Gönderen Konu: DR.SERKAN AYGIN CLINIC 29.01.2021 saç ekim 41 yaş DHI 4200 greft sonucu  (Okunma sayısı 12207 defa)

Shan

• Jr. Member
  • **
Herkese merhaba, 1.ekim 4 ay, 2. Ekim 3 ay sonuçlarını paylaşmak istedim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
4 ay yeni yeni başladı süreç eski görüntüye göre baya hacimlendimiş saçlar tabi ekim öncesi saçlarını destekliyorsun dimi medikal destek ile?

Sürecin bence çok güzel ama lütfen çok geçikme paylaşımlarında ileriki süreçlerde çok güzel olacak.
Global Moderator

Shan

• Jr. Member
  • **
Çok teşekkürler, bundan sonra aylık paylaşımlar yaparım, medikal propecia+kerozan kullanıyorum. Haftada bir de hindistan cevizi yağı ike maske.
  • Ekim Tarihi: 29.01.2021
  • Ekim Merkezi ismi Dr.Serkan Aygın Clinic
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 41

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Çok teşekkürler, bundan sonra aylık paylaşımlar yaparım, medikal propecia+kerozan kullanıyorum. Haftada bir de hindistan cevizi yağı ike maske.

Kullandığın takviyeler çok güzel teşekkürler kardeşim süreç güzel umarım çok daha güzel olacak saçların
Global Moderator

Shan

• Jr. Member
  • **
Hintell Başkan , yönlendirmelerin ve görüşlerin için ben teşekkür ederim, iyi ki varsın 👍🏼
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 41

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Süreciniz olumlu ilerliyor. İçinize sinmeyen ekimde biraz katlanarak ufak bir revize yaptırmanız çok isabetli bir karar olmuş. Kısa süre zor geçse de daha sonra görüntünüzde memnun olacağınızı düşünüyorum.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Shan

• Jr. Member
  • **
Çok teşekkürler, 1 ay sonra revize işleme katlanmak çok zor oldu fakat umarım dediğiniz gibi güzel sonuçlanır ve her şeye değmiş deriz:)
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 41

onizuka eikichi

• Hero Member
Çekilen çile kutsaldır hocam! Şimdi katlandığınız bu zorluklar, umarım süreç sonunda sizi mutlu eder. Bu arada topikal propecia bence saçlarınıza fayda sağlıyor. İyi bir finasterid alıcısı olabilirsiniz. Eğer yan etki görmüyorsanız şanslı finasterid kullanıcılarından olmanız muhtemel.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Shan

• Jr. Member
  • **
Propecia için ben de faydasını gördüğünü düşünüyorum, yalnız topikal değil hap olarak kullanıyorum, bulamadığım zaman proscar 1/4 olarak devam ediyorum. Yan etkisini şimdilik görmedim ;) 
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 41

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hintell Başkan , yönlendirmelerin ve görüşlerin için ben teşekkür ederim, iyi ki varsın 👍🏼

Rica ederim:)
Global Moderator

onizuka eikichi

• Hero Member
Propecia için ben de faydasını gördüğünü düşünüyorum, yalnız topikal değil hap olarak kullanıyorum, bulamadığım zaman proscar 1/4 olarak devam ediyorum. Yan etkisini şimdilik görmedim ;)

Medikali topikal diye okumuşum ben kusura bakmayın :). Saç rengine bakıldığında faydası olduğu belli oluyor. Proscar, Propecia hepsi etkili. Hatta ben daha uygun diye Proscar kullanıyorum.

KcH®

• Jr. Member
  • **

Hindistan cevizi yağı ve maske kullanmanızın artılarını görüyor musunuz ? Her saç tipi için uygulanabilir bir şey mi bunlar ?

Shan

• Jr. Member
  • **
Hindistan cevizi yağını haftada bir tüm saça sürüp 2 saat bekletiyorum, yani extra bir maske yok, yağlı saç tipinde ilave yağlanma yapabileceği söyleniyor fakat zaten her gün yıkama yaptığımızdan bir sorun olacağını düşünmüyorum, faydası var mı derseniz işin uzmanlarının yalancısıyız:) doktorum benim için finesterid kullanıp kullanmadığın önemli diyip konuyu uzatmadı ama bizler her bir ilave ihtimali değerlendirmeye çalışıyoruz :)
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 41

Shan

• Jr. Member
  • **
Herkese selamlar:) revize 4. Ay sonuçlarını paylaşmak istedim, süreçten memnunum ve umarım bu yola giren herkes bir şekilde iyi hissediyordur 🙏🏼🙋🏻♂
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 41

Shan

• Jr. Member
  • **
Açık ve normal ışıkta detayları paylaşmak istedim, sevgiler saygılar herkese..
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 41

Facebook Twitter Instagram