Saç Ekimi Sonuçları
hormon dedigimiz sey kan ile taşınıyor biz saci dokulenlerinde saçı dht hormonuna duyarli sacimizin düşmanı dht yi baskilamadan yapılan mikro iğneleme masaj vs ile sacimiza kan pompalamak yararlarla birlikte dht ninde saca daha fazla nüfuz etmesini saglamaz mı ?
hayır perfecthairhealth.com before afterlara bak nerdeyse ilaç kullanmıyorlar, kullanırsan daha başarılı olursun
ben sabah akşam iğneliom faydasını gordum zararını gormedim.genetik dokulmede damarlar buzusur saç beslenemez saçı damardaki kan besler iğnelere dolaşımıda arttırır.ayrıca yeni hucre sayısını arttırıyormuş.denedim çok kullandım sorun olmadı
agada kan akımının önemi sizce ne kadar gerçekten bunu tam olarak anlayamıyorum çok belirsiz şeyler var, yani kan akımı azaldığı için mi folikül ölüyor , yoksa folikül küçüldüğü için mi kan azalmaya başlıyor. maalesef bunu henüz kimse kanıtlayamamış
Ne kadar doğru bilemiyorum da benim düşüncem de scalpın kendi haline bırakılmaması, sürekli masaj ığneleme yapılmalı. kendi haline bırakınca ne olduğunu biliyoruz (
igneleme yapıyormusun yapıyorsan ne kadar sıklıkla yapıyorsun her gun yapılması senin icin ne kadar dogru sıklık ne kadar olmalı sence masaja bir sey demiyorum neden cunku her gun yapılması psikolojikmen takıntı yapar fiziksel sorun yapmaz zararı yok saca ama igneleme isi cok farklı surekli yapılmamalı bence oraya bir etki kuvveti uyguluyorsun elbet sana bir tepki verecek negatifmi pozitif mi mechul
iki yöntem var biri 1.5mm 7 10 günde diğeri 0.5mm 3 günde bir eğer masaj yapmıyorsan ikincisi daha mantıklı gibi