Gönderen Konu: İLHAN SERDAROĞLU SAÇ EKİMİM 07.09.2015 - 7 AYLIK SONUÇLAR (UZATMAYA DEVAM)  (Okunma sayısı 80060 defa)

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=276.0

Konusu burada maranel hocam, sendeki gibi doğal bir ekim istikrarlı bir şekilde yapılsa, fiyat ve performans olarak çok iyi olur gerçekten..Senin saçların gerçekten çok doğal oldu..

Alice, ilaç karışımını daha önce anlatmıştım, istersen bu karışım tarifine sarımsak ekleyebilirsin.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=133.0
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

FFCC

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maranel sonucun çok güzel kardeşim hayırlı olsun. Saçını çok yakından ve retrica kullanmadan çekme ihtimalin varmı? İkimizde aynı hocaya yaptırdık ekimi. Benimki doğallık konusunda bu kadar sınıfta kalırken seninki nasıl böyle oldu hayret ediyorum. Maşallah diyelim.

Bende de çok graftler kullanıldı ön tarafta zaman geçtikçe sanki kalın saçlarda incelme oluyor ama yinede doğallık sorunu çok fazla..

Muhammet2015

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Gerçekten güzel sonuçlar hayırlı olsun

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Harika bir sonuç olmuş maşallah

Hocam arkadaşın dediği gibi bi özetlermisin

Sarımsak ve evigen bemix de kullanıyodun sanırım e vitamini

Bunları nasıl kullanıyodun bi ufak yazabilirmisin zahmet olmazsa :)

iron çok güzel özetlemiş açtığı konuda olayı... bemix ve bepanteni bir ara kullanmıyordum evigen ve sarımsak bu ikisi çok iyi geliyordu sadece bu ikisinide kullanabilirsin özellikle sarımsağı mutlaka kullan

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maranel sonucun çok güzel kardeşim hayırlı olsun. Saçını çok yakından ve retrica kullanmadan çekme ihtimalin varmı? İkimizde aynı hocaya yaptırdık ekimi. Benimki doğallık konusunda bu kadar sınıfta kalırken seninki nasıl böyle oldu hayret ediyorum. Maşallah diyelim.

Bende de çok graftler kullanıldı ön tarafta zaman geçtikçe sanki kalın saçlarda incelme oluyor ama yinede doğallık sorunu çok fazla..

bir ara müsait olduğumda retricasızda atarım ama retricasız resimlerimde konuda mevcut bir önceki sayfalara dönersen bulabilirsin...

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gerçekten güzel sonuçlar hayırlı olsun
sağol kardeşim

aaron_88

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Acıklıgımız sac tipimiz ve Ekimlerimiz cok benzer.
Bende saclı kısma da girildi, insallah benzer sonucları ben de alırım.

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi ,bence açıklığı az ve önde olanlar için bir uygulama. Çünkü başarı oranı nerdeyse %98.
Buna kanıt çok. Ama yok değil fazla açıklığıda kurtaran istisna ekimler var.Bence iş verteks ve etrafında biriyor , bu bölgede sağlıklı saçı olan insanlarda ekim 10 numara oluyor.

metafor

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
valla inşallah bir daha ekim falan düşünmüyorum : ) 9 aylık sonucum şu anki görüntüm bu ve çok memnunum çok şükür

Saç ekiminiz 10 numara olmuş. Az para vererekte iyi ekim operasyonları yapılabildiğinin kanıtı bu. 1800 greft ekilerek mükemmel sonuç alınmış. Çoğu ekim merkezi 3500-4000 greft ektiklerini iddia ettikleri oprerasyonlar 2000-2500 greft ekiyor. Saç ektirecek arkadaşlar ekilen greft sayısının ispatını istemelisin.

ssdd

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
slm kardeşim ekimin hayırlı olsun çok güzel olmuş iyi günlerde kullan.

ekimini inceledim çünkü aynı tür saç yapısına sahibiz baya kalın telli benimde dönörler de aynı.
seninde alın yapın geniş ve yanlar geriye doğru açılmış bende de aynı şekilde ancak çok geriye gitmemiş senin sakaklar benim daha geride sanırım. ekim yaptıralı 23 gün oldu incelersen sevinirim yorumların benim için önemli olur .

stoper

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Muazzam bir sonuç hakikaten butür ekimlerin varlığı ümit verici. Hocam bu sarımsak şampuan karisimi hakkinda biraz bilgi verseniz saç ekiminden sonra ne kadar süre kullandiniz? Ne vakid basladiniz? Ve nasil bir karisim yaptiniz?
...

aliço

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam Merhaba. Öncelikle saçların çok iyi olmuş hayırlı olsun :). Sağ tarafta ekim çizgisi biraz gerideydi tekrar revizyon yaptırdın mı orası için?

muhammedali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
öncelikle böyle bir site kurup bilgilenmemize yardımcı olan sn site yönetilerine tşk ederim.maranel 84 öncelikle  ekimin hayırlı olsun..yakın resim göremedik ama gördüğüm resimler doğal ve sık bir ekim olmuş gibi duruyor. saç ekimi sanırım birazda şans işi gibi duruyor(koray hoca hariç) peki arkadaşlar işini benim gibi şansa bırakmak ve de fazla euro( kur malum 5i geçti) ödemeye gücü yetmeyenler ekimini kime yaptırmalı?
SAÇ EKİMİNDE BAŞARI BAZEN ŞANSDIR..

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
öncelikle böyle bir site kurup bilgilenmemize yardımcı olan sn site yönetilerine tşk ederim.maranel 84 öncelikle  ekimin hayırlı olsun..yakın resim göremedik ama gördüğüm resimler doğal ve sık bir ekim olmuş gibi duruyor. saç ekimi sanırım birazda şans işi gibi duruyor(koray hoca hariç) peki arkadaşlar işini benim gibi şansa bırakmak ve de fazla euro( kur malum 5i geçti) ödemeye gücü yetmeyenler ekimini kime yaptırmalı?

Sanırım koray erdoğana gücü yetmeyenler vasatın üstü başarısı olan kliniklere yönelmeli.türkiyede üst düzey saç ekiminde başarılı olan klinik yok gibi bir şey.kötünün iyisini seçmek zorundayız galiba.

Facebook Twitter Instagram