Gönderen Konu: Bu (Kel ) kafaya ne yapılabilir ?  (Okunma sayısı 3644 defa)

dunyahali

• Full Member
Ynt: Bu (Kel ) kafaya ne yapılabilir ?
« Yanıtla #15 : 02 Mart 2021, 01:09:09 »
Aleyküm selam
Üstat şekeri bırakalı 6 aydan fazla oldu
Ekmeği bırakalı 1 ay oldu
Hergün 1 kaşık harnup pekmezi
1 adet çinko hap 50 mg
Suyu da elimden düşürmüyorum
İşlenmiş gıdaları bıraktım
Nerdeyse dışardan hiç yemez oldum
Sporu pandemi yüzünden bıraktım normale döner dönmez devam edecem
Şu ana kadar hiç kimyasal kullanmadım saça
Stres ise bitmek bilmeyen birşey uzak duruyorum gelip yapışıyor mıknatıs gibi
Uykuyu abartıyorum biraz
Bunların yanında saç masajı elimden geldiğince
1,2,3 şıkları doktor kontrolünde kullanmak istiyorum
Vakit ayırıp yazdığın için teşekkür ederim

Rica ederim. Doktor herhangi bir yan etki oluşturabilecek bir rahatsızlığın var mı buna bakmalı ve dönemsel sağlığını kontrol etmeni . kullanıp kullanmama konusunda karar verecek kişi sensin . Genetik dokülme olması sebebiyetiyle en kötü saw palmettoyu kullanman gerekiyor . 70 yaşındaki adamda mesela prostat için kullanıyor.  Minoxil ise zaten zamanla etkisi azalan ve zamanla dozunu düşüreceğin bir urun olacak.  Kalp ile alakalı ciddi kronik bir rahatsızlığın yoksa veya kullanırken ciddi bir yan etki görürsen o zaman doktor görüşü önem teşkil eder.

Bunları saçının durumuna bakarak söylüyorum.  Her görüş kişiye özgüdür.  Herkes mutlaka kullanmalı anlamı çıkmasın. 

L0WE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 02 Mart 2021, 11:00:07 »

Rica ederim. Doktor herhangi bir yan etki oluşturabilecek bir rahatsızlığın var mı buna bakmalı ve dönemsel sağlığını kontrol etmeni . kullanıp kullanmama konusunda karar verecek kişi sensin . Genetik dokülme olması sebebiyetiyle en kötü saw palmettoyu kullanman gerekiyor . 70 yaşındaki adamda mesela prostat için kullanıyor.  Minoxil ise zaten zamanla etkisi azalan ve zamanla dozunu düşüreceğin bir urun olacak.  Kalp ile alakalı ciddi kronik bir rahatsızlığın yoksa veya kullanırken ciddi bir yan etki görürsen o zaman doktor görüşü önem teşkil eder.

Bunları saçının durumuna bakarak söylüyorum.  Her görüş kişiye özgüdür.  Herkes mutlaka kullanmalı anlamı çıkmasın.
Bende sağlıklı beslenip dr kontrolünde kullanmak istiyorum sağlık sorunu oluşsun istemiyorum  hem kel hem sağlığımdan olmak kötü olur herkeste aynı etkiyi göstermeyen ürünler sonuçta ayın 23 ne randevu bulabildim pandemi yüzünden biraz zor
  • Yaşınız 32

descript

• Sr. Member
    • Kilo Aldırıcı
« Yanıtla #17 : 02 Mart 2021, 13:23:41 »
Bende sağlıklı beslenip dr kontrolünde kullanmak istiyorum sağlık sorunu oluşsun istemiyorum  hem kel hem sağlığımdan olmak kötü olur herkeste aynı etkiyi göstermeyen ürünler sonuçta ayın 23 ne randevu bulabildim pandemi yüzünden biraz zor
Hangisine aldiniz

