Gönderen Konu: İLHAN SERDAROĞLU SAÇ EKİMİM 07.09.2015 - 7 AYLIK SONUÇLAR (UZATMAYA DEVAM)  (Okunma sayısı 80092 defa)

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İLHAN SERDAROĞLU SAÇ EKİMİM 07.09.2015
« Yanıtla #30 : 09 Ekim 2015, 20:32:49 »
Kesinlikle hocam, çoğu kişi anadan doğma görüntü bekliyor..Biz geçmişte üç beş saç çıkarıcaz diye tonla ilaç kullanırdık ve çıkışlar sağlayıp sevinirdik..Şimdiki zaman diliminde saç ekimi o kadar gelişti ki, beş sene önce kimse korkudan kolay kolay saç ektirmezdi..Ülkemiz zaten dünya lideri saç ekiminde, bu konuda çok şanslıyız..Kellik görüntüsünü doğal olarak ortadan kaldıralım yeter, buna bile şükür..Daha üstü olursa ve çok seyrek olmazsa da çok mutlu oluruz..Beklenti içine girmeden sonuçları beklemek en güzeli..Sonuç kendimize de sürpriz olsun :)

FFCC

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 10 Ekim 2015, 17:03:37 »
Köklerin durumu konusunda şanlısınız. Benim greftlerde de 2-3-4 lü çok olduğu söylendi..Benim köklerde biraz kalın sayılır ama sizinki kadar değil..2000 greftinizde ortalama 3 saç teli olsa 6000 bin civarı saç teliniz olur ekim alanında..İlk çıkan saçlar biraz biçimsiz çıktığından ilerleyen süreçte daha güzel bir görünüm elde ediliyor..Sizin hem greft kalitenizden hem de açık alanın azlığından güzel olacaktır...Şok dökülmenin az olması belki de köklerin sağlam, kalın ve kaliteli oluşundan kaynaklanıyor olabilir..Greft sayınızın az oluşuyla dönor alanınız iyidir..Kısa da kullanabilirsin tabi.

Bakalım ilerleyen süreçte nasıl bir görünüm olacak..

Bendede aynı durum mevcut dostum. Yani 2li 3lü kökler. Ama nedense bu durum benim pek hoşuma gitmiyor.. Normalde saçlar 2li 3lü mü oluyor ön tarafta? Birde benim saçlarım kahverengi, beyazlarda çok fazla. Ekilen saçlara bakıyorum simsiyah. :) Aynı durum bende de mevcut..

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 10 Ekim 2015, 17:14:22 »
FFFF hocam, araştırdığım ve bildiklerim doğrultusunda, greftler alınırken bir kök içinde 1-2-3-4 lü kökler bulunuyor..Kişiden kişiye değişmekle birlikte, örneğin 3000 greft ortalama 6000 saç teli olarak hesaplanır..

Mesela bana 4100 greft ekildi ancak 2-3-4 lü greftlerim çoktu..Bu yüzden 10000 civarı yeni saç telimin olacağını tahmin ediyorum..Anca kimisinde tekli ve ikili çok oluyor haliyle daha az ekilmiş gibi duruyor..

Ön bölgenin doğal görünebilmesi için tekli greftler ekiliyor, ön bölgeye 2-3-4 lü greftler ekilirse çok kötü durur..Misal bende bir iki tane var, hepsi öyle ekilse çok anormal olurdu.. Önler ve şakaklar tekli geri kalan diğer çoklu köklerle ekilmesi daha doğru oluyor.

Benimde alınan kökler daha siyah gözüküyor, çünkü daha güçlü ve canlı saçlar, bu durumu düzeltmek için saçları kalınlaştırıcı ve koyulaştırıcı takviyeler yapabilirsiniz..Mesela bana biotin ve konazol şampuan bu konuda ciddi katkı sağlıyor..
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

FFCC

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 10 Ekim 2015, 17:32:19 »
FFFF hocam, araştırdığım ve bildiklerim doğrultusunda, greftler alınırken bir kök içinde 1-2-3-4 lü kökler bulunuyor..Kişiden kişiye değişmekle birlikte, örneğin 3000 greft ortalama 6000 saç teli olarak hesaplanır..

Mesela bana 4100 greft ekildi ancak 2-3-4 lü greftlerim çoktu..Bu yüzden 10000 civarı yeni saç telimin olacağını tahmin ediyorum..Anca kimisinde tekli ve ikili çok oluyor haliyle daha az ekilmiş gibi duruyor..

