Saç Ekimi Sonuçları
Solgar saw Palmettoya başlamak istiyorum , takviyesi olarak hairforte , Solgar biotin 1 mg, yeşilçay ve karadut özü sizce nasıl bir tedavi olur yaşım 21. Ama saw Palmetto yan etkileri var mı korkuyorum biraz?
Solgar saw palmetto kullanacaksan xpecia kullanma, kabak çekirdeği kapsülü her iki durumda da kullanabilirsin. Xpecia'nın etkisi saw palmettodan mı yoksa soyadan mı yoksa farklı bir şeyden mi bilmiyoruz. Xpecia öneririm. Çok ciddi yan etkiler dışında yan etkilerden korkma, gördüğüm yan etkiler beni motive ediyordu. Geçici zaten vücut alışıyor. Ha bu arada iki günde bir hairforte dan önce dermaroller da kullanacam tedaviye ek olarak
Xpecia kullandım bir ara 5 ay kadar sonuçlar çok güzeldi ama çarpıntı ve çok sivilce oldu zaten sivilceli bir tenim vardı sonra roccautane kullandım tertemiz oldu şimdi ne kadar yağlı yesemde sivilce olmuyor ama ben yinede çekiniyorum xpecia dan o yüzden biotin 1 mg aldım sivilce olmasın diye DHT yi bloklamak için de saw Palmetto kullanmayı düşünüyorum 2 günde bir
Dht günlük salgılanıyor, saw palmettonun yarılanma ömrü uzun değil. Kullanacaksan her gün kullanmalısın. Xpecia çarpıntı yapmamasi gerekiyor normalde, sivilce olabilir biotinden dolayı. Karaciğer enzimlerin ne durumda, kontrol ettirdin mi? Roccautane de ağır bir ilaç saç dökebilir. Dene istersen solgar'ı duruma göre bakarsın.
Valla ben kullanmayan kadar boks yaptım çok sağlam koşuyorum şimdiye kadar hiçbir zaman kalp ile ilgili bir sıkıntım yok , xpecia kullandığım zaman oluyordu kullanmayı bırakınca geçti çarpıntı falan sapasağlam Allah'a şükür, roccautane bir yıl önce kullandım bıraktım ama sivilceyi kökten halletti
roccuatenin en buyuk yan etkiside sac dokmesi ama bunuda bilde sivilce ilaclarından biri
Bu arada iki günde bir hairforte dan önce dermaroller da kullanacam tedaviye ek olarak
Kaç mm kullanacaksın?
Bende 0.5 var bir ara aldım ama kullanmadım şimdi kullanırım
Dermaroller kullandıktan ne kadar sonra hairforte’yi uygulayacaksın?Ben de 0.5mm ile minoxil kullanmayı düşünüyorum da 12 saat beklemek yeterli olur diye düşündüm
Valla ben direk uyguladım ya bir sorun olur mu ki niye
Minoxili, 5mm veya daha büyüğünü kullandıktan hemen sonra uygulamak sistemik dolaşıma katılmasına neden olabiliyormuş da ideal bekleme süresine 24 saat diyorlar. Emilimini arttırmak için hemen öncesinde kullanacaksan 0.2mm idealmiş. Tabii ben kullanmadım tecrübeli biri yorum yaparsa daha iyi olur