Gönderen Konu: Finasterid Dudasterid Kullanıpta Daha Cok Agresif Dokulme Yasayan Varmı  (Okunma sayısı 6245 defa)

|Logan|

• Hero Member
fin kullanıpta 7ye gidebilir yüzde 38 daha yavas gider.duttada yuzde 55 daha yavas gider.2.5 mg içerse yüzde 82 daha yavas gider dutu.

Böyle bir durum yok. Finasterid kullanıp 10 20 yıl koruyan nası koruyo onlar da yüzde 38 azaltıyo. Hairlosstalkta 19 yaşında sadece finasteridle şakaklarda saç çıkartan var ve hala var saçları. O çocuğun da yüzde 38 azaldı ama kelleşmekten kurtuldu ve saçı çıktı. Finasterid durduruyor dökülmeyi arkadaşlar basbaya birçok kişi için çok iyi bir ilaç birçok çalışmada kanıtlanmış yani yüzde 90 kişide işe yarıyosa yüzde 8 inde işe yaramayıp yüzde 2side yan etki falan görüyodur. Youtubea yazın finasterid science research about hairloss diye çıkar bu yüzdeliklere yakın rakakmlar var. Bakın size gerçekten şunu söyliyeyim. O kadar finasterid süreç konularına baktım yabancı forumlaeda. İşe yaramıyo diyenler ya şakakta kayıp yaşayanlar ki bu normal şakaklar hassas ya da saçlar tepe ve ön bölgesinde incelmiş finasterid kullandıktan sonra o incelenlerin kalınlaşmasını bekleyenler. Finasteridden korumasını beklemek gerek kalınlaştırmasını değil yoksa hayal kırıklığı olabilir. Dutasterid 2.5mg yüzde 82 azaltıyo o zaman yüzde 82 dökülmemiz yavaşlicak demek saçma bana göre çünkü yabancı konu forumlarında gördüm. Dutasterid kullanıp saçı kötüye gidip finasterid kullanıp dökülmesi duranlar var. Yani ters tepebiliyor gerçekten.

Armaan

• Hero Member
Böyle bir durum yok. Finasterid kullanıp 10 20 yıl koruyan nası koruyo onlar da yüzde 38 azaltıyo. Hairlosstalkta 19 yaşında sadece finasteridle şakaklarda saç çıkartan var ve hala var saçları. O çocuğun da yüzde 38 azaldı ama kelleşmekten kurtuldu ve saçı çıktı. Finasterid durduruyor dökülmeyi arkadaşlar basbaya birçok kişi için çok iyi bir ilaç birçok çalışmada kanıtlanmış yani yüzde 90 kişide işe yarıyosa yüzde 8 inde işe yaramayıp yüzde 2side yan etki falan görüyodur. Youtubea yazın finasterid science research about hairloss diye çıkar bu yüzdeliklere yakın rakakmlar var. Bakın size gerçekten şunu söyliyeyim. O kadar finasterid süreç konularına baktım yabancı forumlaeda. İşe yaramıyo diyenler ya şakakta kayıp yaşayanlar ki bu normal şakaklar hassas ya da saçlar tepe ve ön bölgesinde incelmiş finasterid kullandıktan sonra o incelenlerin kalınlaşmasını bekleyenler. Finasteridden korumasını beklemek gerek kalınlaştırmasını değil yoksa hayal kırıklığı olabilir. Dutasterid 2.5mg yüzde 82 azaltıyo o zaman yüzde 82 dökülmemiz yavaşlicak demek saçma bana göre çünkü yabancı konu forumlarında gördüm. Dutasterid kullanıp saçı kötüye gidip finasterid kullanıp dökülmesi duranlar var. Yani ters tepebiliyor gerçekten.
10 20 yıl koruyanların saçının dökülme hızını biliyormusun? Belki aşırı yavaş ilerleyen dökülmesi vardır. Agresif dökülmesi olan biri %38 ile çok bişey beklemesin zaten.

oralminoxidil

• Hero Member
10 20 yıl koruyanların saçının dökülme hızını biliyormusun? Belki aşırı yavaş ilerleyen dökülmesi vardır. Agresif dökülmesi olan biri %38 ile çok bişey beklemesin zaten.

fin 30 dan sonra kullanmaya başlayanlarda mucize agresif dçkülmelerde yavaşlatır sadece

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

|Logan|

• Hero Member

Hairlosstalkta 19 yaşında nw 3 olup finasteridle dutasteridle şakakta çıkartıp koruyanlar var. 19 yaş için nw 3 agresif bir dökülme.
Redditte 18 yaşında norwood 2.5 olup finasterid ve dermaroller ile şakakları doldurup koruuyan da var. Bu saç dökülmesi çok garip bir şey hocam. Öyle bu adamın dökülmesi agresif bunda finasterid iş yapmaz diye düşünüyoruz ama iş yapıyo.
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

emekli kel

• Hero Member
kodlanmış genetiği agresif değildir.agresif olunca ilaçta fayda etmiyor.burdada forumlarda topikleyen gencler vardı şunla bunla saç çıkardık deyip manyak dolu her gorduğuna itibar etme.he genclerde kolay sonuctur yabancılardakiler doğrudur bak onlara inanırım.genetiğin haffise ilaçta fayda eder agresifse iş zor.sade yüzde o kadar azaltırsın.saç işi ilginc ona bakarsan saç dokulunce hucre 1 sene yasamaya devam ediyor derler bazısı 10 sene kelliğine çözum bulur.bende sakalkıran çıktı 1 seneye kadar çıktı çıktı çıkmadı çıkmaz dendi sakallar gitti ilaç milaç bişiyi yaramadı dr dr gezdim bişi olmadı oluruna bıraktım yıllar sonra sakalların yuzde 75 i geri çıktı .kıl işi acayip.çok kıl gercekten:)dokulmen agresifse sağlam bloker cantası yuklencen içerden dısardan saldırcan minox dermollerlede beslicen.hersey kodlanmış genetik dokulmede bitiyor dr demişti anne karnındayken kodlanıyor diye kaderi iyi olsun insanın :)
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
abim ama ben sana bunu diyeyim sen dedin aklıma geldi bilmiyorum ne kadar bende kotuye gitmez desem de finasterid kullanıp sacın on bolgesini toplayanlarda var  sacın on tarafını kotu etkileyende var  sakaklarda acmalarda yasamıs bu insanlar         bilmiyorum bunların dokulmesi bana daha agresifti diyorum bazen  bazende diyorum acaba bu dht blockerlar  biz inhibe ettikce o reflekx gosterip sakakları goturuyor  hormon dalagalanmasından  bazende icimden boyle diyorum ama  bu dedigime inanmak istemiyorum cunku bende bu ilacı kullanıyorum  cunku her iki durumu yasayan cok kisi var .
dht sakal gürleştirir saç seyreltir reseptörler duyarlıysa.saç dokulmesinde saç dokulur sakal kuvvetlenir.baskılayınca gidip aşağı musallat olmasın bu dht
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
 Precious bir soru sormustum sana kardes  diger sayfada.... bu konunun 1 .sayfasına bak
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2021, 19:22:49 Gönderen: Mehmetali32 »
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

My Precious

• Hero Member
Precious bir soru sormustum sana kardes  diger sayfada....
Nerede

Armaan

• Hero Member
Hairlosstalkta 19 yaşında nw 3 olup finasteridle dutasteridle şakakta çıkartıp koruyanlar var. 19 yaş için nw 3 agresif bir dökülme.
Redditte 18 yaşında norwood 2.5 olup finasterid ve dermaroller ile şakakları doldurup koruuyan da var. Bu saç dökülmesi çok garip bir şey hocam. Öyle bu adamın dökülmesi agresif bunda finasterid iş yapmaz diye düşünüyoruz ama iş yapıyo.
Agresif dökülme 19 da nw3 olmak değildir şakaklar açılıp belki 10 yıl öylece kalabilir. Agresif dökülme 19-20 yaşında nw 5 - 6 olmaktır. O adam finasterid ile 10-20 yıl korusunda görelim.

