Gönderen Konu: ALNIM ÇOK GENİŞ. EKİM NASIL OLUR ?  (Okunma sayısı 4574 defa)

vlkn01940

• Yeni üye
  • *
Ynt: ALNIM ÇOK GENİŞ. EKİM NASIL OLUR ?
« Yanıtla #15 : 29 Ocak 2021, 13:44:40 »
lorius kariusta buna benzer alın açıklığından dolayı arenamede ekim yaptırmıştı son haline baktım resimlerden fena durmuyordu.
belki seninde 1cm kadar öne aldırma şansın olur ama bu tarz bir ekimi herkes yapamaz sana tavsiyem yapacaksanda dhı ekim yaptır ön tarafta daha başarılı oluyor.

Teşekkür ederim 👍 Karius'u ben de gördüm aslında benim sorunuma benzer bir sorun yaşıyor. Çevremdeki insanlara saç ektirecem dediğim zaman saçmalama senin zaten saçın var diyorlar derdimi çoğu insana anlatamıyorum. Benim derdim saçsızlık değil saçlarımı tarayınca yandaki boşluklardan ve alın açıklığımdan dolayı ön taraf çok fazla açık kalıyor ve kafa yapımdan dolayı güzel bir görüntü olmuyor.

vlkn01940

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 29 Ocak 2021, 13:50:41 »
Kardeşim Evet bence Doğuştan Alın genişliği var, çok rahatsız ediyorsa Çizgi 1-2 cm Kadar öne Alınsa güzel Olur bence, Askerde İyice Düşün, Ve bence forumda Gördüğüm kadarıyla, Bu tür bir operasyon İçin, Antalyada Zekeriya Kul Hocayı Bir Araştır, Zaten Araştıracak bayağı vaktin Olacak, Eylül'de Fiyatta Al bence, sene sonlarında Zamda gelebilir, Vatani Görevin şimdiden Hayırlı olsun.. Bol Şans.. |-onayisareti-| (^_^)

Çok teşekkür ederim abi Allah razı olsun 🤲 Benim düşüncem de senin söylediğin gibi. Ön çizgi çok aşağıya alınmasa bile en azından yanları doldurabilirsek benim için güzel bir sonuç ortaya çıkabilir. Şöyle istediğim gibi sağa sola tarayıp alnımı kabak gibi ortaya çıkarmayan bir saç hayal ediyorum yıllardır. Zekeriya hocayı araştıracam.

vlkn01940

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 29 Ocak 2021, 13:52:18 »
Saç çizgini öne almak için doğru bir merkez seçmeniz gerek. Mevcut saç sıklığına yakın bir ekim ve saç yönleri bunlar ciddi marifet gerektiren hususlar. Kötü ekim mevcut halinizi bile aratabilir. O yüzden ciddi araştırın lütfen. Forum aradığınız bu sorular için müthiş bir kaynak. Çok problemli bir saçınızda yok gibi gözüküyor, yani zamanınız var ben forumu kaynak edinip araştırın derim.

Çok teşekkür ederim. Araştırmaya devam edeceğim.

vlkn01940

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 29 Ocak 2021, 13:54:48 »
Sizin ekim yaptırmanız tamamen hata olur.
Neden ? 🤔☹️

vlkn01940

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 29 Ocak 2021, 13:56:54 »
Şaka mı yapıyorsun saçlarında hiçbir şey yok...

Alın genişliğim çok fazla ve istediğim gibi şekil veremiyorum. Saçlarımı hep uzun kullanıp öne doğru dağınık bırakıyorum ki alnımın genişliği belli olmasın... Hem kafa yapım sıkıntılı hem de alnım açık olduğu için çirkin bir görüntü oluşuyor.

Gaile

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 29 Ocak 2021, 14:00:55 »
Saç çizgisini öne almak ve arkadaki yoğunlukla  dengelemek zor iş. Ankarada Dr.Muttalip Keser doğru adres ama fiyat yüksek. Hlc ve asmed diyeceğim onların fiyatta yüksek. Sitede bir sürü ekim var,araştırıp sana yakın örneklere göre karar verirsin.

vlkn01940

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 29 Ocak 2021, 14:26:41 »
Saç çizgisini öne almak ve arkadaki yoğunlukla  dengelemek zor iş. Ankarada Dr.Muttalip Keser doğru adres ama fiyat yüksek. Hlc ve asmed diyeceğim onların fiyatta yüksek. Sitede bir sürü ekim var,araştırıp sana yakın örneklere göre karar verirsin.

