Gönderen Konu: Finas kulak çınlaması yapar mı ?  (Okunma sayısı 3517 defa)

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
Ynt: Finas kulak çınlaması yapar mı ?
« Yanıtla #15 : 27 Ocak 2021, 20:45:46 »
Merak ediyorum kaç yaşındasınız tedaviyi bıraktınızmı hiç soru sorduğunuzu görmedim hep soru cevaplıyorsun  ;D
O da eskilerden tam bir sac estetigi uzmanı gibi denemedigi sey  bilmedigi sey kalmadı  soruda sordu yeri geldiginde ama o cevaplamayı sevdi    sacları cok kaliteli durumda bunu cok iyi bir tedavisine borclu onu takip etmekte fayda var  cunku ben tedavilerinin basarılı oldugunu dusunuyor ve yorumlarını okuyorum  fazla bildiginden degil iyi bir analizci ve tecrubeyle ilacların faydasını alan biri oldugu icin anladın sen...
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 27 Ocak 2021, 20:51:03 »
Merak ediyorum kaç yaşındasınız tedaviyi bıraktınızmı hiç soru sorduğunuzu görmedim hep soru cevaplıyorsun  ;D
Tedavisi var burada konusu bana çok bilgi sağlamıştı inceleyebilirsin. :D

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=2570.msg59326#msg59326

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #17 : 27 Ocak 2021, 21:03:52 »

33 yaşındayım. Zamanında soru sorduğum ve bilgi aldığım benimde forumda insanlar vardı elbette ama ben genelde okuyarak bilgiye ulaşmaya çalışıyorum. İnsanlar yaşadığım problemleri yaşamasınlar diye de yardımcı olmaya çalışıyorum. Zaten günümüzde kullanılan tedaviler belli olumlu ya da olumsuz durumlarda hep benzer.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 27 Ocak 2021, 22:28:12 »
33 yaşındayım. Zamanında soru sorduğum ve bilgi aldığım benimde forumda insanlar vardı elbette ama ben genelde okuyarak bilgiye ulaşmaya çalışıyorum. İnsanlar yaşadığım problemleri yaşamasınlar diye de yardımcı olmaya çalışıyorum. Zaten günümüzde kullanılan tedaviler belli olumlu ya da olumsuz durumlarda hep benzer.
anladım peki benim durumum hakkında ne düşünüyorsunuz bu kulak çınlaması finasın yan etkisi olsaydı şimdiye kadar farkederdim dimi dün akşam itibariyle farkettim oda kulak çınlaması hakkında araştırırken kulağıma odaklandım  ve farkettim 1.5 sene sonra kulak çınlaması yapabilme olasılığı varmıdır ilacı bıraktığım bu kadar oldu kulaklık takıp oyun oynarım gün boyu oda yaparmı bilmem 🤷🏽‍♂️

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 27 Ocak 2021, 22:30:25 »
Ekşide birisi yıllarca çözüm bulamamış, en son b12 ve d vitamini ampulü kullanmış yüksek ui li, 2 haftada tamamen geçmiş, kulak çınlaması diye aratın son sayfada.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 27 Ocak 2021, 22:40:21 »
anladım peki benim durumum hakkında ne düşünüyorsunuz bu kulak çınlaması finasın yan etkisi olsaydı şimdiye kadar farkederdim dimi dün akşam itibariyle farkettim oda kulak çınlaması hakkında araştırırken kulağıma odaklandım  ve farkettim 1.5 sene sonra kulak çınlaması yapabilme olasılığı varmıdır ilacı bıraktığım bu kadar oldu kulaklık takıp oyun oynarım gün boyu oda yaparmı bilmem 🤷🏽‍♂️

Yok ömür boyu kalmaz bırakın takviyeleri geçer zamanla. Ben bıraktığım dönemde de yaşamıştım ama zamanla geçti. Daha sonra finasterid kullandım kulak çınlaması yaşamadım. Muhtemelen orta kulak iltihabı başlangıcı da olabilir. Ben yine de tedavi oldum o dönem damla kullandım. Geçti ama artık yok. 8 ay finasterid kullandım daha sonrasında ama çok endişe ediyorsanız doktora görünün derim.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 27 Ocak 2021, 22:41:28 »
Ekşide birisi yıllarca çözüm bulamamış, en son b12 ve d vitamini ampulü kullanmış yüksek ui li, 2 haftada tamamen geçmiş, kulak çınlaması diye aratın son sayfada.
ampül olaraksa iğne olarak yapmış anlaşılan daha 1 gün oldu 1 haftada geçmezse hastaneye gidecem

