Gönderen Konu: Hala Norwood 2.5 mu ?  (Okunma sayısı 3748 defa)

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
Ynt: Hala Norwood 2.5 mu ?
« Yanıtla #16 : 28 Ocak 2021, 23:11:42 »
E niye bunu içiyo ?
  Sac cizgisini 18  yasındaki gibi norward 2yapmak icin cok ama cok takıntılı biri  bende ona cok guzel bir bilgi verdim ANDROCUR  sac dokulmesine birebir diye cunku zararına bakmaz yeterki sac yapsın
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 28 Ocak 2021, 23:27:35 »
Zaten bu tarz icten alınan ilaçlar en fazla küçük kılları saç olmasada kalınlaştırıp gölgelendirme yapıyo diye biliyorum ki hatta oral dut bile önde etki seviyesi normal derecede fotodan anladigim kadarıyla zaten senin o bolgeler boş gibi geldi bence spiroyu bırak yani boşuna kendi kendine zarar verme ilerde çekersin acısını saçinda kötü değil hem kimse senin norwood 2.5 2.48 3.46 diye bakmıyo kaç olursan ol yakışıyosa yakışıyodur yakışmıyosa yakışmıyodur norwood 4 yakışan adamda var 3 yakısanıda var 2 yakışmayanıda var bu kadar düşünme bunlar sadece rakam onemli olan sana yakisip yakismamasi yakisikli adamsin zaten takma boyle seyleri

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 28 Ocak 2021, 23:29:08 »
Bu arada yarın dutasterid mezo yaptırıyorum bende ilerleyen zamanlarda gelişim olursa paylaşırın inşallah

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 29 Ocak 2021, 00:00:39 »
Bu arada yarın dutasterid mezo yaptırıyorum bende ilerleyen zamanlarda gelişim olursa paylaşırın inşallah
  guzel 3 ay sonra foto paylas o zaman belli olur                      birde     kızdıgım nokta bizi bu konuyu acan insana ne kadar cok  iyiligini dusunup faydalı seyler tedaviler soyluyoruz  adam hangisi cok zararlıysa o cok saca faydalıdır anlayısıyla    bizim tam zıttımızı yapıyor ve ustelik paylasıyor ben boylesini ilk defa gordum     kotulugunu istemiyoruz biz     senin sacın beni ne ilgilendirir bana bir faydasıda yok ama galiba sen benim gibi sert dillilere gıcıklık yapıp bunu yapıyorsun  benim bu yazdıklarımıda goruyor  ama iste sozde   ters konusanlara cevap vermiyorum en buyuk cevap susmaktır takmıyorum anlayısıyla tek kelime yazmıyor  dediklerimizinde tam tersini yapıyor   bundan sonra bu arkadasın paylastıklarınada cevap vermeyecegim  cunku   iflah olmaz   ........       
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 29 Ocak 2021, 00:33:42 »
  guzel 3 ay sonra foto paylas o zaman belli olur                      birde     kızdıgım nokta bizi bu konuyu acan insana ne kadar cok  iyiligini dusunup faydalı seyler tedaviler soyluyoruz  adam hangisi cok zararlıysa o cok saca faydalıdır anlayısıyla    bizim tam zıttımızı yapıyor ve ustelik paylasıyor ben boylesini ilk defa gordum     kotulugunu istemiyoruz biz     senin sacın beni ne ilgilendirir bana bir faydasıda yok ama galiba sen benim gibi sert dillilere gıcıklık yapıp bunu yapıyorsun  benim bu yazdıklarımıda goruyor  ama iste sozde   ters konusanlara cevap vermiyorum en buyuk cevap susmaktır takmıyorum anlayısıyla tek kelime yazmıyor  dediklerimizinde tam tersini yapıyor   bundan sonra bu arkadasın paylastıklarınada cevap vermeyecegim  cunku   iflah olmaz   ........       
Bakalım hocam işe yarasında erkenden gorursem faydasını gordugum an acarim konuyu artik

