Gönderen Konu: Kafada çıkmayan kıl vücutta fışkırıyor  (Okunma sayısı 2009 defa)

Gregor59

• Hero Member
Ynt: Kafada çıkmayan kıl vücutta fışkırıyor
« Yanıtla #15 : 30 Ocak 2021, 22:03:03 »
Kesebilirsin hocam bunun icin ozel makineler var 0.5 kesiyor. Veya kizlara ozel jiletlerden alabilirsin. Ben kadin jiletlerinden kullaniyorum cok killi olmasamda rahatsiz ediyor beni dusa falan girdigimde yapisiyor cirkin hissediyorum.. o yuzden haftada 1 tum vucudu bacak dahil jiletlerim.

Kadınlara özel jilet nasıl oluyor bulamadım hocam

Snowly12

• Hero Member
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

Osman Özkan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 30 Ocak 2021, 22:16:04 »
Kafana ektirirsin iste ne güzel.
Kafaya ektirdim artık çok geç 2. Ekim olursa yine göğüsten falan çözülür. Bende kıl bitmez ama şu iğneli epilasyonu merak ettim hiç bilmiyordm. Normal epilasyon insan işi değil çok yakıyor.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 30 Ocak 2021, 22:46:14 »
Kafaya ektirdim artık çok geç 2. Ekim olursa yine göğüsten falan çözülür. Bende kıl bitmez ama şu iğneli epilasyonu merak ettim hiç bilmiyordm. Normal epilasyon insan işi değil çok yakıyor.
O zaman iğneliye hiç bulaşma acıdan bayılırsın. :)

Osman Özkan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 31 Ocak 2021, 00:26:37 »
Lazer epilasyon erkekde bacak hariç bi sonuç vermez, bacağıda sadece seyrekleştirir, tamamen yok etmez. İğneli epilasyon öneririm, bende aşırı kıllıydım, şuan kıllı olan yerler avuç içi gibi.
Reis lazer epilasyonun acısını biliyomusun bilmiyorum ama iğneli olanda acı durumu nedir karşılaştırma açısından

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 31 Ocak 2021, 03:34:47 »
Reis lazer epilasyonun acısını biliyomusun bilmiyorum ama iğneli olanda acı durumu nedir karşılaştırma açısından
İkisinide yaptırdım, iğneli daha fazla acıtıyor, omuz ve kollar da az ama.

Facebook Twitter Instagram