Saç Ekimi Sonuçları
protez kendi saçlarınıza biraz zarar vermiş aslında resimdekilerden daha fazla saçınız olduğunu düşünüyorum.protezi kullanmayı bırakmanızın akabinde saçlarınız tekrar güçlü bir şekilde toparlayacaktır.bu süreçte hem ekilenlere hemde mevcut saçlarınıza faydalı olması açısından xpecia yada aga e tablet başlamanızı tavsiye ederim.üçüncü haftadan itibaren minoxil spreye düşük doz başlarsanız aynı şekilde ekim sürecinde büyük faydası olacaktır.yalnız uzun süre minoxil sprey devam etmenizi tavsiye etmem.geçiş dönemi için faydalı olması açısından 3 yada 4 ay kadar kullanabilirsiniz.
Kısa sürede saf cikislari başlamış tepe nerdeyse kapanmış . Tepeye ne kadar ekildi bilgin varmı hocam
Kararmaların başlamış güzel gidiyor umarım süreç ilerledikçe ekim alanı güzelce dolar var olan saçlarında dökülme mevcut muydu?
saçlar çıkıyor hayırlı olsun hocam. ön çizgi epey iddialı. umarım yapay durmaz ve sizi mutlu eder.
Yorumun için teşekkür ederim kardeşim 2-3 haftadır saçımda iddaalı bi dökülme var normalmidir sence bu ?[/quoteBende Gökhan hocaya ektirdim bende hep dökülüyor Bircan hocamız canımız cigerimiz hep normal diyor. Allah razı olsun gerçekten çok motel oldu bu bana kelimelerle anlatamam