Ön bölgenin doğal görünebilmesi için tekli greftler ekiliyor, ön bölgeye 2-3-4 lü greftler ekilirse çok kötü durur..Misal bende bir iki tane var, hepsi öyle ekilse çok anormal olurdu.. Önler ve şakaklar tekli geri kalan diğer çoklu köklerle ekilmesi daha doğru oluyor.

Benimde alınan kökler daha siyah gözüküyor, çünkü daha güçlü ve canlı saçlar, bu durumu düzeltmek için saçları kalınlaştırıcı ve koyulaştırıcı takviyeler yapabilirsiniz..Mesela bana biotin ve konazol şampuan bu konuda ciddi katkı sağlıyor..

Önerilerin için çok teşekkür iron.. Bende kalınlaştırıcı bir serum kullanıyorum İlhan beyin tavsiyesi üzerine trixowell diye. Olan saçlarım dahada güçlendi bunu farkediyorum. Ama şu biotin olayınıda bir sormam lazım. Hatta bir kontrole gitsem çok iyi olacak.

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 10 Ekim 2015, 20:41:03 »

arkadaşlar 2-3-4 lü kökler olsun yada olmasın tekli bile olsa arkadaki saçlar daha kuvvetli - sağlıklı ve canlı olduğu için sizin ön taraftaki saçlarınızla bir ahenk içinde durmaması çok doğal çünkü mevcut ön taraftaki saçlar dökülme evresinde yada cansızlaşma evresinde ama ekilenler öyle değil bu durum iyimi değil tabiki ama buna bir çare yok gibi... ama tabiki ön tarafa tekli bir hat kurulup onun hemen arkasına çoklu kökler yerleştirilirse daha iyi olur en azından yumuşak bir geçiş olur ve doğal görünür... iron evet seninde dediğin gibi artık herkes saç ektiriyor kimse çekinmiyor ve korkmuyor çünkü sonuçlar yüz güldürücü benim teknisyen arkadaşta bana nerde yaptırdın güzel olmuş bende yaptırıcam dedi mesela :) (şok dökülmeye uğramadan söylemişti bunu tabiki)...

Önerilerin için çok teşekkür iron.. Bende kalınlaştırıcı bir serum kullanıyorum İlhan beyin tavsiyesi üzerine trixowell diye. Olan saçlarım dahada güçlendi bunu farkediyorum. Ama şu biotin olayınıda bir sormam lazım. Hatta bir kontrole gitsem çok iyi olacak.

vincenzo234

• Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : 11 Ekim 2015, 21:13:18 »
Kardeşim öncelikle donörün çok sağlammış, bunun yanında seninki tarz şakakların dökülmesi ve buraya yapılan ekimlerde sonuç genelde çok güzel oluyor, İlhan Serdaroğlu nekroza sebebiyet vermeden ektiyse inşallah güzel olacak, ben sonucu devamlı takip ediyorum inşallah sen de paylaşımlarda bulunmaya devam edersin, yeni saçların hayırlı olsun güle güle tara :D

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 12 Ekim 2015, 09:49:54 »
Kardeşim öncelikle donörün çok sağlammış, bunun yanında seninki tarz şakakların dökülmesi ve buraya yapılan ekimlerde sonuç genelde çok güzel oluyor, İlhan Serdaroğlu nekroza sebebiyet vermeden ektiyse inşallah güzel olacak, ben sonucu devamlı takip ediyorum inşallah sen de paylaşımlarda bulunmaya devam edersin, yeni saçların hayırlı olsun güle güle tara :D

sağol vicenzo kardeşim.... iyi dileklerin için teşekkür ederim... nekroz falan olmadı çok şükür bir arkadaşta olmuştu ama ben bayadır bu forumu takip ediyorum ilhan hocanın böyle bişeyi sadece o arkadaşta gördüm artık nedenini bilmiyorum bu vakalar çok olsaydı ilhan hocaya ektirmezdim... ekim olayına gelince evet şakak ekimleri genelde iyi oluyor bende öyle umut ederek girdim bu işe diğer mevcut saçlarım içinde bişeyler kullanıcam ama şu an değil ekimin sonucunu net anlamak için kullanmıyorum.

exalans

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 13 Ekim 2015, 12:02:12 »
Kardesim öncelikle gecmis olsun ve hayirli olsun.
yasin arkdas ile hemen hemen ekimin ayni derecede diyebilirim ve ikinizinde ekimi güzel hosuma gitti  ;)
bu arada dönür bölgen süpermis masallah :)
ileriki günlerde saglikli güel saclara kavusman dileklerimle.

