Gönderen Konu: BE ASTHETIC Dr. Bilgehan Aydın / 34 Yaş / 4452 Greft / 23/01/2021  (Okunma sayısı 5481 defa)

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: BE ASTHETIC Dr. Bilgehan Aydın / 34 Yaş / 4452 Greft / 23/01/2021
« Yanıtla #16 : 03 Şubat 2021, 00:59:40 »
Maşallah donör baya sağlam ön Çizginde çok güzel

Mandalorian

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 04 Şubat 2021, 13:22:05 »
Teşekkürler gurbetCii. İnşallah çıkışları da sağlam olur.

Mandalorian

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 04 Şubat 2021, 13:32:22 »
10. gün kabuk dökümünü merkezde yaptırdım; fotoğraflar aşağıdadır. Sürecin olağan akışında olduğu bilgisini verdiler. Kabuk dökümü sonrası baticondan kalan kırmızılıklar geçti, rahatladım. Ancak sağ tarafta yeni ekilen alandaki saçın indiği alan ile kendi saçım arasında bir boşluk gözüme çarpıyor. Umarım o boşluk zamanla dolar. Sol tarafımda böyle bir durum yok.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 04 Şubat 2021, 13:36:43 »
Hayırlı olsun kabul dökümün güzel ve sağlıklı inşallah sonuç mutlu eder
Global Moderator

Mandalorian

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 05 Şubat 2021, 12:22:47 »
Hayırlı olsun kabul dökümün güzel ve sağlıklı inşallah sonuç mutlu eder
Teşekkürler Hintell. Şu an için iyi gidiyor; günlük hayata dönmek güzel. Artık psikolojik olarak şok dökülmeye hazırlanıyorum.

Mandalorian

• Yeni üye
  • *
7. haftanın içerisine girdim. Şu ana kadar şok dökülme etkisini gösterdi; aşağıda resimlere erişebilirsiniz. Geçtiğimiz hafta bir seans IGF yaptırdım. Henüz çıkışlar başlamadı. Açıkçası çıkışları sabırsızlıkla bekliyorum. Sivilceler yoğun şekilde etkisini gösteriyor. 4. haftadan itibaren 1/5 proscar kullanmaya başladım. Bunun dışında ekim merkezinin ilettiği serum, vitamin, şampuan, coraspirin ve lansor kullanımına devam ediyorum. Bolca masaj yapmaya dikkat ediyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Sürecin daha erken bir sorun yok ekim alanıda zaten sağlıklı sabırla daha çok beklemen gerek:)
Global Moderator

Mandalorian

• Yeni üye
  • *
Sürecin daha erken bir sorun yok ekim alanıda zaten sağlıklı sabırla daha çok beklemen gerek:)
Teşekkürler Hintell. Dediğin gibi bu uzun süreç. Bakıma çalışmaya devam :)

Mandalorian

• Yeni üye
  • *
Bugün itibariyle ekimin 93. gününe girmiş bulunuyorum. Şimdiye kadar Bilgehan Aydın'da 2 IGF yaptırdım. Maalesef gidişat şu ana kadar istediğim gibi değil. Bu döneme göre sivilceler yoğun şekilde duruyor. Saç çıkışları da tatmin etmedi. Özellikle forumdaki diğer ekimler ile kıyaslayınca çıkışların az olduğunu görüyorum. Ayrıca ekim yerimden alnıma doğru uzanan 3 adet çatlak bulunuyor. Günlük 1/5 Proscar ile 2 adet 1000 mg Biotin kullanıyorum. 3 aylık süre dolduğu için Coraspirin ile Lansor kullanımını bıraktım. Her gün ekim yerinin verdiği Mossi London saç serumunu sürüp aynı marka şampuan ile yıkıyordum. Fakat sivilceler geçmediği için serumu bıraktım. Masaja ise düzenli olarak devam ediyorum. Sivilceler için dermatolojiye gitmeyi düşünüyorum.

Leonidas

• Hero Member
Moral bozmak icin henüz çok erken daha çıkışlar yeni yeni başlıyor az daha sabır :)

reyes

• Sr. Member
1 ay sonra daha iy cikar
Ekim Tarihi: 13/03/2021
Ekim Merkezi ismi: Dr Bilgehan Aydın (ikinci ekim) ilk ekim baska yerde
Greft Miktarı: 2400
Yaşınız: 30
Her gun: 1.25 mg finasterid

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20789.0

Mandalorian

• Yeni üye
  • *
Moral bozmak icin henüz çok erken daha çıkışlar yeni yeni başlıyor az daha sabır :)
Teşekkürler. Zor süreçmis gerçekten. Sabredecez sonuna kadar.

Mandalorian

• Yeni üye
  • *
1 ay sonra daha iy cikar
Forumda çıkışlarin özellikle 3 ile 6 ay arasında kendini gösterdiğini söylüyorlar. 1 aya insallah daha iyi olur.

erun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 05 Mayıs 2021, 03:33:33 »
İyi olur inşaallah moral bozma

Facebook Twitter Instagram