Gönderen Konu: Aranızda Ateist ya da deist var mı?  (Okunma sayısı 5197 defa)

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
Ynt: Aranızda Ateist ya da deist var mı?
« Yanıtla #30 : 30 Ocak 2021, 00:56:06 »
16 yaşımdan 26 yaşıma kadar bilfiil 5 vakit namaz kıldım.Sabah namazı için içim içime sığmazdı.
Namazlarımda neredeyse ağlardım.Şevkle aşkla kılardım.Artık cennet felan umrumda değildi.Sadece namaz bana büyük bi huzur veriyordu.Sohbetlere katıldım.Kaliteli insanlarla tanıştım.
Fakat kendime bi kaç tane soru sordum.Her seferinde " sana bunları şeytan sorduruyor" dedim.
Fakat bu soruları sürekli sormaya başladım
Kimseden cevapta alamadım.
Bu sebeple işin içinden çıkamadım.
Yaklaşık 7 yıldır profesyonel ateistim.
vallahi guldurdun beni gece helal olsun sana 

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 30 Ocak 2021, 08:20:28 »
 eskidende bilgi vardı hatta bilgi kirliliği yok net bilgi kirkiliği vardı piyasaya karmasık akıl karıstırıcı iblisi bilgiler sonunlar karrıstırdı ortalığı bunu kimi zaman yuzune din maskesi takıp yaptılar yoksa net bilgi arayana eskidende vardı şimdide var doğr bilgiler.bende kuranı ve hadisleri turkçe okudum inanmamamı gerektircek bir sey gormedim anlayaraak okuduğumda
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2021, 08:36:37 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

siyabentqxqx

• Sr. Member
« Yanıtla #32 : 30 Ocak 2021, 12:06:17 »
valla kardeşim cok dindan bir aileye sahibim adımda peygamber ismi ama cidden artık mantıklı gelmiyor birsuru din var hepsi birbirinden bagzi farklarla ayrilir eski bir adetmis gibi geliyor artık mantikli gelmeyen birsuru sey var cok karışık kafam ateist oasamda deistlik yolunda ilerliyorum diyebilirim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 30 Ocak 2021, 12:50:01 »
 genclik her donem bişilerin peşinden gidio bir ara siyasi fanatiklik vardı onların peşindeydi sonra sonra holiganlık cebine emaneti takan maça giderdi sonra hiphop vardı cıstak cıstak arabalarla gezme sonra müptezellik çıktıp çoluğa cocuğa kadar dustu sonra akılla yargılarım bulursam inanırım bulamazsam inanamam oldu.ee gunes gokyuzunde 2 metre bir kayma sistem bozulma mahvıluruz demekki onlar orda tutan bir guc var insan burun delikleri yukarı doğrıu olsa nasıl nefes alcaz bunca yasanan seyin haksızlık şu bu bir hesabı va tabiki.dunyadaki insanların yuzde 66sı yaradana inanır ama ahirete inanmaz diye yazı okumuştum evvel zamanda.kainatın oluşumu falan darwinciler basla anlatıo baskası baska anlatıo ben onlara bakmıom ALLAH nasıl isterse oyle oluşturur.ama herseyin bir hesabı var.
 bu cakma dindar gecinenler insanı soğuttu.islamiyettede kıldığın namaz seni  kotuluklerden uzak tutmuyorsa ALLAH tan uzaklaştırır.onlar hem dindar gozukup hem sahtekarlıklar yapıyor farkında değiller ALLAH tan uzaklaşıp oteki tarafa ateş hazırlıyorlar.kalabalıkta din iman tenhada salla boyle şeleri inanma derler.onları kaale almayın çok var cevremde.her koyun kendi bacağından asılır.aklımla yargıladım bulamadım yok yaradılış var ve bunca yasanan olaylar var herseyin bir hesabı var.hiç belli olmaz bugun 5 vakit kılan yarın ateist olabilir bugun ateist olan yarın 5 vakit namaza baslayabilir.ALLAH hayırlara erdirsin
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #34 : 30 Ocak 2021, 14:54:19 »
..
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2021, 17:53:29 Gönderen: davud123 »

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 30 Ocak 2021, 23:54:58 »
Konudaki yazıları hepsini okuyamadım ama ilim önemli ülkemizde cahil insanlar çok herkes birşey diyor bak dedim gibi dinime bagli değilim dine de karşı değilim ama bazen derin düşündüğüm zaman bazı kurallar çok saçma geliyor zamanın da ve halende olan insanlar kafalarından uydurup yazmışlar birşeyler cahil insanlar da inanmaya da devam ediyorlar.siyaseti katmak istemem siyatte taraf ta tutmam ama bir seçim zamanı xxx parti diyeyim mitink yaparken bizim partiye oy verenler cennette yeri olacak diyor şu millet alkisliyor iste bizim insanlarımız din konusuna gelince maalesef herşeye inanmak istiyor inanıyor da.musluman ülkelere bakın hep yoksulluk içinde İran Türkiye. hariç birde hristiyan ateist ülkelere bakın çoğunluğu varlık içinde gelişmiş ülkeler.bunlari dediğin zaman öbür dünyada yanacak diyorlar öyle bir kanun yok.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 31 Ocak 2021, 09:00:19 »
 müslüman ulkeleri muslumanlığı hakkınla yasaya sonra birde baksa yoksulluk olucakmı olmucakmı bazı araplar petrol sayesinde paranın belini kırıo.müslüman ülkeleri bence şunu unutuo ondan geri kalıo dinimizde 2 gunu bir olan aldanır diye biliyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 31 Ocak 2021, 12:13:55 »
Dün Aamir Khan'ın peekay filmini izledim

Tavsiye ederim izlemeyenlere
Global Moderator

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #38 : 31 Ocak 2021, 15:36:35 »
Agnostiğim.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

siyabentqxqx

• Sr. Member
« Yanıtla #39 : 31 Ocak 2021, 16:06:01 »

konusu ne hocam

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 31 Ocak 2021, 16:14:58 »
konusu ne hocam

Aslında hintli bir film ama oscar aldı saçma gibi ama içerik çok iyi dinlerle ilgili mesajlar veriyor.
Global Moderator

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 31 Ocak 2021, 16:57:13 »
şurda devamlı yazan 10 kişiyiz yarıdan çoğa ateist çıktı harbiden çok yayıldı ateizm.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 31 Ocak 2021, 17:03:03 »
Aamir khan filmlerini severek izlerim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 31 Ocak 2021, 17:57:04 »
Ben Ateist değilim emekli :) Tanrı ile aramda kendime özgü bir bağım var
Dine de Ne çok yakınım ne çok uzak.

Sadece İnsanların din kisvesi altında kurdukları baskıyı garip adetleri insanlardan bekleyecek isteyecek bir tanrı olduğunu düşünmüyorum.

Bir çok insanında dinlerden ya da Tanrıdan uzaklaşmasın altında yatan en büyük etken zekalarının cahil insanların söyledikleri direttikleri dayattıkları durumları sorgulamak ve bir çok şeyinde Türk değil arap kültüründen kaynaklanmış olması.

Bir çok kişininde insanların inançlarını farklı sekilde kullanması siyaset. Ticaret gibi.

En çok ateist Arap ülkelerinde kısaca kutsal topraklarda
İran desen zaten yönetim hariç halkı tamamen ateist neredeyse
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2021, 18:04:16 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #44 : 31 Ocak 2021, 18:31:54 »

Güzel filmdir Başkan 2 sene önce bende izlemiştim :).

Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram