Gönderen Konu: Sprey mi pudra wax mı? Saç şekillendirici önerisi?  (Okunma sayısı 2638 defa)

Jeu

• Hero Member
Arkadaşlar saç spreyi kullanıyordum memnun değildim şimdi berberden bu pudrayı aldım saçı bayağı tutuyor ve kolay şekil aldırıyor ama içeriğini bilmiyorum saça çok fazla zarar verir mi? ve başka wax sprey önerisi olan var mı?

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
Ynt: Sprey mi pudra wax mı? Saç şekillendirici önerisi?
« Yanıtla #1 : 27 Ocak 2021, 17:58:49 »
Arkadaşlar saç spreyi kullanıyordum memnun değildim şimdi berberden bu pudrayı aldım saçı bayağı tutuyor ve kolay şekil aldırıyor ama içeriğini bilmiyorum saça çok fazla zarar verir mi? ve başka wax sprey önerisi olan var mı?
gunluk dus alırsan bir sey olmazz   gece uyurken kafada tutma yeter  ama ben   hepsine karsıyım limon suyu basıma sursem bana daha mantıklı geliyor.
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 27 Ocak 2021, 18:36:25 »
 bir konuya daha yazmıştım Hanz de Fuko (claymation) ürünü muhtesem ama fiyatı tuzlu tabi ama şöyleki kullandığında çok az miktarda aldığında işini görüyor buda kullanım için uzun gidiyor .Gerçekten çok kaliteli ve saça zarar vericegini hiç düşünmüyorum .Bu arada claymation dedim ama farklı saç tipleri içinde var yurt dışında çok kullanılan bir ürün.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 27 Ocak 2021, 18:53:03 »
bir konuya daha yazmıştım Hanz de Fuko (claymation) ürünü muhtesem ama fiyatı tuzlu tabi ama şöyleki kullandığında çok az miktarda aldığında işini görüyor buda kullanım için uzun gidiyor .Gerçekten çok kaliteli ve saça zarar vericegini hiç düşünmüyorum .Bu arada claymation dedim ama farklı saç tipleri içinde var yurt dışında çok kullanılan bir ürün.
Teşekkkür ediyorum bakacağım

Facebook Twitter Instagram