öncelikle herkese tecrübe ve yorumlarını aktardığı için çok teşekkür ederim. umarım benim gibi ikilemde olan arkadaşlara bir fikir olur bu konu.
Yahu sen bakma bu millete bir sene olucak saf minoxidil+azaleik asit %2 kreatin karışımı kullanıyorum saçlar keçe gibi oldu bir gram döngü yasamadım , lise yıllarına döndüm. Kullan ama bırakma asla. İlk 6 ay sabah aksam bes fis kullan duruma gore 6-8 fisa düşür. Bırakırsan verdiklerini geri alır vermediklerini de almaz.
evet hocam kullanıp bırakmama konusunda kararlıyım, gittiği yere kadar. teşekkürler.
Minox'u bırakınca sağlam saçları dökmez. Minox kullandığın sürece "genetik dökülmeni askıya alırsın" ve eğer ilacı bırakırsan, seneler içinde oluşacak görüntüye hızlıca geçiş yaparsın ve bu da görsel illüzyon oluşturur. Bir anda dökülmüş gibi gelir fakat öyle değil.
Kendi şahsi fikrim Minoxil güvenilir bir etkendir. Antiandrojenlerden bin kat daha iyidir. Biz erkeğiz ve vücudumuzda saçtan daha önemli şeyler var. %1 ihtimal bile olsa riske atılmayacak şeyler bunlar. Tekrar söylüyorum bu benim kendi şahsi fikrimdir.
Sağlık sorunu olmayan bir şey için hormonlarımızla oynamak akıl karı değil. Hormonlarımız her şeyimizdir. Yaşanacak sorun sadece cinsel bile değil. DHT bir erkek için her şeydir.
Kellik büyük bir sorun olsaydı bunca yıllık evrimsel süreçte çoktan elenirdi. Ne üreme için ne de karşı cins birlikteliği için vs. bir sorun değil.
Öncelikle bunları göz önünde bulundururak "psikolojik" olarak son derece rahatlamanı öneririm ve sağlığınla oynamayacak etkenlerle korumanı tavsiye ederim.
öncelikle teşekkürler hocam, dediğiniz gibi saçtan önemli şeyler var. bunu göze alarak dht baskılamaktan kaçındım. şuan benim için en sağlıklı ve etkili tedavi minoxil gibi.
Şimdi kardeşim sana şöyle söylim minox dökülecek olan saçları kafada tutar sen minox kullanmasan zaten açılacak benim saçım aynı seninki gibiydi tıpatıp şakak çizgilerin bozulmadan minoxa başla korkma ben kullandığım aralar şok dökülmede yaşamadım saçlar süper oldu 6 ay kullanıp bıraktım tedaviyi 1.5 yıl içinde açılacak yerler açıldı yani tepe açılsa şaşırırdım derdimki minox sağlam saçları döktü ama hayır diyemiyorum çünkü benim şakaklardan çok dökülüyordu gidici onlardı oralar gitti şaşırmadım yani anlicağın şakakların gidici gözüküyor tepe sağlam gibi minox sağlam saçları dökmez eğerki saçın dökülmemeye kodlandıysa sitsen dökülmez kanser hastalarının tamamen dökülüp tekrar çıktığı gibi yada etrafında görmüşsündür kafasına herşeyi süren en ağır ilaçları kullanan bonus kafalıları bir akrabamız var 55 yaşında bonus kafa günde 3 paket sigara içer saçlar zehir gibi anlicağın dökülecek saç kafada durmaz dökülmeyecek saçta dökülmez dökülsede tekrar çıkar kanser hastalarında verdiğim örnek gibi
evet hocam şakaklarım gidici gibi, tam açılmadan önlem almak istiyorum. dediğiniz gibi dökülme kodlanmamışsa o saç dökülmüyor. elimden gelen şuan yan etkisi en az ve etkili bir tedavi. minoxile başlayacağım. teşekkür ederim.
Buraya güzel ve bilgilendirici bir video bırakıyorum izlemeni tavsiye ederim.
izlemiştim hocam bu videoyu, bence herkes bir göz atmalı.