Ön görüşme malesef çok kısa sürüyor hatta ben vazgeçiyordum bu sebepten dolayı ancak forumdaki süreçler iyi olduğu için yaptırdım.
Operasyon günü bütün fikirlerin değişicektir merak etme, baştan sona kadar ilgileniliyor, en ufak ayrıntı bile düşünülmüş, çok memnun kaldım ben bu açıdan. Planlamayı saçlar kesilip ameliyat odasına girdiğinde Serkan hoca tekrar yapıyor, bu aşamada odada yaklaşık 10 kişilik bi ekip de Serkan hocayı dinliyor, size tavsiyem bu anda stres yapmadan kendinizden emin şekilde aklınızdaki şeyleri söylemek, çizilen çizgiye bakıp hoşununa gitmeyen bi durumu tekrar söylemek, ben dikkatli incelemedim çünkü aynı anda size bakan 10 kişi olunca insan stres oluyor. Çizgi çizildikten sonra ameliyat masasına yatıyorsunuz, damardan sedasyon veriliyor. Bu andan itibaren bi istediğiniz olsa bile söyleyemiceksiniz çünkü kafanız çok güzel oluyor.
Öncesinde lavabo ihtiyacınız var ise söyleyin, zaten soruyorlar. Maskenizide izin alarak çıkartın, yüzünüze göre planlama yapılıcak, ameliyat boyuncada daha rahat edersiniz, bunalmassınız, zaten covid testide yapılıyor.