Gönderen Konu: DR.SERKAN AYGIN CLINIC 29.01.2021 saç ekim 41 yaş DHI 4200 greft sonucu  (Okunma sayısı 12079 defa)

Farques

• Ziyaretçi

Merhaba, öncelikle size de hayırlı olsun umarım iyi sonuçlar alırsınız :) açtığınız konuda altermed panthenol gördüm, hairmd losyon saça yayılmıyor ve yıkamada çıkmıyor. altermed’i tavsiye ediyor musunuz?
Kesinlikle ediyorum, çok kolay çıkıyor aynı işi görüyor elinizi vurmadan bile su ile gidiyor köpük olduğu için. Donör bölgesine hairmd sürüyordum ekstra besleyici olsun diye zaten dokunabiliyoruz, kaşıntıyı da alıyor.

ahmet88

• Yeni üye
  • *
Ynt: DR.SERKAN AYGIN CLINIC saç ekim DHI 4200 greft sonucu
« Yanıtla #31 : 03 Şubat 2021, 16:35:59 »
Hayırlı olsun eş zamanlı olarak medikal tedavi görseniz iyi olur yoksa kendi saçlarınızı kaybederseniz ekimden istediğiniz verimi alamazsınız.

Bu konuyu biraz detaylandırabilir misiniz? Medikal tedaviden kastınız nedir, ne tavsiye ediyorsunuz?
BENİM SAÇ EKİM SONUÇLARIM BURADA :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14324.0

Shan

• Jr. Member
  • **
5.gün
  • Ekim Tarihi: 29.01.2021
  • Ekim Merkezi ismi Dr.Serkan Aygın Clinic
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 41

hyperKel

• Hero Member
öndeki saçına ekmemeleri doğru olmuş yoksa hem ekilenler çıkmadığı gibi kendi saçlarında zarar gelebilirdi,şu anki görüntüde gayet normal umarım kabuk dökümü sonrası güzel bir görüntü oluşur.

Shan

• Jr. Member
  • **
öndeki saçına ekmemeleri doğru olmuş yoksa hem ekilenler çıkmadığı gibi kendi saçlarında zarar gelebilirdi,şu anki görüntüde gayet normal umarım kabuk dökümü sonrası güzel bir görüntü oluşur.

Öndeki alan için merakla bekliyorum:) onca araştırmada öncesi/sonrası fotoğraf baktım hiç benimki gibi görmemiştim😀 umarım dediğin gibi olur çok teşekkürler ☺
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 41

Shan

• Jr. Member
  • **
8.gün
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 41

Shan

• Jr. Member
  • **
12.gün kabuk dökme tamamlandı. Ekim seyrek gibi geliyor , 4200 greft var mı burada gerçekten?
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 41

Shan

• Jr. Member
  • **
Üstadlardan yorum rica ederim:) bana bu ekim çok seyrek gibi geliyor, 4200 greft var mı sizce ?
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 41

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Gün geçtikçe öyle gelebilir alana göre sıklık ve sayı doğru
Kafanızı bunlarla meşgul etmeyin.

Çoklu greftleriniz var yüzlerce ekilenler arasında onlar çıkınca düşünün birde saçlarınıza güçlendirin ince görünüyor cunkü
Global Moderator

Shan

• Jr. Member
  • **
Takviyeye başladım 👍🏼 Sen ne dersen o başkan:)
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 41

Shan

• Jr. Member
  • **
Ön çizgideki iz kalıcı olabilir mi sizce?
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 41

Muribab

• Hero Member
Ön çizgide ki iz kalıcı olmaz ekimden dolayı kızarıklık var zamanla normale döner ama sizin ön. Hatta ekim gerekecek bence

Shan

• Jr. Member
  • **
Maalesef ön için gerekecek evet, her geçen gün daha çok takıyorum, sanki elektrikler kesilmiş ve ekim yarım bırakılmış gibi önler :) neden ve niçin aklım almıyor açıkcası .. ayrıca bu konuda fikrim alınmadı ve bilgi de verilmedi. Bunca sıkıntıya tekrar ekim gerekeceği düşüncesiyle katlanmak gerçekten zor bir süreç..
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 41

Shan

• Jr. Member
  • **
Ekimin üçüncü haftası kontrole gidildi ve Serkan Hoca da ön bölge ve yan/tepe bölgelerde revize gerektiğini söyledi. Bir ay dolmasını bekledik ve 05.3.2021 de 460saç+340sakal ile 800 greft revize long dhi ekim gerçekleşti.Operasyon ilk ekimle aynı şekilde Zafer Bey ve ekibi tarafından gerçekleşti. Kendilerine moral desteği ve ilgilerinden dolayı çok teşekkürler.
« Son Düzenleme: 09 Mart 2021, 22:05:04 Gönderen: Shan »
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 41

Shan

• Jr. Member
  • **
.
« Son Düzenleme: 09 Mart 2021, 21:51:40 Gönderen: Shan »