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 13 Ekim 2015, 12:59:29 »
Kardesim öncelikle gecmis olsun ve hayirli olsun.
yasin arkdas ile hemen hemen ekimin ayni derecede diyebilirim ve ikinizinde ekimi güzel hosuma gitti  ;)
bu arada dönür bölgen süpermis masallah :)
ileriki günlerde saglikli güel saclara kavusman dileklerimle.

teşekkür ederim exelans hocam... evet yasinle hemen hemen aynı dökülme şeklimiz :) donör çok şükür sağlam aslında daha fazla kökte alınabilirdi ama 2000 yeterli ben yanları ve arkayı kısaltarak kullanıcam biraz üstleri uzatıcam o yüzden benim için iyi şu an bile çok belli olmuyor donörün noksanlığı... halen kaşınıyor buda iyileşiyor demektir halen :)
bu arada bende senin konuyu sürekli takip ediyorum ;)

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 12 Kasım 2015, 08:31:58 »
arkadaşlar 63. günümde çektiğim fotolar bunlar şoktan kurtulanlarım henüz yeni saçlarım çıkış yapmadı kısalttım makasla sadece o yüzden yeni çıkıyor gibi görünebilir belki yeni çıkışta olmuştur ama çok az... mevcut saçlarımda biraz bozukluk olmuştu ama düzeldi onlarda iyi şimdi... 60 günlük bu görüntü bile beni mutlu ediyor çünkü henüz yeni çıkış olmamasına rağmen kalanlarda umut verici birde resimde görünmeyen tüy şeklinde çok sayıda saçlarda var onlarda kalınlaşıp saç halini alıyormuş yorumlarınızı bekliorum arkadaşlar...

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 12 Kasım 2015, 08:34:38 »
buda ikinci resim

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 12 Kasım 2015, 10:42:31 »
belkide 60 günlük sonuçlara sevinmemin sebebi ekim alanının dar olmasıdır arkadaşlar ondanda olabilir... dar bir alan olduğu için çoğu yerinin dolacağını düşünüyorum...

safkan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 15 Kasım 2015, 00:18:08 »
belkide 60 günlük sonuçlara sevinmemin sebebi ekim alanının dar olmasıdır arkadaşlar ondanda olabilir... dar bir alan olduğu için çoğu yerinin dolacağını düşünüyorum...

hocam seninle ekim yapilan alanlarimiz ve ekilen greft sayisi hemen hemen ayi benimde 2000 greft
ama sac yapimiz cok farkli , benimde asil sikayetim tamamen kellesen sakaklardi ,, seninde sakaklarda hala kizariklik var

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 15 Kasım 2015, 02:18:26 »

hocam seninle ekim yapilan alanlarimiz ve ekilen greft sayisi hemen hemen ayi benimde 2000 greft
ama sac yapimiz cok farkli , benimde asil sikayetim tamamen kellesen sakaklardi ,, seninde sakaklarda hala kizariklik var

evet senin ekiminede baktım safkan güzel olmuş daha iyi olacak gibi görünüyor.... ekim ve dökülme şeklimizde benziyor... benim evet şakaklar kızarık hala onun bir müddet kalacağını düşünüyorum ilhan hocanın ekimlerinde o kızarıklık bir müddet kalıyor sora kendiliğinden geçiyor herkeste olduğu gibi birde derinin altında bir saç işlemi döngüsü olduğundan belki onun için kızarıklık devam ediyordur bilmiyorum ama bunlar benim şoktan kurtulanlar henüz yeni çıkışlarım olmadı 60 günlük sonuçlarım yani hocayada sorduğumda henüz yenileri çıkmadı dedi yani onlarda çıkınca inşallah güzel bir görüntü oluşacak :)

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 08 Mart 2016, 23:05:40 »
evet arkadaşlar bugün tam altı ay geçti saç ekimimin üzerinden bayadır fotoğraf paylaşmıyordum bugün paylaşıyorum sizlerle görüşlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Facebook Twitter Instagram