Gönderen Konu: BE ASTHETIC Dr. Bilgehan Aydın / 34 Yaş / 4452 Greft / 23/01/2021  (Okunma sayısı 5454 defa)

Mandalorian

• Yeni üye
  • *
Ynt: BE ASTHETIC Dr. Bilgehan Aydın / 34 Yaş / 4452 Greft / 23/01/2021
« Yanıtla #60 : 24 Kasım 2021, 18:14:27 »
Dostum haklısın , ancak şöyle bir durum var bende senin gibi ilk ekimi Bilgehan aydın kliginiginde yaptırdım başarı orani %50 civarı oldu belki daha da az di bilmiyorum sonrasında ahmet Bey'le iletişime gectim revizyon çalışması yaptık beraber. Kullanilan malzemeler, verilen bakım ve tedaviler mutlaka bir ücret gerektiriyor heleki dolarin 13 olduğu şu dönemde her malzeme ithal ediliyor. Ben de bir miktar ödeme yaptım ama kazanamadığına eminim. Amaci hem kendini hem beni mutlu etmekti sağolsun. Sana da yardımcı olacaktır. Biraz toparla kendini biriktir paranı Mart ayında revizyon çalışmanın yaptır bence. Şuan sezonu olduğu için cok yoğun çalışıyorlar. Hem açık bölge kapatılır hemde sıkılastirilma yapılır. İGF bence de Bilgehanın para oyunuydu. Ama prp nin düzgün yerlerde yapılırsa etkili olduğunu düşünüyorum.
Murat kardeşim yorumun için teşekkür ederim. Bilgehan Aydın dediğin gibi zaten kendini belli etti. Allah büyüktür, hekimliğini elinden aldılar. Şimdi dileniyor orada burada görüyoruz. Ahmet Tosun Hoca idi zaten ekimi ve tüm süreci yürüten. Fakat en nihayetinde çok başarılı bir sonuç elde edemedim. Gönül isterdi çıkışlar daha kuvvetli olsun; kayıplar yaşanmasın. Valla forumda görüyoruz; bazı ekimler o kadar doğal gür olmuş ki ekim olduğunu farketmek gerçekten çok zor. IGF konusuna gelince evet; ben de 4 seans yaptırdım, 0 etkisini gördüm. Prp farkeder mi bilemiyorum. Mart ayında finansal ve mental olarak duruma bakacağım. Sen de tekrar ekim yaptırmışsın. İnşallah bu sefer güzel sonuç elde edersin.

Facebook Twitter Instagram