Teşekkür ederim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 29 Ocak 2021, 14:49:45 »
Neresine ekim yaptıracaksın bu saçın da neden diye soruyorsun?

Sen saç ekimini süper bir şey mi sanıyorsun? Ancak saç dökülmüş açıklık büyük olunca bu risk alınır saç ekimine ihtiyacın yok derken boş konuştuğumuzumu düşünüyorsun dostum?
Global Moderator

vlkn01940

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 29 Ocak 2021, 15:35:38 »
Neresine ekim yaptıracaksın bu saçın da neden diye soruyorsun?

Sen saç ekimini süper bir şey mi sanıyorsun? Ancak saç dökülmüş açıklık büyük olunca bu risk alınır saç ekimine ihtiyacın yok derken boş konuştuğumuzumu düşünüyorsun dostum?

Bu saçın ön çizgisinin mümkünse 1-2 cm aşağısına ve yanlara ekim yaptırmak istiyorum. Nasıl soru sormam gerektiğiyle ilgili bir kılavuz varsa yolla da ona göre soru sorayım. Böyle bir üsluba ne gerek var şimdi onu anlamadım .

Saç ekimini süper bir şey sanmıyorum fakat araştırıyorum. Fikir almak için buradayım. Süper olduğuna karar vermiş olsam gider ektirirdim. Doğrusu, yanlışı, eksiği, fazlası, avantajı , riskleriyle olayın her yönüyle ilgili bilgi sahibi olup insanların tecrübelerinden faydalanmak istiyorum. Forumun amacı da bu değil mi zaten ? Konu bir kişinin ilgisini çekmiş ve " bu saça ekim yaptırman tamamen hata olur " demiş . Ben de böyle düşünmesinin sebebini öğrenmek için " Neden " diye sordum. Burda rahatsızlık veren durum ne onu anlamadım. Ben " neden " diye sorduktan sonra belki o kişi yapacağı açıklamayla beni çok net bir şekilde aydınlatacak. Bir de neden boş konuştuğunuzu düşüneyim ki bu nereden çıktı ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 29 Ocak 2021, 15:52:02 »
Tamam kardeşim bu saçı 1/2 cm aşşağı çek daha sonra güzelim saçlarını daha hızlı kaybettiğini otur izle.
Global Moderator

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 29 Ocak 2021, 15:55:40 »
Bence de ekime gerek yok . Bu arada zekeriya kul antalyada değil istanbulda .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 29 Ocak 2021, 15:56:08 »
:) tek seans mi olsun ? Bence hepsi tutar saçın...hair cennet var dı BABA diye rekor onda 8000 greft ama kafada 2000 sac var yok uzatıp kapatmış geriye doğru

Tek seans canım ne gerek var yaymaya :)
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Kemal Aydın

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 29 Ocak 2021, 16:46:26 »
Merhaba alın daraltma ameliyatı olabilirsin türkiyede dr. Cengizhan ekizceli yapıyor  yurtdışında  yaygın zaten veya plastik  cerrahlarla gorusebilirsin bende bu konuyu araştırıyorum

Kemal Aydın

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 29 Ocak 2021, 16:48:30 »
Ben Trabzon Medical Parkta bi Hocayla görüştüm muayene gitmedim fakat 2miz aynı anda olsak acaba indirim falan alabilir miyiz 😂 hem süreç  boyunca birbirimize destek oluruz bence fena fikir degil

Kemal Aydın

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 29 Ocak 2021, 16:55:24 »
Saç ekimi yaptırma mevcut saçlarını  dokebilirsin donor bolgen seyrek olacak bunlar psikolojini bozar senin sorunun benim gibi geniş alın ve çözümüçözümüde alın daraltma ameliyatı basit bi operasyon dedi doktor bana ama insan işte karar veremiyor hemen.

Facebook Twitter Instagram