Selamlar, herkes gibi sira bana da geldi ve kararimi verip tarihi belirledikten sonra ekimi yaptirdim.
Baslangicta 14 ocakta yapacaktik ama ben ucagimi kacirinca, uzerine bizim ulkeye karantina zorunlulugu gelince erteleme yapmak zorunda kaldik, 2 gun once de ekimi oldum.
Sabah 8:30dan aksam 8e kadar suren uzun ugras sonucu arkadaslar ekimi tamamladi. Sac derimin sert olusu nedeniyle kok alimi sirasinda sikinti cekildigini soylediler, ekim sirasinda da anestezi birkac kez gectigi icin biraz acili ve ugrasli oldu ama sonunda tamamladik.
Once cok az kok aldilar, Asuman hanim kanallari acti, Selim bey kok alimina devam etti, ekimi de Selim Bey ve Asuman hanim birlikte tamamladilar. Kok alimi 2:30 gibi bitmisti. Hastaneden ciktigimda saat 8:30 du ki sokaga cikma yasagi yuzunden belge talep etmek zorunda da kaldim
Ne yazik ki 2. gunden onde bir miktar enfeksiyon olusmus durumda, bu aksam tekrar kontrole gidecegim. Cok iyi ilgilendiklerini soylemem gerekir, umarim sorun buyumeden halledilir. Sac derim yagli, sac tellerim ince oldugu icin olabilecegin en iyisini ummaktan baska pek carem yok
Nedense kafam surekli yaniyor modda, o nedenle de terliyorum gibi geliyor.
Terleme sorunu icin bir oneriniz olursa sevinirim.