Gönderen Konu: İLHAN SERDAROĞLU SAÇ EKİMİM 07.09.2015 - 7 AYLIK SONUÇLAR (UZATMAYA DEVAM)  (Okunma sayısı 80129 defa)

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
kardeşim nasıl gidiyor sürec hacim ve dolgunluk kazandıgını gözlemliyormusun
  mutsuz evet sürecimin devam ettiğini fark ediyorum 10 15 gün önceki gibi değil saçlarım daha farklı sanki daha dolgun duruyorlar... sanki ilerleyen süreçtede devam edecek gibi görünüyor buda beni mutlu ediyor açıkçası 7 buçuk ay oldu 1 seneye kadar nasıl olur merak ediyorum bende...

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
senin adına sevindim maranel süreç tamamlandıgında daha iyi olacak.ilhan bey greft toplamayı,kanal açmayı ve ekim yapmayı kendisimi yaptı.yani;her aşamasını kendisimi yaptı.

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
senin adına sevindim maranel süreç tamamlandıgında daha iyi olacak.ilhan bey greft toplamayı,kanal açmayı ve ekim yapmayı kendisimi yaptı.yani;her aşamasını kendisimi yaptı.
hayır sadece greftleri o çıkardı... greft toplamayı kanal açmayı ve ekimi ekibi yaptı... ara ara gelip kontrol etti

runaway

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Aydınlatması çok olan yerlerde ki görüntü nasıl. Tepene tepene gelen ışıklı bir ortam , mesela asansörde falan :)

can.firat

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
hayır sadece greftleri o çıkardı... greft toplamayı kanal açmayı ve ekimi ekibi yaptı... ara ara gelip kontrol etti
Bendede ayni öyleydi. Güzel sonuc alacagimi inaniyorum :)

akif37

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Maranel kardeşim. sonuçların gerçekten harika. paylaşımlara devam ettiğin için teşekkür ederim. aldığı iyi sonuçlar sonrasında forumdan uzaklaşmayan ve paylaşıma devam eden arkadaşların hepsi takdiri hakediyor.

aaron_88

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
maranel sonuclar cok güzel yalnız bir sorum var orta kısım seyrek degil miydi? orada dökülmeler devam etmiyor mu?
İlerde bir ekim daha mı düsünüyorsun?

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
valla inşallah bir daha ekim falan düşünmüyorum : ) 9 aylık sonucum şu anki görüntüm bu ve çok memnunum çok şükür

James D.

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Maranel hayırlı olsun, aldığın netice çok güzel. Senin adına sevindim. Seninkine benzer bir açıklık için ben de İlhan Hocaya ekim yaptırdım. Ön taraflarda çoklu greft kullanıldığını yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam. Bu greftlerin sayısı çok muydu, şu an belli oluyorlar mı?

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
evet özellikle şakağımın sağ tarafında çok siyah ve kalın telli bir yer çokça belli oluyordu ve sinir oluyordum 1 ay öncesine kadar ama şimdi düzeldi inanırmısın çok iyi hiç belli olmuyor demekki zamanla uyum sağlıyorlar heralde 1 seneye kadar gelişim göstermeye uyum sağlamaya devam ediyormuş saç hatta 1 yıl ile 2 yıl arasında bile fark oluyormuş doğallık açısından

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
sd'nin ekimine bakıyorum, bir de sizin ekime bakıyorum arada uçurum var..İlhan hoca vezir de ediyor rezil de..Bu kadar değişken sonuçlar nasıl ortaya çıkıyor anlamakta güçlük çekiyorum..Sizin ekim en kaliteli sonuçlardan birisi oldu hocam, güle güle tarayın, hem doğal hem sık :)
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

phaty87

• Ziyaretçi
HAYIRLI OLSUN BENCE MUHTEŞEM OLMŞ.TOPİK FELAN YOKDUR UMARIM.SORMAK İSTEDİĞİM EKİM ÖNCESİNDE VE SONRASINDA HANGİ İLAÇLARI KULLANDINIZ

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekim öncesinde ve sonrasında hiç bir ilaç kullanmadım benim ekimi takip edenler bilir sadece sarımsak başka bişey yok... kullanmamda ilaç milaç... toppik kullanmıyorum ama bi kere kullandım olduğundan çok daha iyi gözüktü  : ) çok nadiren bazen istisnai durumlar olursa özel bişey falan belki o zaman kullanırım... topiği önceden çok kullanıodum saç ekiminden önce...

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
sd'nin ekimine bakıyorum, bir de sizin ekime bakıyorum arada uçurum var..İlhan hoca vezir de ediyor rezil de..Bu kadar değişken sonuçlar nasıl ortaya çıkıyor anlamakta güçlük çekiyorum..Sizin ekim en kaliteli sonuçlardan birisi oldu hocam, güle güle tarayın, hem doğal hem sık :)
iron sd 'nin ekimini görmedim ?? ilhan hocayamı ektirmiş kendisi ?

Facebook Twitter Instagram