Gönderen Konu: İLHAN SERDAROĞLU SAÇ EKİMİM 07.09.2015 - 7 AYLIK SONUÇLAR (UZATMAYA DEVAM)  (Okunma sayısı 80099 defa)

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İLHAN SERDAROĞLU SAÇ EKİMİM 07.09.2015
« Yanıtla #16 : 29 Eylül 2015, 11:35:56 »
Dostum şu saç çizgisi derdi bende de var sanırım. Bende bu konuda Serdar Bey'le konuşsam iyi olacak sanırım.. Ama çok dikkatli bakmayınca o çizgi olayını farketmiyorsun ya..

evet ben söyledikten sonra arkadaşlarım farketti yoksa farkedememişlerdi... gerçi saç uzayınca hiç belli olmaz ama neden öyle olsun ki madem bu işe girdik tam yaptırmışken tam yapalım...

xavierto

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 29 Eylül 2015, 22:59:36 »
Elimi kaymış sac çizgini belirleyememiş, çocuk oyuncağı mı bu? Deneme tahtası mıyı biz kardeşim, bir sac çizgisi yapamayacaksan git sanayi de kaportacı ol demezler mi
arkadaşlar 23. gün itibarı ile durum bu henüz şok dökülme pek göremedim ama eli kulağındadır heralde başlar yorumlarınızı bekliyorum... bu arada sol tarafımdaki saç çizgim biraz yukarda kaldı ilhan hocaya söylediğimde durumu kabul etti evet haklısın dedi 6 ay sonra düzelteceğini söyledi sağ tarafın aynını yapacağını ve bunun içinde ücret almayacağını söyledi... geldiğimde eğer ekilen yerlerde de boşluklar varsa onlarıda doldurabileceğini ve böylece daha sık bir görünüm kazanacağını söyledi saçlarımın... siz ne diyorsunuz arkadaşlar... yorumlarınızı bekliyorum....

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 01 Ekim 2015, 11:17:44 »
Elimi kaymış sac çizgini belirleyememiş, çocuk oyuncağı mı bu? Deneme tahtası mıyı biz kardeşim, bir sac çizgisi yapamayacaksan git sanayi de kaportacı ol demezler mi
arkadaşlar 23. gün itibarı ile durum bu henüz şok dökülme pek göremedim ama eli kulağındadır heralde başlar yorumlarınızı bekliyorum... bu arada sol tarafımdaki saç çizgim biraz yukarda kaldı ilhan hocaya söylediğimde durumu kabul etti evet haklısın dedi 6 ay sonra düzelteceğini söyledi sağ tarafın aynını yapacağını ve bunun içinde ücret almayacağını söyledi... geldiğimde eğer ekilen yerlerde de boşluklar varsa onlarıda doldurabileceğini ve böylece daha sık bir görünüm kazanacağını söyledi saçlarımın... siz ne diyorsunuz arkadaşlar... yorumlarınızı bekliyorum....

sıkıntını anlıyorum kardeşim çok dertlisin... valla ben konuştuğumda bana öyle söyledi saç çizgisinin asimetrik olması konusunu kabul etti para almadan düzelteceğini ve boşluk varsa sıklaştıracağını söyledi... valla herkes ektiriyor kimininki iyi oluyor kimiminki hüsran bu iş birazda şans işi aslında ben ilhana iyi derim sen kötü dersin başkası başka bir doktora çok iyi der ben gider ektiririm kötü olur sonuç dedim ya birazda şans... ben sigara ve alkol kullanmıyorum bu yüzden çok iyi demişti bana sende sigara alkol tüketimi varmıydı ?

safkan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 01 Ekim 2015, 14:24:29 »
Dostum gerçekten sol taraf cok yukarıda kalmış
Kalemle çizgiyi çizerken nasıl görmediniz Asimetrik olmadığını
Neyse enazından hatasını kabul etmiş oda bir güzellik

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 01 Ekim 2015, 15:29:25 »
Dostum gerçekten sol taraf cok yukarıda kalmış
Kalemle çizgiyi çizerken nasıl görmediniz Asimetrik olmadığını
Neyse enazından hatasını kabul etmiş oda bir güzellik

çizdiğinde asimetrik değildi ki :) sanırım ekilirken bir hata yapıldı evt hatayı kabul edip düzelteceğini söyledi ekstra ücret talep etmeden...

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 01 Ekim 2015, 15:55:38 »
Şuanki hali bile tatmin eder derecede bence abi , saç çizgin biraz yamuk evet ama dikkatli bakınca anlaşılıyor. Normal ekim yapılmamış saçın bile sağ tarafıyla sol tarafı bir olmuyor nerdeyse.‪ zaten ilhan hocada düzeltiriz dediğine göre bir sıkıntı olmaz , hem sıklaştırmış olursun saçlarını gittiğinde 😊 hayırlı olsun şimdiden

