Saç Ekimi Sonuçları
dostum öncelikle hayırlı olsun umarım istediğin saçlara kavuşursun. seninle hemen aynı greft ekimim var yakın tarihte ancak donörde bu kadar geniş tutulmamıştı. çok anladığımdan değil ama gerçekten gereksiz yerlere girmişler gibi. ancak ben bu forumda çok kötü donörler gördüm toparlayan. seninki onların yanında gayet iyi durumda gibi şu an. sıkma canını sürecin tadını çıkar.
Öncelik olarak saç ekimi sürecin normal seyrindeAma dökülme tipine göre donör alımın çok yanlış olmuş ileride dökülecek alandan saç almışlar kısaca güvenli bölgenin dışıma çıkıp o bölgenin dökülmesini de hızlandırır bu durum İşaretlediğim bölgeden saç alınması çok yanlış merkez bu durumlara dikkat etmeliydi dökülme durumunu ön göremeyen sanırım bu konuda bilgisiz bir alım yapılmış.
1.ay durum. Bugün prp yaptirdim insallah hersey yolundadir. Tecrübeli arkadaslardan bilgi bekliyorum.
1. ayı doldurmanıza daha 3 gün var. resmi dün koymuşsunuz. neden tam hesap yapıyorum. şok dökülmede 1 gün bile çok farkediyor
2 ay erken bir süre donör bölgeninde daha toparlanması gerek ama alana göre çok seyrek ekmişler gibi geldi bana siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Planlamadan memnun musunuz hocam?
şok dökülme olmuş ama var olan saçlarınız baya ince korusanız iyi edersiniz daha iyi bir planlama olabilirmiş alana göre banada biraz seyrek geldi umarım sonuç memnun eder süreç tabı kı çok erken daha
Nasil koruyabilirim hocam finasterid disinda? Suan biotin 5mg kullaniyorum