My Precious

• Hero Member
Agresif dökülme 19 da nw3 olmak değildir şakaklar açılıp belki 10 yıl öylece kalabilir. Agresif dökülme 19-20 yaşında nw 5 - 6 olmaktır. O adam finasterid ile 10-20 yıl korusunda görelim.
Koruyamaz.Birde agresifin tanımı duruma göre değişebilir.Mesela 19a kadar nw2 olup 2 senede nw5e gitmek gibi.
Ben açıkçası arkadaşın fazla iyimser olduğunu düşünüyorum.Fin yada dutun çok az üyede saç çıkardığını gördüm.%50si koruyorsa %45indede dökülmeyi yavaşlatıyor.
Hele en önde açılma varsa geçmiş olsun o saçlar her türlü dökülecek.
Şu nicki uzun dut kullanan arkadaş 4 ayda 1 gram yol alamadı çünkü dökülmesi agresif.
2 sene önce nw2miş şuan 2.5-3 civarında

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
Koruyamaz.Birde agresifin tanımı duruma göre değişebilir.Mesela 19a kadar nw2 olup 2 senede nw5e gitmek gibi.
Ben açıkçası arkadaşın fazla iyimser olduğunu düşünüyorum.Fin yada dutun çok az üyede saç çıkardığını gördüm.%50si koruyorsa %45indede dökülmeyi yavaşlatıyor.
Şu nicki uzun dut kullanan arkadaş 4 ayda 1 gram yol alamadı çünkü dökülmesi agresif.
precious sorum 1. sayfada sen 1.5 yıldır kullanıyon sende ne oldu  onde varsa gecmis olsun diyorsunda zaten  genetik dokulme ilk onden baslıyor herkeste buna bir cozumun varmı hangi tedavileri uygulamalıyız ozaman
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Armaan

• Hero Member
Finas kullanıyorum diye arkamıza yaslanmamız lazım. Tm fin kullanıyon da bi yandan inflamasyonuda önlemek gerekir, kalsifikasyon varsa onuda yok etmeye çalışmak ya da önlemeye çalışmak ta önemli. Bende geçen yıl atıydum finasteridi bekliyom saç çıkacak diye. Nereye çıkıyo kafa olmuş taş gibi   :D

|Logan|

• Hero Member

19 yaşında nw3 olup öyle kalabilir haklısınız. Benim saç dökülmem hız olarak agresif değil ama derece olarak agresif. Yani 19 yaşında nw3 olmak agresif geliyor bana.
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

emekli kel

• Hero Member
 ortasonda 94 yılında şakakları açılmaya baslayan arkadasım vardı oyle kalmış gecen seneler gordum.cocukken 2 tel saçı olan vardı onlarında oyle kalmış genetik bir yerde hız kesebiliyor devamda edebiliyor

|Logan|

• Hero Member

Finasteridden saç çıkmasını beklemek gerekmiyo zaten. Ancak koruması hakkında pozitifim ben evet. Yabancı forumlarda finasterid doesnt work for me adlı birçok konuya baktım hiçbiri de aha bu saç benim finasterid kullanmadan önce bu da kullandıktan sonraki halim diye foto koymamış. Ve finasterid bende çalışmıyor diyenlerin çoğu da hairline için demiş. İşte buna şaşırmam hairline konusunda finasterid zayıf buna kabulüm. Benim hairlineım yok nw3üm sadece saçımın ortası var. Nw3 gür saçlıyım. Bu tramvay adlı arkadaşın ön bölgesinde incelme var bariz ama belki de initial shedding aşamasındadır. Yani ilk başta döküp sonra güçlenen saçlar.
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Facebook Twitter Instagram