Gönderen Konu: Deve dikeni ekstresi kullananlar  (Okunma sayısı 3037 defa)

dejavuu86

• Sr. Member
Ynt: Deve dikeni ekstresi kullananlar
« Yanıtla #15 : 29 Ocak 2021, 16:59:16 »
Seboreik dermatit var işte kafamdan yana sıkıntım yok çünkü şampuanlar ile kontrol ediliyor unutturuyor ama bende en can sıkıcı olan sakallarımda olan kepeklenme ve kabuklanma elidel kullanıyorum o bile çözüm olmuyor
evet istanbulda  oturuyorsan skin and scalp art diye bir yer var  trikolog bir kadının yeri instagram da gördüm bende seboreik dermatit hastalarını iyileştirdiğini söylüyor istersen incele instagram da paylaşımları var  ben izmirde olmasam giderdim  izmirde de pek böyle yerler yok  hepsi istanbulda 

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 30 Ocak 2021, 06:13:51 »
evet istanbulda  oturuyorsan skin and scalp art diye bir yer var  trikolog bir kadının yeri instagram da gördüm bende seboreik dermatit hastalarını iyileştirdiğini söylüyor istersen incele instagram da paylaşımları var  ben izmirde olmasam giderdim  izmirde de pek böyle yerler yok  hepsi istanbulda

İstanbul'dayım o kişiyi araştırdım hiçbir şekilde bana tatmin edici gelmedi. Seboreik dermatit sadece ölünce bitecek.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

dejavuu86

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 30 Ocak 2021, 11:43:41 »
ne yönden
İstanbul'dayım o kişiyi araştırdım hiçbir şekilde bana tatmin edici gelmedi. Seboreik dermatit sadece ölünce bitecek.
ne gibi tatmin edici  gelmedi  bir dolandırıcı dahamı çıktı yani :)  vallah bir şey diyemem ben sadece instagramda videolarını takip ediyorum  hatta en son öğretmen bir kız da seboreik dermatit  hastası vardı onuda iyileştirmiş  artık ne kadar doğru bilemem  ama ben bu hastalık için her türlü araştırmayı yapıyorum devamlı internette  elbet uygun tedaviyi bulcaz bir gün :) ama şu deve dikeni aklımda kullanmayı düşünüyorum .

Facebook Twitter Instagram