Herkese Merhaba
Uzun araştırmalar sonucu yıllardır ertelediğim saç ekimini gerçekleştirdim. Birkaç arkadaşımın saç ektirdiği Hairchiefs ile görüştüm ekip, ortam, ilgileri ve arkadaşlarımda gördüğüm sonuçlar beni doğru yer olduğuna ikna etti.
Gaziosmanpaşa Medical Park hastanesinde gerçekleşen operasyonda 4500 Greft Ekim yapıldı gayet streril ortamda dikkatli düzenli sorunsuz ve ağrısız şekilde gerçekleşti. Ancak
hem süre hemde görüntü olarak 4500 Greft olmadığını düşünüyorum. Operasyon 6 saat sürdü 2 kişi ekimi yaptı.
Ayrıca Yeterince sık bir Ekim olmamış gibi geliyor. Ekimden önce kendi saçlarımın olduğu bunlara zarar vermeyecek şekilde sıklaştırma yapılacağını yanlara ise tam Ekim yapılacağı söylendi.
Yorumlarınız nedir, verimli bir operasyon olmuş mu?
öncesi ve sonrası ile burada paylaşmaya çalısacağım.
Not olarak saç ektirmeyi düşünenlere önerim çok basit gibi gözüken bu işlem gerçek bir operasyon hafife alınmaması lazım. Evet belki süreç içerisinde anestezi ile bir şey hissedilmiyor ama hem Ekim esnasında hemde sonrasında ciddi dikkat edilmesi gereken noktalar var. Bu yüzden herhangi bir yerde yaptırmayın.