Gönderen Konu: Finasterid Dudasterid Kullanıpta Daha Cok Agresif Dokulme Yasayan Varmı  (Okunma sayısı 6259 defa)

|Logan|

• Hero Member
Finas kullanıyorum diye arkamıza yaslanmamız lazım. Tm fin kullanıyon da bi yandan inflamasyonuda önlemek gerekir, kalsifikasyon varsa onuda yok etmeye çalışmak ya da önlemeye çalışmak ta önemli. Bende geçen yıl atıydum finasteridi bekliyom saç çıkacak diye. Nereye çıkıyo kafa olmuş taş gibi   :D

Haklısın benim de en büyük sıkıntım kalsifikasyon büyük ihtimal. Şakaklarda etkili oluyo kalsifikasyon. Bende inflamasyon yok hocam egzama var o da kaşıntı falan yapmıyo sadece pul pul dökülme var onu da azalttım baya. Ama kalsifikasyon vardır kesinlikle. Onun için de tedavilere başlicam ilerde masaj dermarollerla azaltıcam kalsifikasyonu

My Precious

• Hero Member
Finas kullanıyorum diye arkamıza yaslanmamız lazım. Tm fin kullanıyon da bi yandan inflamasyonuda önlemek gerekir, kalsifikasyon varsa onuda yok etmeye çalışmak ya da önlemeye çalışmak ta önemli. Bende geçen yıl atıydum finasteridi bekliyom saç çıkacak diye. Nereye çıkıyo kafa olmuş taş gibi   :D
Inflamasyonu kalsifikasyonu durdurabildiniz mi peki ?

My Precious

• Hero Member
precious sorum 1. sayfada sen 1.5 yıldır kullanıyon sende ne oldu  onde varsa gecmis olsun diyorsunda zaten  genetik dokulme ilk onden baslıyor herkeste buna bir cozumun varmı hangi tedavileri uygulamalıyız ozaman
En kral trans hapınıda alsan kelliğe gidebilirsin bu işin garantisi yok.Transların bile kelleştiği ortamda finden medet ummak bana komik geliyor.Tabi fin yavaşlatıyor dökülmeyi ama genel olarak durdurmuyor eğerki güçlü bir alıcı değilsen alexsomebody gibi

My Precious

• Hero Member
Finasteridden saç çıkmasını beklemek gerekmiyo zaten. Ancak koruması hakkında pozitifim ben evet. Yabancı forumlarda finasterid doesnt work for me adlı birçok konuya baktım hiçbiri de aha bu saç benim finasterid kullanmadan önce bu da kullandıktan sonraki halim diye foto koymamış. Ve finasterid bende çalışmıyor diyenlerin çoğu da hairline için demiş. İşte buna şaşırmam hairline konusunda finasterid zayıf buna kabulüm. Benim hairlineım yok nw3üm sadece saçımın ortası var. Nw3 gür saçlıyım. Bu tramvay adlı arkadaşın ön bölgesinde incelme var bariz ama belki de initial shedding aşamasındadır. Yani ilk başta döküp sonra güçlenen saçlar.
nw4 alanını atsana en son oraların minyatürleşiyordu.Ben finin nw3ü geçtim 4tte bile çok işe yaramadığını düşünüyorum

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
nw4 alanını atsana en son oraların minyatürleşiyordu.Ben finin nw3ü geçtim 4tte bile çok işe yaramadığını düşünüyorum
preceus          sen bu fini kucuk goruyorsun ozaman dut kullanıyorsun dut hakkında ne diyon on bolgede norward 34 on orta bolgede ise yararmı sence sende yaradımı   birde   ne kadar kullandın           haftada kac gun aldın .
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

My Precious

• Hero Member
preceus          sen bu fini kucuk goruyorsun ozaman dut kullanıyorsun dut hakkında ne diyon on bolgede norward 34 on orta bolgede ise yararmı sence sende yaradımı   birde   ne kadar kullandın           haftada kac gun aldın .
1 ay 3 günde 1 olacak şekilde dut kullandım.En önü inceden toparladı ama daha sonra bıraktım zira karaciğerime etki ettiğini düşünüyordum.Dut finden çok çok daha ağır bir ilaç çünkü.
Daha sonra 3 günde 1 fine döndüm şu an böyle idare ediyorum.Bana kalırsa medikal tedavilerde fin dışında bir şey kullanmamak lazım sonuçta fin fda onaylı.Gerçekten yan etki yaşamıyorum şuanda ve para biriktirirsem saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum.Dutu kullanmak cidden gereksiz.

