Gönderen Konu: 2 yıldaki değişim ne kadar sizce?  (Okunma sayısı 2920 defa)

Gregor59

• Hero Member
Ynt: 2 yıldaki değişim ne kadar sizce?
« Yanıtla #30 : 01 Şubat 2021, 23:23:50 »
abi senin saç dökülmesinden ziyade saçı şekillendirememe sorunun var bence :D iyi bir kuaföre git ve saçını güzel bir model kestir

Yok be dostum, ne kuaförlere gittim, kuaförler kesince o gün süper, ertesi gün kuaförün çektiği fon etkisiyle yine idare ediyor. 3.gun saçı yıkayıp kendim yapinca sıçış..

ama haklısın yıllardır süregelen bir saç şekillendirme özrüm var. Saçım norwood0 iken, 5-6 yıl önce yani bebek gibi saç cizgim varken yine şekil veremiyordum, memnun değildim.

Bazen dışarı çıkmayı iptal ediyordum saç güzel olmayınca, kıza ben vazgeçtim cikmayacam dediğim olmuştur kaç defa.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 02 Şubat 2021, 03:10:40 »
  noward 7sin donorde yeetrsiz bu saça ekim olmaz.saç sakal gogus derken önden ortaya kadar seyrek bir ekim olur öyle saça böyle tarak
|-onayisareti-| ;D

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 02 Şubat 2021, 04:40:07 »
Ben bu çocuğu her yerde görmekten bıktım , dalga geçme amaçlı yapsa burada yapar diye düşünüyorum sanırım çok ağır psikolojik sorunları var. Hairlosstalk konusu var redditte sayısız gönderisi var birde norwood 3 demiş kendisine redditte şaka gibi. Burada zaten ayrı kafa. Saç ekimi düşünüyorsan ekime vereceğin parayı git psikologa ver çünkü iyi olduğunu düşünmüyorum

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 02 Şubat 2021, 11:35:30 »
 2007den beri sitelerdeyim bu kardeşim sayılı kafayı yemişlerden biri.hoşgorsun kardeşim kusura kalmasın ama 3 4 tane boyle gordum.bir tane vardı aynı bu kardeş gibi saçı bişi yok dioz titreye titreye yazıo makarada yapmıo en iyi ekimci abd de imiş diyord bilet almaya koşuyordu zor tutuyorduk evde pc basında.bir tane vardı soyunup resim cekip millete yollardı iyice yemişti kafayı bir tanede gecen o video ceken kufur eden var ara ara boyle piskolojik tedaviye ihtiyacıolan arkadaslar denk geliyor.bir dayı var taksim onun arsaları falan 20 30 trilyonu var sokaklarda yasıo insaatlarda calıso bu kardeşide ona benzettim.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 02 Şubat 2021, 11:37:39 »
Hala saçlarında sorun yok diyen var mı acaba bakalım? :)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 02 Şubat 2021, 11:46:37 »
 ışık vuruo herkesin oyle orası.kişi bazen kendi adına manipilasyonlar yapmak için halledemeyeceği sorunları varsa onlardan kaçmak için sorun olmayan bir seyi sorun algılar zaten sorun yok deyip sevinir boyle bir savunma mekanizması yapmıon dimi baska alanda sorunn yok dimi.veya beyin sorun yokken sorun turetir buda piskolojik rahatsızlıklada var.iyiki dısarda değiliz bu kadar  senin saçının yuzde 70ine sahip olmak için can atan linc ederdi.alamazdık ellerinden.gariban mahallesine son model jiple girmek gibi bişi senin yaptığın.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 02 Şubat 2021, 14:40:11 »
ışık vuruo herkesin oyle orası.kişi bazen kendi adına manipilasyonlar yapmak için halledemeyeceği sorunları varsa onlardan kaçmak için sorun olmayan bir seyi sorun algılar zaten sorun yok deyip sevinir boyle bir savunma mekanizması yapmıon dimi baska alanda sorunn yok dimi.veya beyin sorun yokken sorun turetir buda piskolojik rahatsızlıklada var.iyiki dısarda değiliz bu kadar  senin saçının yuzde 70ine sahip olmak için can atan linc ederdi.alamazdık ellerinden.gariban mahallesine son model jiple girmek gibi bişi senin yaptığın.
+1

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 02 Şubat 2021, 21:24:26 »
İnşallah kel kalırsın.Bu tiplere en önem verdiği konudan vurucaksın ki hayatının birbir türlü halini görsün.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

rodok

• Full Member
« Yanıtla #38 : 03 Şubat 2021, 00:55:23 »
Yok be dostum, ne kuaförlere gittim, kuaförler kesince o gün süper, ertesi gün kuaförün çektiği fon etkisiyle yine idare ediyor. 3.gun saçı yıkayıp kendim yapinca sıçış..

ama haklısın yıllardır süregelen bir saç şekillendirme özrüm var. Saçım norwood0 iken, 5-6 yıl önce yani bebek gibi saç cizgim varken yine şekil veremiyordum, memnun değildim.

Bazen dışarı çıkmayı iptal ediyordum saç güzel olmayınca, kıza ben vazgeçtim cikmayacam dediğim olmuştur kaç defa.

Hocam berberle alakası yok saça şekil vermenin, saç tipinle alakası var. Benim saçlarım sert, duş sonrası hafif bi fön çekiyorum fırtına çıksa bozulmuyo ama nw3üm ve saçlarım seninkinden daha kötü halde. Artık saçının şekil almamasını dökülmeyle ilişkilendirmek yerine güzel bir şekillendirici alıp kullanabilirsin, dökülme için zaten fin kullanıyorsun.

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 04 Şubat 2021, 16:56:23 »
Kafamın arkası da açıldı. Tepe değil ama arkası böyle

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 04 Şubat 2021, 17:17:21 »
Kafamın arkası da açıldı. Tepe değil ama arkası böyle
Oral spri+bica+dutasteride ile orayı toparlarsın.Yoksa bu kafa nw7ye gidiyor benden demesi

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 04 Şubat 2021, 17:27:43 »
Oral spri+bica+dutasteride ile orayı toparlarsın.Yoksa bu kafa nw7ye gidiyor benden demesi

güzel cevaptı alkışlıyorum :D

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 04 Şubat 2021, 18:58:03 »

4 aydır findeyim dutu düşünüyorum eczane denk getirebilirsem alcam. Biculamite şuan için düşünmüyorum

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 04 Şubat 2021, 23:06:16 »
Arkadaşlar  cevap vermenin anlamı yok o kadar söylememize rağmen hala açıklık var diyor. Bildiğin ta.ak geçiyor bizimle. Umursamayın boş verin.
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 07 Şubat 2021, 21:36:27 »
On çizgi o kadar hızlı inceliyor ki aydan ayda daha da zor oluyor şekillendirmek. Fin işe yaramıyor

Facebook Twitter Instagram