Gönderen Konu: Sacimi kazidim yorumlarinizi bekliyorum  (Okunma sayısı 2529 defa)

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
Ynt: Sacimi kazidim yorumlarinizi bekliyorum
« Yanıtla #30 : 30 Ocak 2021, 15:07:04 »
Mehmetali bende de ayni sorun var kafa ustunde yanma ve uyuşukluk bu dermatit genetik dökülmeyle birlikte olabilir mi ?
  genetik dokulme iltihaplanma yapabilir sacınızı daha yaglı bir hale koyabilir ama dermatit bir sac derisi hastalıgıdır  10 yasındaki cocuklarda bile var ama soyle bir sey diyebilirim dermatiti olan bir adam genetik dokulmeside varsa dermatitle beraber saclarını daha hızlı bir sekilde kaybeder bu yuzden ilk once sac derisi saglıgını dusunmelisiniz haftada 1 ketozonal sampuanlar kullanın ama sadece hafta da 1 fazla degil bu  samp . dermatitin  mahfeder yok eder...

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #31 : 30 Ocak 2021, 15:30:14 »
Kullanıyorum ama o kafadaki yanma gitmiyor sadece igneleme masaj yapınca gidiyor. Yürüdüğüm zaman sifir yanma uyuşukluk ve dokulme diye birsey yok
AI GEM

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 30 Ocak 2021, 15:37:03 »
Kullanıyorum ama o kafadaki yanma gitmiyor sadece igneleme masaj yapınca gidiyor. Yürüdüğüm zaman sifir yanma uyuşukluk ve dokulme diye birsey yok
d vitamini ve ya omega 3 kullan
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 30 Ocak 2021, 17:15:15 »
Evet onları da alayım kan testi de yaptircam benim saçım çekince falan hiç dökülmez aşırı zorlayınca koparıyorum sadece yattığım yerde 1 tane bile saç yok hareketsiz kalmayla alakalı gibi benim dokulmem
AI GEM

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 30 Ocak 2021, 17:54:01 »
Evet onları da alayım kan testi de yaptircam benim saçım çekince falan hiç dökülmez aşırı zorlayınca koparıyorum sadece yattığım yerde 1 tane bile saç yok hareketsiz kalmayla alakalı gibi benim dokulmem

Cay agaci yagi kullansana? Belki iltihap enfeksiyon vs vardir scalpta. Anti bakteriyel ozelligi var bu yagin.
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 30 Ocak 2021, 17:59:10 »
Araştıracağım kafamın üzeri böyle kan dolasimi yok sanki soğuk su ve masaj iyi geliyor yağa bir bakayım
AI GEM

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 30 Ocak 2021, 18:02:15 »
Saç derisini görmeden dermatit nasıl diyorsunuz anlamadım. Dermatit saç derisinde kabuklanma pul pul dökülme yapar ayrıca kaşınma, kızarma vs. Yani saç derinizde pul pul dökülme varsa dermatit olabilir. He belki de saç deriniz kurudur çünkü saç derisi kuru olan insanların derisinde de pul pul dökülme oluyor. Sadece saçınızda ağrı ve kaşınmaya dermatit diyemeyiz bence dht ile ilgili o. Bu arada on numara olmuşsun moral olsun diye söylemiyorum samimiyetimle söylüyorum yakışmış.
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 30 Ocak 2021, 18:32:35 »
 Bunu unutma dermatit bir mantar hastalıgı siiddetlenen ler senin dedigini yapar  ama bunun ortaderecesi ve dusuk seviyesi var    herkeste pullandırma yapmaz cunku bu mantar  mikroskopla gorunen bir hastalık       herkeste siddet derecesi cok farklıdır      ve dunyada her 3 kisiden 1 ni etkiler bu mantar hastalıgı dunyada tıpkı erkek tipi kellik kadar yaygın oldugu icin sac derisi ni incelemeden   hastalıgın tanımından bile %95 dermatittir diyebiliyoruz tıpkı erkeklerde olusan AGA gibi
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #38 : 30 Ocak 2021, 19:22:15 »
Bunu unutma dermatit bir mantar hastalıgı siiddetlenen ler senin dedigini yapar  ama bunun ortaderecesi ve dusuk seviyesi var    herkeste pullandırma yapmaz cunku bu mantar  mikroskopla gorunen bir hastalık       herkeste siddet derecesi cok farklıdır      ve dunyada her 3 kisiden 1 ni etkiler bu mantar hastalıgı dunyada tıpkı erkek tipi kellik kadar yaygın oldugu icin sac derisi ni incelemeden   hastalıgın tanımından bile %95 dermatittir diyebiliyoruz tıpkı erkeklerde olusan AGA gibi
Kaşınma ve yağlanma da dermatit belirtisimidir? Kızarık pullanma vs. yok. Burada fotom var ama ne kadar belli olur bilemedim.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18122.45

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 30 Ocak 2021, 19:31:07 »
Kaşınma ve yağlanma da dermatit belirtisimidir? Kızarık pullanma vs. yok. Burada fotom var ama ne kadar belli olur bilemedim.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18122.45
evet dermatit belirtisidir mantar hastalıgı  pullanma olmayabilir sacında igne batması hissediyorsan bu dermatitdir       birde bu kadar tedaviyi nasıl her zaman kullanıyorsun helal olsun
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #40 : 30 Ocak 2021, 19:38:08 »
evet dermatit belirtisidir mantar hastalıgı  pullanma olmayabilir sacında igne batması hissediyorsan bu dermatitdir       birde bu kadar tedaviyi nasıl her zaman kullanıyorsun helal olsun
İğne batması da olmuyor, ben bi ara mikroskop ile baktırayım en iyisi. Tedavim kolay ya gün içerisinde farklı saatlere böldüm.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 30 Ocak 2021, 20:01:12 »

Çok kesin konuşuyorsunuz. Direkt bu dermatitdir diyorsun. Kaşınma iğne batması bunlar dhtnin saça darbe vurmasıyla da ilgili olabiliyor. Belkide alerjisi var ondan oluyor. Umarım sizinle aynı fikirde değilim diye bana büyük harfle yazı yazıp kızmazsınız diğer forum üyelerine yaptığınız gibi 🙏
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 30 Ocak 2021, 20:04:41 »
Çok kesin konuşuyorsunuz. Direkt bu dermatitdir diyorsun. Kaşınma iğne batması bunlar dhtnin saça darbe vurmasıyla da ilgili olabiliyor. Belkide alerjisi var ondan oluyor. Umarım sizinle aynı fikirde değilim diye bana büyük harfle yazı yazıp kızmazsınız diğer forum üyelerine yaptığınız gibi 🙏
yok khomur dediklerime  guzel bir dille  tartısıp muhalefet ediyorsun  saygı duyuyorum olabilir tabi farklı yorumlar olabilir tabi saygı cercevesinde.
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 30 Ocak 2021, 20:06:25 »
yok khomur dediklerime  guzel bir dille  tartısıp muhalefet ediyorsun  saygı duyuyorum olabilir tabi farklı yorumlar olabilir tabi saygı cercevesinde.

Teşekkür ederim
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 30 Ocak 2021, 21:02:22 »

Cok tesekkur ederim dostum yorumun icin.
Benim kedi alerjim var ve kedi besliyorum. Sactaki bu agriya alerji sebep olabilirmi ki?
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

Facebook Twitter Instagram