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 29 Ocak 2021, 00:37:40 »
Bakalım hocam işe yarasında erkenden gorursem faydasını gordugum an acarim konuyu artik
kesinlikle ise yarar dut mezosu iyidir emin ol var olan koklerini kalınlastırır      ..... ustelik doktorlar dozajı cok dusuk tuttukları icin vucudada zararı yok  guvenli yani ....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 29 Ocak 2021, 00:49:09 »
kesinlikle ise yarar dut mezosu iyidir emin ol var olan koklerini kalınlastırır      ..... ustelik doktorlar dozajı cok dusuk tuttukları icin vucudada zararı yok  guvenli yani ....
Dökülmemi durdursun birde şakaklarım açıldı ön tarafta açılma yolunda orda ince kucuk tüylerim var onların saç olmasını beklemiyorum ama biraz daha büyüyüp en azından gölgelendirme yaparsa süper olur doktor bey e sordum 3 ayda bir mi yapılıyor diye ona saç durumuna göre karar vericekmiş bakalım yarın belli olur çünkü ayda bir olursa o zaman sıkıntı para yetmez :D

Blackburne

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 31 Ocak 2021, 14:31:09 »
Bana kalırsa yanlış bir tedavin var.Bir kere nw düşmek frontal bölge için çok zordur ve senin şakak kısımlarında tüyleşmiş saçın yok tüyleşmeye sırasında tedavini uygulasaydın o zaman hak verirdim.Senin yapman gereken kalan saçımı nasıl korurum olmalı giden gitmiştir zaten ileride küçük bir ekimle düzeltirsin ön kısmı ve en öenmlisi hormonlarınla bu kadar oynamak iyi cesaret gerektirir.DÜZENLİ fazla agresif olmayan bir tedaviyle ilerlersin umarım..

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 31 Ocak 2021, 23:30:33 »
Bana kalırsa yanlış bir tedavin var.Bir kere nw düşmek frontal bölge için çok zordur ve senin şakak kısımlarında tüyleşmiş saçın yok tüyleşmeye sırasında tedavini uygulasaydın o zaman hak verirdim.Senin yapman gereken kalan saçımı nasıl korurum olmalı giden gitmiştir zaten ileride küçük bir ekimle düzeltirsin ön kısmı ve en öenmlisi hormonlarınla bu kadar oynamak iyi cesaret gerektirir.DÜZENLİ fazla agresif olmayan bir tedaviyle ilerlersin umarım..

+1
Bunu en başında dedim saçı koru ve koruduğuna emin olduğunda ektir diye. Ama norwood düşürmek istiyor ve senin de dediğin gibi bu zor. Çünkü diffuse thinner gibi değil bu saç dökülmesi tipinde direkt olan saçlar minyatürleşip yok oluyor.
Yani eğer norwood düşürücekse ilk başta şakaklarda tüyleşme yapıp sonra da o tüyleri kalınlaştırması lazım ki bu çok zor. Diffuse thinnerlar çok şanslı çünkü onlar saç çıkarmaya uğraşmıyor saç kalınlaştırmaya çalışıyor.
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Blackburne

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 05 Şubat 2021, 14:15:57 »
+1
Bunu en başında dedim saçı koru ve koruduğuna emin olduğunda ektir diye. Ama norwood düşürmek istiyor ve senin de dediğin gibi bu zor. Çünkü diffuse thinner gibi değil bu saç dökülmesi tipinde direkt olan saçlar minyatürleşip yok oluyor.
Yani eğer norwood düşürücekse ilk başta şakaklarda tüyleşme yapıp sonra da o tüyleri kalınlaştırması lazım ki bu çok zor. Diffuse thinnerlar çok şanslı çünkü onlar saç çıkarmaya uğraşmıyor saç kalınlaştırmaya çalışıyor.
Evet haklısın bu konuda bir de şu var.Tedavi düzenli olmalı ,bana kalırsa tedavinin bir numaralı başarısı düzen çünkü 3 ay avodart attım niye saçım dökülüyor belki 4 ay sonra etki etmeye başlayacak belki 8 ay sonra insan o telaşla daha agresif tedaviye başvuruyor ve tedavinin çoğunluğu başarısız olmuş oluyor.

kararsızekici

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 11 Mart 2021, 00:47:53 »

dostum özel ileti yazmıştım ama görmedin galiba :) yaklaşık 1.5 ay oldu sanırım mezo yaptıralı. prosedürün içeriği ve gördüğün etki/yan etkilerden bahsedebilir misin? biraz erken bir soru ama merak ediyorum. teşekkürler :)
  • Yaşınız 24

Facebook Twitter Instagram