Ayrıca dutta kullansam elbette nw3-4-5 olacağım elbet bir gün o yüzden ekim şart.Burada ekimi psikolojimi bozdurtmayacak ve akranlarımdan geri kaldığımı hissetmeyerek yaptırmayı düşünüyorum

Mehmetali32

• Hero Member
1 ay 3 günde 1 olacak şekilde dut kullandım.En önü inceden toparladı ama daha sonra bıraktım zira karaciğerime etki ettiğini düşünüyordum.Dut finden çok çok daha ağır bir ilaç çünkü.
Daha sonra 3 günde 1 fine döndüm şu an böyle idare ediyorum.Bana kalırsa medikal tedavilerde fin dışında bir şey kullanmamak lazım sonuçta fin fda onaylı.Gerçekten yan etki yaşamıyorum şuanda ve para biriktirirsem saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum.Dutu kullanmak cidden gereksiz.

Ayrıca dutta kullansam elbette nw3-4-5 olacağım elbet bir gün o yüzden ekim şart.Burada ekimi psikolojimi bozdurtmayacak ve akranlarımdan geri kaldığımı hissetmeyerek yaptırmayı düşünüyorum
dostum butun sac ilacları ilk 3 ay dokerr ben finde bile bunu yasadım o donem cok dokuluyordu yani 1 ayda toparlamaz o da doker  sonra 6 ayda durdurur 1 sene de cıksrtmaya baslar sac ilacları boyle benim dusuncem diger dediklerine katılıyorum ama.
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

My Precious

• Hero Member
dostum butun sac ilacları ilk 3 ay dokerr ben finde bile bunu yasadım o donem cok dokuluyordu yani 1 ayda toparlamaz o da doker  sonra 6 ayda durdurur 1 sene de cıksrtmaya baslar sac ilacları boyle benim dusuncem diger dediklerine katılıyorum ama.
Döngü yalan hocam vallahi de billahide yalan.Döngü en büyük mitlerden hatta 1.5 senedir fin 2.5 senedir minox kullanıyorum hiçbir zaman döngüye girmedim hep bir gerileme var özellikle minin 6.ayından itibaren

Mehmetali32

• Hero Member
Döngü yalan hocam vallahi de billahide yalan.Döngü en büyük mitlerden hatta 1.5 senedir fin 2.5 senedir minox kullanıyorum hiçbir zaman döngüye girmedim hep bir gerileme var özellikle minin 6.ayından itibaren
minoxidilin ise yaramadıgınımı soyluyorsun  gerileme derken minoxta neler yasıyorsun bazen saclarını cok seyrek ettiggi olmuyormu bazende kaliteli forma gelmiyormu biraz anlatırmısın .
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

|Logan|

• Hero Member

Benim ön bölgemde incelme farkedilmişti finasterid orayı toparladı. Bunlar da nw3 bölgeleri.
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2021, 12:32:45 Gönderen: khomur »
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

|Logan|

• Hero Member

Yabancı forumlarda çokça konuşuluyo döngü olayı var. Minoxil periodic shedding yaz görürsün.
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Mehmetali32

• Hero Member
Benim ön bölgemde incelme farkedilmişti finasterid orayı toparladı. Bunlar da nw3 bölgeleri.
khomur senin sacın 40 a kadar gider kardesim senin sacların genetigi durupta sabit kalan tiplerden ben de cok gordum bunu norward 3 olupta sabit kalanları kafa tarzında onlara benziyor bence sen 30 lu yasların ortalarına kadar kel kalmazsın  tabi ilacta kullanırsan
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

|Logan|

• Hero Member
khomur senin sacın 40 a kadar gider kardesim senin sacların genetigi durupta sabit kalan tiplerden ben de cok gordum bunu norward 3 olupta sabit kalanları kafa tarzında onlara benziyor bence sen 30 lu yasların ortalarına kadar kel kalmazsın

Umarım dediğiniz gibi olur ama nedense içimde şüphe var bilmiyorum. Yani 19 yaşındq böyle olup böyle kalması düşük ihtimal. Dayım şakakları boş ön ortası var. Diğer dayım da üst ve ön bölge hiç yok ama tepe var. Umarım şakağı boş olan dayıma çekmişimdir. Sizin dediğiniz gibi olsa çok iyi olur
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

emekli kel

• Hero Member
 my ilaç kullanmasan daha kotu olurdu.
 khomur o yasta ekim doğru değil ama ben olsam şakaklara biraz ektirirdim insan genclikte tam istio saçı.millete bakıon tarıo edio tam saç var koyar adama sorun azda olsa canını sıkıo insanın.ama saçların kalıcı gibi geldi gozume insallah kalır
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

My Precious

• Hero Member
Evet toparlamış.Nw4 bölgesi gürleşmiş

Facebook Twitter Instagram