başarılı bir planlama, donör sağlam görünüyor olur bu saç
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için, umarım hepimiz istediğimiz sonuçlara kavuşuruz 😊
Hyırlı olsun.
Ağrısız anestezi hakkında bilgi verir misiniz.
Nasıl ne yapıyorlar. Acı ne kadar oluyor vs.
Bu arada donörden alımı da güzel yapmışlar
Teşekkür ederim öncelikle. Ağrısız anestezi basınç aparatı sayesiyle yapılan bir anestezi türü. Normal anesteziye göre daha az acılı, belli yerlerde normal anestezi de yapıldı çünkü. Acı oluyor mu derseniz illa ki oluyor, sonuçları düşündüğünüz zaman gelip geçici acılara fazla takılmıyorsunuz 😊
Şakak ve ön bölgelere yoğun çalışılmış. Asuman hoca ön çizgi belirlemede artık kendini aştığını düşünüyorum, donör bölge çok temiz görünüyor her şey yolunda. Geriye sabırlı bekleyiş ve düzenli bir şekilde takviyeleri kullanmak kalıyor dostum
Yorumunuz için teşekkürler, sizin ekiminiz kadar verim alsam fazlasıyla yeterli olur 😊
Geçmiş olsun temiz Ekim planlama güzel
Teşekkür ederim, Asuman hanım bu süreçte güvenimizi boşa çıkarmadı. Bundan sonrası bol sabır ve şans artık 😊
Hayırlı olsun, planlama ve ekim sıklığı iyi görünüyor, İyi süreçler Dilerim, Bol şans.. (^_^)
Umarım süreç hepimiz için olumlu olur, sizin ekimi de yakından takip ediyorum. Bu sefer istediğiniz sonucu alacaksınız😊