Saç Ekimi Sonuçları
Eve hala nw2.5sun ve ön bölgen incelmeye devam ediyor.Fakat saçına şekil verdiğinde nw1.5uğa kadar düşüyorsun mesela senin saçına şekil verdiğin halin benim şekil verdiğim halimden çok çok daha iyi sanırım kafanın genişliği ile alakalı ikimizde nw2.5uğuz ama senin saçın daha iyi
Frontal bölge için minoxil ve dutasterid dışında bir öneri var mıdır ?
Eve hala nw2.5sun ve ön bölgen incelmeye devam ediyor.Fakat saçına şekil verdiğinde nw1.5uğa kadar düşüyorsun mesela senin saçına şekil verdiğin halin benim şekil verdiğim halimden çok çok daha iyi sanırım kafanın genişliği ile alakalı ikimizde nw2.5uğuz ama senin saçın daha iyi[/quoteSen daha iyi bilirsin tabi ama gördüğüm resimlerden senin saclarin konuyu açan arkadaşın saçlarından kiyaslanmicak kadar kat kat daha iyi bence.kiyaslaman bile yanlış. Dediğim gibi ben sadece resimlerden gördüğüm kadarı ile söylüyorum .
3 aylık minoxil 2.5 aylık dutasterid tedavi sürecim, amaç var olanı korumakla beraber Norwood 2 çizgisini geri kazanmaktı, saçımı yeni kestirdim. Hala Norwood 2.5 muyum sizce ? İlk foto başlangıç 13 Ekim 2020
Hala norward 2.5 sun sacların bence tedaviye basladıgından beri cok daha kaliteli duruma gelmis ama senin anlamadıgın ve sabırsız oldugun br konu var sacın gelisimini anlaman icin 3 aylık periyotlarla bakacaksın sen ayda 2 kez ben norward bu kadar olmusum soylersen ne yapmalıyım diye takarsan kafaya olmaz olanı koruyorsun norward 2 cizgisi kazanman imkansız neden cunku senin kafa yapına gore sacın norward 2.5 ta oturdu yetiskinlik cizgisi biz buna diyoruz sen norward 2 yi ararsan kendini yıpratırsın senin kafa yapına sacın cok yakısıyor neden bu kadar takıyorsun anlamıyorum ilaclarını kullan tedavine devam et gerisine takma yazıktır sana olanı korusun yeter anlayısıyla git bak sana ilk defa guzel guzel yazıyorum ah bir anlasan beni ama malesef ......
Olgunluk yada yetişkinlik çizgisi değil nw3 bölgesi inceliyor.Nw2.5uğu arkaya yatırdığı için 3 bölgesindeki incelmeyi göremiyoruz ve en ön bölgesinde saçlar yok olmak üzere.Dut kesinlikle böyle etki etmemeliydi
Ben size her zaman diyorum dut fazla testodan on bolgeyi inceltiyor diyeeee evet ama yetiskinlik cizgiside bu arkadasta olusmus ondan sonra dokulmeye baslamıs onu diyorum ben ama bu arkadas haftada 2 kullanıyor bu kısa surede boyle etki etmemesi lazım dı bence minox yaptı bunu ........ ama sacı yine kaliteli duruyor bence. saka ediyorum sacında sorun yok bu arkadasın .... emin ol ilaclarla 10 yıl dokulmez bu sac kaliteli arkaya yatırmıs sacı bu yuzden oyle gorukuyor LAAAA VALLAHA BU KAFAYI YEMİS ORAL SPROLAKTON NEDİR HAFTADA 3 DUDASTERİD NEDİR YENİ GORDUMM TAM TIMARHANELİK KAFAYI SACLA BOZMUS BEN SANA EN ETKİLİ SİNİ SOYLEYEYİM HADIMLIK İLACI ALLL KESİN COZUM .
Sprolakton nedir
...Edit yanlış oldu kb