Merhaba,
Konuyu güncel tutamadım kusura bakmayın iş güç, pek ilgi de yoktu zaten konuya. Ama yine de bilgi vermesi için güncellemek istedim 10. Ay doldu ve dün tekrar ekim gerçekleştirdim aynı ekip ile. Vertex bölümüne ekim yapmamıştık zaten o kısım için ekime girecektim diğer yerlerde çok şükür iyi uzayınca çok sırıtıyordu o boşluk. Serkan hoca ayrıca aralara ve ön kısma da biraz takviye yapmayı uygun gördü, ben aslında kendi sonucumdan çok memnundum tek kelime bile etmedim.
minnettarım kendisine hayatım değişti resmen saçlarım uzadıktan sonra. Ayrıca 3. Ekimi de ücretsiz olcağını söyledi ve hediye kartı verdi yaptırmak istersem eğer. Belki ilerleyen yıllarda değerlendirebilirim.
Yeni ekim 3200 planlanmıştı ama 3500 gerçekleştiği bilgisini verdi halil hoca dün ekimde, pansumana gideceğim bugün detaylı kağıdı alınca güncellerim. Çizilen çizgi planlama vs bakmadım bile kendimi tamamen onlara bıraktım ilk ekimden gelen güven ile.
Ekimde yine aşırı rahat ve sorunsuz geçti çok şükür, hatta uyudum bi kısmında.
Sonuç fotoğraflarını aşağıya ekliyorum, yeni konu açmayacağım yeni ekim için onu da birkaç ay sonra güncellerim. Açıkçası ilk aylar pek bir değilşiklik olmadı zaten, 5 ve 6. Ay da bir coştu ve sonrasında tekrar yine çok değişiklik olmadı.