Gönderen Konu: Proscardan propeciaya geçiş  (Okunma sayısı 1036 defa)

My Precious

• Hero Member
Proscardan propeciaya geçiş
« : 29 Ocak 2021, 16:45:16 »
son 10 aydır proscar kullanıyorum ve propeciaya geçmeyi düşünüyorum.Propeciayı 0.5mg kullanacağım sizce fark olur mu ?
Gerçekçi konuşmak gerekirse ben proscardan verim aldığımı düşünmüyorum o yüzden geçiyorum propeciaya

Lauri

• Hero Member
Ynt: Proscardan propeciaya geçiş
« Yanıtla #1 : 29 Ocak 2021, 17:42:14 »
Dutas kullanmıyor muydun? Ya da kullanmayı mı düşünüyordun yanlış mı hatırladım yoksa.

rangel

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 29 Ocak 2021, 18:17:38 »
son 10 aydır proscar kullanıyorum ve propeciaya geçmeyi düşünüyorum.Propeciayı 0.5mg kullanacağım sizce fark olur mu ?
Gerçekçi konuşmak gerekirse ben proscardan verim aldığımı düşünmüyorum o yüzden geçiyorum propeciaya

İkisi de aynı ilaç değil mi ben fiyattan dolayı propeciadan proscara geçtim

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 29 Ocak 2021, 18:21:51 »

hem işe yaramadığını düşünüp dozajı düşürüyorsun hemde daha pahalı ilaca geçiyorsun anlamadım ki
« Son Düzenleme: 29 Ocak 2021, 20:06:59 Gönderen: oralminoxidil »

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 29 Ocak 2021, 19:51:32 »
Ikisi de ayni sey bir farki yok
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 29 Ocak 2021, 20:18:01 »
ikisininde etken maddesi aynı boşuna zaman harcamamalısın Justin gerçekten verim alamadıysan bu tedaviyi sonlandırmalısın açık ve net

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 29 Ocak 2021, 21:46:04 »
ikisininde etken maddesi aynı boşuna zaman harcamamalısın Justin gerçekten verim alamadıysan bu tedaviyi sonlandırmalısın açık ve net
Sanmıyorum.Propecia kullanırken saçlarım daha iyiydi en ön bölge döküldü proscar kullanırken saçlar tel tel oldu nw3üde geçtik

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 29 Ocak 2021, 23:02:49 »
Sanmıyorum.Propecia kullanırken saçlarım daha iyiydi en ön bölge döküldü proscar kullanırken saçlar tel tel oldu nw3üde geçtik
Sen öyle düşünüyorsan propecia'ya geçebilirsin etken maddesi aynı ama saç için propecia daha randımanlı proscarda randıman tutmuyor

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 30 Ocak 2021, 18:18:59 »
 ben 2sinide kullandım aynı.zaten hapın atası proscar.zaten genelde haptan memnun olmazlar yüzde 38 baskılıyor saçlı deride.lokal eklicen dermollerlede besle saç koklerini.cakma spiro fin dermoller şimdilik en mantıklısı bu ru falan dediler ama efsane çıkmadı
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram