Gönderen Konu: DR.SERKAN AYGIN CLINIC 29.01.2021 saç ekim 41 yaş DHI 4200 greft sonucu  (Okunma sayısı 12082 defa)

Shan

• Jr. Member
  • **
Çok teşekkürler :)
  • Ekim Tarihi: 29.01.2021
  • Ekim Merkezi ismi Dr.Serkan Aygın Clinic
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 41

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun 4 ay için gayet güzel süreç çıkışlar ve gelişim devam ediyor şu an için maşallah güzel
Global Moderator

Shan

• Jr. Member
  • **
Çok teşekkürler Hintell Başkan:)
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 41

Shan

• Jr. Member
  • **
7. Ay, ön revize 5 Eylül 6. Ay olacak
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 41

halu80

• Sr. Member
Önlerde insanın kendi saçları olunca, ekimler çok doğal duruyor :-)
Aslında sizin ön tarafınızı örnek alarak ekim yapılsa insanlara, muhteşem doğal bir görüntü olur.
Güle güle tarayın!

phantom

• Hero Member
Ekim hedefine ulaşmak üzere sanırım .sizde memnunsanız şu aşamada eleştirilecek pek bir şey yok gibi.

Shan

• Jr. Member
  • **
Önlerde insanın kendi saçları olunca, ekimler çok doğal duruyor :-)
Aslında sizin ön tarafınızı örnek alarak ekim yapılsa insanlara, muhteşem doğal bir görüntü olur.
Güle güle tarayın!
Erken revize kararı doğru oldu, tepeler önlerden çok daha iyi durumda, verteksin alacağı yol var ama bekleyip göreceğiz, şu aşamada ben de memnunum , çok teşekkürler:)
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 41

Shan

• Jr. Member
  • **
Ekim hedefine ulaşmak üzere sanırım .sizde memnunsanız şu aşamada eleştirilecek pek bir şey yok gibi.
Verteks de klasik beklenti devam ediyor:) onun dışında memnunum, çok teşekkürler
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 41

Shan

• Jr. Member
  • **
Bu arada daha önce hiç dökülme olmuyordu ama son 1 aydır banyo zemininde çok fazla saç gözüme batmaya başladı, kendi saçım mı ekilen saçlar mı bilemiyorum, matematiksel olarak saçlar çoğaldığı için dökülen sayı da çoğalır diye kendimi avutuyorum ama :) 6. Ayda böyle bir durum yaşayan var mı acaba?
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 41

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Gayet güzel giden bir saç ekim süreci çok güzel bir görüntü oluşmuş sıklaştırma ile birlikte daha da gelişecek manşallah
Global Moderator

Shan

• Jr. Member
  • **
Gayet güzel giden bir saç ekim süreci çok güzel bir görüntü oluşmuş sıklaştırma ile birlikte daha da gelişecek manşallah
Eyvallah Hintell Başkan inşallah dökülme olmaz ve sıklaşma devam eder:) çok teşekkürler 👍🏼
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 41

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Eyvallah Hintell Başkan inşallah dökülme olmaz ve sıklaşma devam eder:) çok teşekkürler 👍🏼

Dökülme olacak bir durum yok güzel sonuçlanır :) zaten güzel de olmuş durumda
Global Moderator

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ön hattan attığınız fotoğrafla çok başarılı bir sonuç aldığınızı söyleyebiliriz. Zaten sizin süreciniz olumlu ilerliyordu. 1 sene sonuna kadar güzel form da alır saçlarınız. Saç sorununuzu da rafa kaldırmış olursunuz :)...
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Shan

• Jr. Member
  • **
Ön hattan attığınız fotoğrafla çok başarılı bir sonuç aldığınızı söyleyebiliriz. Zaten sizin süreciniz olumlu ilerliyordu. 1 sene sonuna kadar güzel form da alır saçlarınız. Saç sorununuzu da rafa kaldırmış olursunuz :)...
Çok teşekkürler umarım dediğiniz gibi olur👍🏼
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 41

Facebook Twitter Instagram