Herkese selamlar öncelikle. Saç ekim arefesindeyim bende ve aklımda sormak istediğim bazı sorular var yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. Yaşım 26 ve yaklaşık 9 senedir saçlarım düzenli bir şekilde dökülüyor ırsi sebepler yüzünden. Dökülme yanların açılmasıyla başladı ve şuanda tepe bölgem komple acık. 5 sene önce minoxil kullandım kısa süreliğine dökülmeyi yavaşlatmıstı ama önüne gecmedi ve kaşıntı yaptıgından bıraktım. Size sormak istediğim sorular şu şekilde,
1-Şu anda işsizim ve 15 Mayısta askere gideceğim bedelli olarak 28 gün sürecek.Bu süreçten önce yaklaşık 3-4 ay boşluğum var. Bu tarihlerde evde olacağımdan dolayı bir an önce yapmak istiyorum. Bir sakıncası olur mu askerliğin veya askerlik öncesi ektirmenin? Sonuçta Askerde de saçı kısa kullanacağım için 28 gün de orada yemiş olurum biraz işime gelir.
2-saç ekimini şuan mı yapmalı yoksa biraz daha süre mi geçmeli yaş olarak? Eğer ektirirsem mevcut saçlarımın ileride dökülme veya güçlenme olasılığı nedir?
3-araştırdığım kadarıyla şu ana kadar içime en çok sinen yer Dr. Serkan Aygın oldu fiyatında etkisi var bunda. Ama genel olarak ekilen greft sayıları biraz düşük geldi bana siz ne düşünüyorsunuz?
4-Ekimden ne kadar süre sonra şapka takabiliyoruz ve ne kadar süre sonra traş olabiliyoruz?
5-Son olarak babamın şu anki halini de fotoğraflara ekliyorum ve ne düşünüyorsunuz belirtirseniz sevinirim.Babam ve amcamlarım hepsi kel. Babam şuan 57 yaşında ben ise 26. Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden herkese.