Saç Ekimi Sonuçları
Bu son donor fotosu ekimden sonrasi mi acaba eger oyleyse super hic iz kalmamis
İlk basta doğal değil gbi gelmişti ama şimdiki fotolarını görünce fikrim değişti.maşallah 10 numara olmuş bundan daha fazlası olmazdı heralde.
1800 greaftle baya güzel kapatmis ,demeki donör bölgendeki saclar baya kaliteliymis.Senin su sarmisak sampuanini denemek lazim keramet belki ondadir.
Hayirli olsun hocam. Gercektende saclar seni bambaska biri haline getirmis. Iyice karizma olmus. Saclarda gayet dogal duruyo. Güle güle tara
Maranel ekimin çok güzel olmuş dostum, geçmiş olsun tekrar artık büyük bir sorunu sildin kafandan Bu sitedeki herkesin en az seninki kadar güzel ekimler geçirmesi dileğiyle
Alıntı yapılan: Enes1980 - 09 Nisan 2016, 21:27:311800 greaftle baya güzel kapatmis ,demeki donör bölgendeki saclar baya kaliteliymis.Senin su sarmisak sampuanini denemek lazim keramet belki ondadir. sağol enes kardeş... arkada 2 3 4 lü greftler çoktu öyle olunca kapatıcılık fazla oluyor tabi. değindin madem söyliyim tekrar ben sarımsağın faydasını çok net gördüm halada görüyorum kullanan kullanır he onda bendeki gibi olur olmaz onu bilmiyorum ama bence gerçekten mucize sarımsağın dışında bepanten bemiks evigen katıyorum şampuanın içine anlarda çok iyi geliyor tavsiye ediyorum kullan