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 27 Ocak 2021, 22:46:34 »
ampül olaraksa iğne olarak yapmış anlaşılan daha 1 gün oldu 1 haftada geçmezse hastaneye gidecem
Bencede gidin, uzun süre olmuş bırakalı daha yeni çıkmaz bence böyle bi sorun. Çok fazla sebebi var okumuşsunuzdur bazen de çok basit nedeni oluyor. Bişon bile çınlama yapabiliyor.

Ozysan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 23 Şubat 2021, 14:49:19 »
Saç ekiminden sonra bende de başladı sanırım xpecia ile beraber çözüm bulan varsa yazsın lütfen..

Gok

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 05 Şubat 2022, 12:22:44 »
Benimki ozaman başka bişey yüzünden şimdiye kadar farketmedim dün başladı halen var arada olup geçerdi bu 1 gündür rahatsız edici bişey eski tüplü tvlerin çıkardığı ses gibi kulaklarımı tırmalıyor

Kulak cinlanman simdi gectimi?aynisi bendede oldu’da

Gok

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 05 Şubat 2022, 12:26:35 »
Finasterid kullandığımda sorun olmuyor bende. Bıraktığımda bir süre devam etti zamanla geçti.

Sizin kulak cinlamasi fin.kullandiktan sonrami oldu?

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 05 Şubat 2022, 14:13:15 »
Sizin kulak cinlamasi fin.kullandiktan sonrami oldu?

Xpecia kullandıktan sonra oldu. Bırakınca da geçti. Şuan finasterid kullanıyorum olmuyor ama arada yıkanırken su  kaçtığında kulaklarıma oluyor o da kısa süre sonra geçiyor. O dönemler banyo yaparken doktora gitmiştim kulaklık takmamı önermişti duş alırken. Ama ben doktora gidip ilaç vs. kullanmıştım ilk sorun yaşadığımda.

Gok

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 05 Şubat 2022, 14:51:15 »
Xpecia kullandıktan sonra oldu. Bırakınca da geçti. Şuan finasterid kullanıyorum olmuyor ama arada yıkanırken su  kaçtığında kulaklarıma oluyor o da kısa süre sonra geçiyor. O dönemler banyo yaparken doktora gitmiştim kulaklık takmamı önermişti duş alırken. Ama ben doktora gidip ilaç vs. kullanmıştım ilk sorun yaşadığımda.

Onceliklen cevap yazdigin icin tesekkur ederim.bende 6 haftatir fin 1mg kullaniyorum son bir haftadir rahatsiz edecek derecede cinlamasi yasiyorum birakacam ya hic birsey sagliktan onemli degil. Xpecia kac hafta kullandin ve biraktiktan sonra kac gun sonra kulak cinlamasi gecti?

Ozysan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 06 Şubat 2022, 23:48:50 »
1 buçuk sene oldu hala çınlamam geçmedi malesef..

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
« Yanıtla #29 : 21 Şubat 2022, 23:22:03 »
Sadece kendi tecrübe mi paylaşacağım ilaç iyi kötü muhabbeti değil;
Finas kullandığım dönem çınlama problemi yaşadım finansa bağlayıp bıraktım geçmedi ben de madem geçmiyo bari tedavi yarım kalmasın diye devam ettim sonra başka sıkıntılarda eklenince bıraktım, 2 senedir fin almıyorum kulak çınlamam artarak devam etti ilaç tedavilerini uyguladım işe yaramadı,
En son çare r-TMS tedavisi kaldı oda ise yaramazsa zaten Tıbbın daha sunacağı bir tedavi kalmadı demektir. Çok basit bir noktadan nerelere geldi. Suçlu Fin mi? Bilmiyorum tek bildiğim o dönem geldi ve gitmiyor.
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

Facebook Twitter Instagram