L0WE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 02 Mart 2021, 13:43:28 »
Hangisine aldiniz
Çukurova Başkent Cildiye
Randevularda sıkıntı var her bölüm İçin randevu bulmak çok zor ve yönlendirmede yok  tahlilde yaptırmıyor çoğu dr heryeri açtılar tatil yerleri açık  normalleşme başladı umarım bu randevu sistemi çözülür
  • Yaşınız 32

descript

• Sr. Member
    • Kilo Aldırıcı
« Yanıtla #19 : 02 Mart 2021, 13:55:11 »
Çukurova Başkent Cildiye
Randevularda sıkıntı var her bölüm İçin randevu bulmak çok zor ve yönlendirmede yok  tahlilde yaptırmıyor çoğu dr heryeri açtılar tatil yerleri açık  normalleşme başladı umarım bu randevu sistemi çözülür
Haklısınız. başkentteki dr izne çıkmıştı o yüzden şubat randevuları da marta sarktı biraz da yoğun bir dr. Doktorun dediklerini de buraya yazar mısınız?

L0WE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 02 Mart 2021, 14:25:02 »
Haklısınız. başkentteki dr izne çıkmıştı o yüzden şubat randevuları da marta sarktı biraz da yoğun bir dr. Doktorun dediklerini de buraya yazar mısınız?
Başkenttekine daha gidemedim yalnız Şehir hastanesine gittim çinko,loprox şampuan ve advantan yazdı 2 ay sonra gel dedi gönderdi tahlil yapalım dedim yaptırmadı herhalde 2 ayda gittiğimde tahlil yaptırabilir  dr işine de karışılmaz ama tahlilsiz işte olmaz yoğunluktanda olabilir yeni randevu başkentten aldık işte
  • Yaşınız 32

descript

• Sr. Member
    • Kilo Aldırıcı
« Yanıtla #21 : 02 Mart 2021, 14:31:25 »
Başkenttekine daha gidemedim yalnız Şehir hastanesine gittim çinko,loprox şampuan ve advantan yazdı 2 ay sonra gel dedi gönderdi tahlil yapalım dedim yaptırmadı herhalde 2 ayda gittiğimde tahlil yaptırabilir  dr işine de karışılmaz ama tahlilsiz işte olmaz yoğunluktanda olabilir yeni randevu başkentten aldık işte

Yok yani gidip gorustukten sonra demek istedim

L0WE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 02 Mart 2021, 14:34:07 »
Yok yani gidip gorustukten sonra demek istedim
Dediği bunlar kullan gel kısaca kellik espirileri ilaç yazma finish
  • Yaşınız 32

descript

• Sr. Member
    • Kilo Aldırıcı
« Yanıtla #23 : 02 Mart 2021, 14:39:09 »
Dediği bunlar kullan gel kısaca kellik espirileri ilaç yazma finish
Yok hocam 😃 baskentteki icin diyorum. Gidip gorustukten sonra

L0WE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 02 Mart 2021, 14:42:09 »
Yok hocam 😃 baskentteki icin diyorum. Gidip gorustukten sonra
Randevu daha gelmedi hiç görüşmedik görüşünce yazarım yukarda yazmıştım gözden kaçmış olabilir
  • Yaşınız 32

descript

• Sr. Member
    • Kilo Aldırıcı
« Yanıtla #25 : 10 Mayıs 2021, 02:05:31 »
Gorustunuz mu baskenttekiyle ?

L0WE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 10 Mayıs 2021, 02:44:48 »
Gorustunuz mu baskenttekiyle ?
Görüştüm mikroskobik kamera ile baktık %60,70 oranında saçların zayıfladığını bu oranlarda olanların aga olduğunu prp mezo botoks ve fin i konuştuk min ve xpecia yı reçeteye yazdı 6 ay sonra gelmemi ve ona göre gerekiyorsa başka tedavi olacağını söyledi min ve xpacia yı 1,5 aya yakındır kullanıyorum konuyu diğer tarafta açtım 3 ayda bir foto paylaşacağım bu pandemi süreci çok zorlu geçiyor hayırlısı hakkımızda
  • Yaşınız 32

Facebook Twitter Instagram