Neresine ekim yaptıracaksın bu saçın da neden diye soruyorsun?
Sen saç ekimini süper bir şey mi sanıyorsun? Ancak saç dökülmüş açıklık büyük olunca bu risk alınır saç ekimine ihtiyacın yok derken boş konuştuğumuzumu düşünüyorsun dostum?
Bu saçın ön çizgisinin mümkünse 1-2 cm aşağısına ve yanlara ekim yaptırmak istiyorum. Nasıl soru sormam gerektiğiyle ilgili bir kılavuz varsa yolla da ona göre soru sorayım. Böyle bir üsluba ne gerek var şimdi onu anlamadım .
Saç ekimini süper bir şey sanmıyorum fakat araştırıyorum. Fikir almak için buradayım. Süper olduğuna karar vermiş olsam gider ektirirdim. Doğrusu, yanlışı, eksiği, fazlası, avantajı , riskleriyle olayın her yönüyle ilgili bilgi sahibi olup insanların tecrübelerinden faydalanmak istiyorum. Forumun amacı da bu değil mi zaten ? Konu bir kişinin ilgisini çekmiş ve " bu saça ekim yaptırman tamamen hata olur " demiş . Ben de böyle düşünmesinin sebebini öğrenmek için " Neden " diye sordum. Burda rahatsızlık veren durum ne onu anlamadım. Ben " neden " diye sorduktan sonra belki o kişi yapacağı açıklamayla beni çok net bir şekilde aydınlatacak. Bir de neden boş konuştuğunuzu düşüneyim ki bu nereden çıktı ?