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 01 Ekim 2015, 16:28:26 »
Şuanki hali bile tatmin eder derecede bence abi , saç çizgin biraz yamuk evet ama dikkatli bakınca anlaşılıyor. Normal ekim yapılmamış saçın bile sağ tarafıyla sol tarafı bir olmuyor nerdeyse. zaten ilhan hocada düzeltiriz dediğine göre bir sıkıntı olmaz , hem sıklaştırmış olursun saçlarını gittiğinde 😊 hayırlı olsun şimdiden

sağol kardeşim güzel dileklerin için... evet bu görüntü bile beni memnun etmeye yetti arkadaşlarım çok güzel olmuş diyorlar... tabi şok dökülme yavaştan başladı :) %85 oranında bir çıkış olursa beni tatmin eder, ekilenler simsiyah, kalın ve çoklu greftler olduğu için şanslıymışım umarım hepimiz bol saçlı günlere kavuşuruz :)

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 04 Ekim 2015, 14:07:37 »
arkadaşlar ekimin 27. günü saçlarım ıslakken çekilen fotolar... şok dökülme devam ediyor bugün baya bir saç geldi elime duşta hatta banyoda yerler saç doldu :D ama ona rağmen bence çok kötü görünmüyor ve buda beni mutlu etti sık ekilmiş dedim kendi kendime :)

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 04 Ekim 2015, 14:39:30 »
Güzel gözüküyor , 6 ay sonra baya çıkışlar olur. 1 sene sonrada çok güzel bir sonuca ulaşacağını düşünüyorum abi

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 05 Ekim 2015, 11:32:49 »
Güzel gözüküyor , 6 ay sonra baya çıkışlar olur. 1 sene sonrada çok güzel bir sonuca ulaşacağını düşünüyorum abi

inşallah kardeşim ağzından bal damlıyo :)

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 08 Ekim 2015, 15:44:20 »
Hocam sizin ekiminiz rahat bir ekim, bir sürpriz olacağını düşünmüyorum. Noksanlık sorununuz var sadece..Bir de saçların doğallığı konusu var.

Ekim saçlarınız normalde nasıl duruyor? Ekim olduğu bariz belli mi?
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 08 Ekim 2015, 21:17:47 »
Hocam sizin ekiminiz rahat bir ekim, bir sürpriz olacağını düşünmüyorum. Noksanlık sorununuz var sadece..Bir de saçların doğallığı konusu var.

Ekim saçlarınız normalde nasıl duruyor? Ekim olduğu bariz belli mi?

iron noksanlık derken şok dökülmeye uğramış hali bu 3 - 4 gün yoğun dökültükten sonra çektiğim bir resim birde ıslakken... ilk ekildiğinde kabuklar döküldüğünde çok iyi görünüordu kimse ayırt edemiyordu şok dökülmeden sonra tabiki değişti durum... benim ensedeki saçlar şöyleki hocam çok kalın ve siyah çoklu kökler varmış bu yüzden uzayınca daha iyi ve kapatıcı olacak dedi ilhan hoca ama kısada kullanabilirsin hiç fark edilmez dedi tek olay normal saçlarımdan daha siyah ve kalın belki öyle bir fark olabilir ama buda pek sorun değil benim için :) dediğim gibi uzayınca daha iyi olacak :)

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 09 Ekim 2015, 17:06:41 »
Köklerin durumu konusunda şanlısınız. Benim greftlerde de 2-3-4 lü çok olduğu söylendi..Benim köklerde biraz kalın sayılır ama sizinki kadar değil..2000 greftinizde ortalama 3 saç teli olsa 6000 bin civarı saç teliniz olur ekim alanında..İlk çıkan saçlar biraz biçimsiz çıktığından ilerleyen süreçte daha güzel bir görünüm elde ediliyor..Sizin hem greft kalitenizden hem de açık alanın azlığından güzel olacaktır...Şok dökülmenin az olması belki de köklerin sağlam, kalın ve kaliteli oluşundan kaynaklanıyor olabilir..Greft sayınızın az oluşuyla dönor alanınız iyidir..Kısa da kullanabilirsin tabi.

Bakalım ilerleyen süreçte nasıl bir görünüm olacak..
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 09 Ekim 2015, 20:06:00 »
Köklerin durumu konusunda şanlısınız. Benim greftlerde de 2-3-4 lü çok olduğu söylendi..Benim köklerde biraz kalın sayılır ama sizinki kadar değil..2000 greftinizde ortalama 3 saç teli olsa 6000 bin civarı saç teliniz olur ekim alanında..İlk çıkan saçlar biraz biçimsiz çıktığından ilerleyen süreçte daha güzel bir görünüm elde ediliyor..Sizin hem greft kalitenizden hem de açık alanın azlığından güzel olacaktır...Şok dökülmenin az olması belki de köklerin sağlam, kalın ve kaliteli oluşundan kaynaklanıyor olabilir..Greft sayınızın az oluşuyla dönor alanınız iyidir..Kısa da kullanabilirsin tabi.

Bakalım ilerleyen süreçte nasıl bir görünüm olacak..

teşekkür ederim iron... yakında donörü kısaltıp fotosunu atıcam... bence asıl olay hocam bu saç ekimi işinde çok yukarılarda bir beklentiye girmemek lapiska gibi saçlarım olucak moduna girdiğin zaman bu işin içinden çıkamassın öyle sonuçlarda olmuyor değil ama yinede böyle bir beklentiye girmemek gerek bence... böylece ortaya çıkan sonuçtan memnun kalırsın, ben daha kötüsünü bekliyordum deyip sevinebilirsin :) inşallah hepimizin kafadan saç fışkırır :)

Facebook Twitter Instagram