Gönderen Konu: Sacimi kazidim yorumlarinizi bekliyorum  (Okunma sayısı 2527 defa)

baskan123

• Hero Member
Ynt: Sacimi kazidim yorumlarinizi bekliyorum
« Yanıtla #16 : 27 Ocak 2021, 21:33:12 »
güzel olmuş kafan sıfıra vurmaya yatkın.

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #17 : 27 Ocak 2021, 21:50:02 »
Bu kadar kompleks yapmanizi tavsiye etmem. Tabi ki sacli halim daha iyi ki herkes icin oyle bu durum. Sacimida onemsiyorum. Onemsemeseydim bu forumda olmazdin. Ama biz insanlar sadece sacimizdan ibaret degiliz. En azindan kendi adima konusayim ben degilim.  Bir soz vardir tecavuz kacinilmazsa zevk almaya bakacaksin :))
yok takılıyorum sana saka yapmıstım  iyiligini dusunuyorum sacı kazıtmak ilk 15 gun iyidir ama sacın uzamadıgını gorunce moralin bozulur  genetik dokulmenin oldugu yerler  genellikle cok az uzar ve sac ne kadar uzarsa o kadar o bolge kendini belli ettirmeye baslıyor moralin bozulur kafaya takarsın diye sacı kazıtman sacını 10 15 yıl  ileriye tasımaz sac  kazıtmanın sacın havaa alması ve kepege cozum olması dısında hic bir faydası yoktur  hatta surekli kazıtanlarda sac koklerinede zararı oluyor       bu yuzden soyledim  farkedeceksin zaten birde genellikle sac takıntısı yaratıyor daha cok takıyorsun psikolojikmen bitiriyor insanı lan niye uzamıyor lan niye on arkaya gore daha gec uzuyor seyrek yerleri gordukce moralinide bozarsın kac kisiden boyle mesaj aldım belki 50 kisi vardır  acaba karı ve zararı varmıdır diye sacım uzamıyor hocam diye bu yuzden yazdım kompleks yapmıyorum yani ..
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 27 Ocak 2021, 21:53:18 »
benim donördeki saçlar öndekinden  3 kat hızlı uzuyor resmen

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 27 Ocak 2021, 22:00:46 »
benim donördeki saçlar öndekinden  3 kat hızlı uzuyor resmen
anlamadım konu neee sen neye cevap verdin biraz acıkla bir sacını sıfıra vurupmu denedin ne diyon anlamadım
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 27 Ocak 2021, 22:14:27 »
Bende çinko ve demir eksikliğinden dolayı ağır telogen effluvium vardı. Saçı 15 haziranda 3 numaraya vurdum. İlk 3 ay saçım hiç uzamadı resmen. Sanki 3 aylık uzama 1 aya denkti. İnce telli olduğu ve döküldüğü için moralim alt üst olmuştu. Sonra bir ay içinde bambu gibi uzadı. Şok olmuştum.
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 27 Ocak 2021, 22:21:53 »
Benimde yanlar ve donör uzadı iyice 50 yaşında amca modeli yaparım 1-2 aya. :D Vertex minyatürleşmişti onlar daha yavaş uzuyor malum kan akışı az. Hunharca masaj yapıyorum ışık altında fark belli oluyor.

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 27 Ocak 2021, 23:18:10 »
Hitman

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 28 Ocak 2021, 00:03:30 »
anlamadım konu neee sen neye cevap verdin biraz acıkla bir sacını sıfıra vurupmu denedin ne diyon anlamadım

aga olunca saç daha yavaş uzuyor demek istedim.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 28 Ocak 2021, 00:34:08 »
yok takılıyorum sana saka yapmıstım  iyiligini dusunuyorum sacı kazıtmak ilk 15 gun iyidir ama sacın uzamadıgını gorunce moralin bozulur  genetik dokulmenin oldugu yerler  genellikle cok az uzar ve sac ne kadar uzarsa o kadar o bolge kendini belli ettirmeye baslıyor moralin bozulur kafaya takarsın diye sacı kazıtman sacını 10 15 yıl  ileriye tasımaz sac  kazıtmanın sacın havaa alması ve kepege cozum olması dısında hic bir faydası yoktur  hatta surekli kazıtanlarda sac koklerinede zararı oluyor       bu yuzden soyledim  farkedeceksin zaten birde genellikle sac takıntısı yaratıyor daha cok takıyorsun psikolojikmen bitiriyor insanı lan niye uzamıyor lan niye on arkaya gore daha gec uzuyor seyrek yerleri gordukce moralinide bozarsın kac kisiden boyle mesaj aldım belki 50 kisi vardır  acaba karı ve zararı varmıdır diye sacım uzamıyor hocam diye bu yuzden yazdım kompleks yapmıyorum yani ..

Sagol uzun aciklaman icin hocam. Evet o durum maalesef sinir bozucu. Benim birde kazitmamin sebebi egzamadan dolayi kafam aciyordu bir dedim belki kendine gelir rahatlar. Hemde dedim bir kafa seklimi goreyim yamukmu duzmu hazir evdeyim korona dalgasindan dolayi 😂  jiletle kazimadim ben 0.5 oluyor sanirim makine ile. Jilet bencede zarar verebilir saca benim dusuncem tabi.
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

Biotin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 28 Ocak 2021, 15:48:17 »
ben de senelerdir baya kazıttım

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 28 Ocak 2021, 16:42:26 »
aga olunca saç daha yavaş uzuyor demek istedim.
Bendede erkek tipi dökülme var ama saçlarım çok hızlı uzuyor 20 günde bir berbere gitmek zorunda kalıyorum

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 28 Ocak 2021, 16:45:21 »
Bendede erkek tipi dökülme var ama saçlarım çok hızlı uzuyor 20 günde bir berbere gitmek zorunda kalıyorum

Benimde aynen o sekilde ama sadece sag sakagim yavas uzuyor cok sacma bir olay 😂 sag sakakta ayrica agri tarzi birsey var. Bu agrinin oldugu yerlere dht vuruyor herhalde 😂
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 28 Ocak 2021, 17:55:48 »
Benimde aynen o sekilde ama sadece sag sakagim yavas uzuyor cok sacma bir olay 😂 sag sakakta ayrica agri tarzi birsey var. Bu agrinin oldugu yerlere dht vuruyor herhalde 😂
yok o  dermatit seboro rahatsızlıgın var  kepek kasıntı dermatit bunlar  sac dokse bile doktukleri geri cıkar  AGA dan dokulenler geri cıkmaz DHT  yle onun bir ilgisi yok  sac derisi rahatsızlıgın var  haftada cok degil 1 kez karanfil kaynat demle sacını durula hic bir sey kalmaz ondan ...
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 30 Ocak 2021, 15:00:14 »
Mehmetali bende de ayni sorun var kafa ustunde yanma ve uyuşukluk bu dermatit genetik dökülmeyle birlikte olabilir mi ?
AI GEM

Facebook Twitter Instagram