planlıyorum. Xpecia ve B12 eksikliğinden dolayı B12 takviyesi kullanıyorum. 20. Gün minoxil başlayacağım. Sevgilerle
Gidişat gerçekten çok güzel görünüyor ama Asuman hanımın finasterid önermemesi garip çünkü saç telin çok ince bana kalırsa tekrar konuş ve ona göre planlı bir şekilde kullanmaya başla. Şu andan itibaren saç diplerini takviyelerle coşturman lazım.☺
Finas konusunda kararsızım hocam, 3 günde 1 en azından alsam faydası olur mu ki?
Olmaz hormonlarını boşa dalgalandırırsın. Hergün aynı saatte almalısın.
Açıkcası neye göre böyle bir yorum yaptınız anlamadım? Neden aynı saat ? açıkcası ilk defa sizden duydum böyle bir şeyi 🤔
Arkadaşın vertex bölgesi güçlü olduğu için önermemiş olabilir belki [/quoteVertex e ayrı, şakaklara ve önlere ayrı ayrı etki yaratacağını düşünmüyorum ben kardeş
Dht sürekli salgılanır siz bunu 1 gün baskılar diğer gün kullanmayıp baskılamassanız tekrar yükselir böyle gider. Tabi 1mg için bu söylediğim. Aldığınız mgye göre vücudda kalma süresi var.
Gayet iyi görünüyor, şok devam ediyordur zaten, donör güzel toparlamış, artık bekleme dönemi Bol sabırlar.. (^_^)
Nerdeyse 1 ay oldu. Başladıktan sonra gerisi hemen geliyor, 3.aya doğru sabırsızlık moduna geçerim sanırım