06.01.2020 tarihinde Ankara Acıbadem Emphair'de saç ekim işlemim gerçekleşti. 3752 greftlik bir ekim oldu. Operasyon sabah 9.00'dan itibaren ön kontroller, kan alma gibi işlemlerle başladı aksam 17:30'da sonlandı. Operasyon boyunca ekip başkanı Murat Bey'in gözetiminde oluyorsunuz. Ön çizgi belirleme ve kanal açma işlemlerini Murat Bey yapıyor. Ön çizgi belirlerken birlikte belirleniyor. Hastaya kesinlikle şu olmalı bu olmalı gibi bir dayatma yapılmıyor. Bana ekim yapan ekip Meltem hanım ve Furkan bey'den oluşuyordu. Ekim yapılan ortam da gayet hijyenik. Tuvalet ve lavabo odada yer alıyor. İstediğiniz zaman kullanabiliyorsunuz. Dinlenmek istediğinizde ara veriliyor. Gayet ilgili bir şekilde işlemi gerçekleştirdiler. Ekim sonrasında da Anakara Emphair hastayı takibe devam ediyor. Bir danışmanınız oluyor ve günlük olarak foto atıyorsunuz. Örneğin ertesi gün attığım fotoğraflardan sonra benim danışmanım Çiğdem Hanım fotoda kafa biraz kanlı göründüğü için beni hastaneye çağırdı ve oraya gidince ekstra bir durum olmadığı, sadece fotoğrafın ışığından dolayı öyle göründüğü anlaşıldı. Yine de gelmişken yıkama yapalım dediler. Bu benim için önemli bir artıydı mesela. Ankara Acıbadem Emphair ekim sonrası sürekli yönlendirmeler yaparak en zor süreç olan ilk 10 günü atlatmama çok yardımcı oldu. Detaylı bilgilendirmeleri çok işe yarıyor. Şuan 12 gün oldu ve kendi adıma memnunum. Sadece tek bir eleştirim var aldığım hizmetin kalitesinin yanında boyunluğun biraz daha kaliteli olmasını isterdim. Çok küçük bir masraf düşününce belki lafı bile edilmez ama ilk 4-5 gün o boyunluk kişinin her şeyi oluyor. Verdikleri boyunluğu kullanamadım maalesef, neyse ki kendim öncesinde kaliteli ve yumuşak bir boyunluk almıştım. Şimdilik her şey yolunda.
Saç ekim fiyatı: 7000 tl
Verilen vitamin ve şampuan: Avesin saç bakım serumu,Avesin şampuan,trichoplus vitamin (en az 12 ay kullanılacak.)
Bundan sonraki 12. aya kadar olan süreci aylık fotoğraflar halinde paylaşacağım. Ben forumdan çok faydalandım umarım benim ekim sürecim de birilerine faydalı olur.