Gönderen Konu: BE ASTHETIC Dr. Bilgehan Aydın / 34 Yaş / 4452 Greft / 23/01/2021  (Okunma sayısı 5459 defa)

Erkan Mihr

• Full Member
Ynt: BE ASTHETIC Dr. Bilgehan Aydın / 34 Yaş / 4452 Greft / 23/01/2021
« Yanıtla #46 : 23 Haziran 2021, 15:50:31 »
Eyvallah dostum bende prp yaptırma ihtimalimi sıfırladım..bende bu tarz şeylerin sadece olan saçı belki koruma ihtimali olduğunu o da bir ihtimal diyorum, çıkacak saça pek bir yararının olduğunu dusunmedigim tezimi doğruluyor..para kazanç kapısından başka birşey değil. Eleştirenler olacaktır onlarda onların kendi görüşleri.. umarım ilerleyen süreçte saçların bol bol hacimlenir dileklerimle ..

Mandalorian

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #47 : 23 Haziran 2021, 16:03:04 »
Eyvallah dostum bende prp yaptırma ihtimalimi sıfırladım..bende bu tarz şeylerin sadece olan saçı belki koruma ihtimali olduğunu o da bir ihtimal diyorum, çıkacak saça pek bir yararının olduğunu dusunmedigim tezimi doğruluyor..para kazanç kapısından başka birşey değil. Eleştirenler olacaktır onlarda onların kendi görüşleri.. umarım ilerleyen süreçte saçların bol bol hacimlenir dileklerimle ..
Aynen dostum; PRP IGF ile işlemlere vereceğin ücreti beslenmeye ya da takviye ürünlere vermek daha mantıklı gözüküyor. Sağol iyi dileklerin için de.

KcH®

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #48 : 23 Haziran 2021, 16:39:54 »
PRP hücre yenilenmesia, saç büyümesi ve kan dolaşımını hızlandırması konusunda yararları olduğunu okumuştum ve kesinlikle yaptır diyorlardı. Saç ekim sürecinden sonra 1.5-2 ayda bir sonrasında ise en az yılda 2 defa yaptırmanın baya yararlı olacağı konusunda farklı kaynaklardan bilgiler aldım. Bunlar yanlış mı acaba ? Ya da kişiden kişiye değişen şeyler midir sizce ?

Mandalorian

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #49 : 23 Haziran 2021, 16:54:36 »
PRP hücre yenilenmesia, saç büyümesi ve kan dolaşımını hızlandırması konusunda yararları olduğunu okumuştum ve kesinlikle yaptır diyorlardı. Saç ekim sürecinden sonra 1.5-2 ayda bir sonrasında ise en az yılda 2 defa yaptırmanın baya yararlı olacağı konusunda farklı kaynaklardan bilgiler aldım. Bunlar yanlış mı acaba ? Ya da kişiden kişiye değişen şeyler midir sizce ?
Kağıt üstünde PRP saç derisini besliyor, saç dökülmesinin normal düzeye düşürüyor. Daha iyi beslenen saçlar da daha sağlıklı ve gür oluyor. IGF, PRP'den daha çok büyüme faktörü içeriyor. Bir de ek olarak IGF'de çinko, magnezyum gibi minareller bulunuyor. Ancak ben kendimde IGF'nin saç çıkışını bariz kuvvetlendirdiği sonucunu görmedim. Zaten kıyasladığımda saç gelişimim diğer arkadaşların gerisinde kalıyor. Tabi forumda etkili sonuç görmüş kişiler de olabilir. Bunların etkisi bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir.

KcH®

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #50 : 23 Haziran 2021, 17:11:44 »
Kağıt üstünde PRP saç derisini besliyor, saç dökülmesinin normal düzeye düşürüyor. Daha iyi beslenen saçlar da daha sağlıklı ve gür oluyor. IGF, PRP'den daha çok büyüme faktörü içeriyor. Bir de ek olarak IGF'de çinko, magnezyum gibi minareller bulunuyor. Ancak ben kendimde IGF'nin saç çıkışını bariz kuvvetlendirdiği sonucunu görmedim. Zaten kıyasladığımda saç gelişimim diğer arkadaşların gerisinde kalıyor. Tabi forumda etkili sonuç görmüş kişiler de olabilir. Bunların etkisi bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir.

Anladım çok teşekkür ederim, fayda ve sonuçları tekrar araştıracağım.

Mandalorian

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #51 : 28 Temmuz 2021, 14:40:04 »
Bilgehan Aydın Şaç Ekim Merkezi'ndeki yaptırdığım ekim üzerinden tam 6 ay geçti. Geçtiğimiz 1 2 ay içerisinde çıkışlar hızlandı. Fakat sağ ve sol şakak bölgesi maalesef dolmadı. Özellikle ışıkta ve ıslakken büyük boşluklar mevcut. Ekim yapılan bazı alanlarda çıkışların olmadığını görüyorum. Ekim merkezi bildiğiniz üzere tamamen kapandı. Muhattap alabileceğiniz kimse yok. Son IGF seansımı yapmadılar. Hala eve kargolamalarını bekliyorum.

Qur

• Full Member
« Yanıtla #52 : 28 Temmuz 2021, 15:06:44 »
Bana biraz zayıf geldi sonucunuz şimdilik. Daha gelişme olur ama memnun eder mi sizi onu bilemiyorum.

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 28 Temmuz 2021, 20:44:34 »
Süreci yazmamızsın sormak durumunda kalıyoruz direk yorum yapmak yerine

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 28 Temmuz 2021, 20:52:41 »
Geçtiğimiz iki ay güzel atak yapmış, süreciniz de henüz sonuclanmamış moral bozmayın. Önden görüntü güzel.
Umarım gerek kalmaz revizyona falan ama ahmet bey yardımcı oluyor sorun yaşayanlara. Süreç sonlansın duruma göre gerekirse kendisi ile iletişime geçersiniz.

Mandalorian

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #55 : 29 Temmuz 2021, 09:27:44 »
Bana biraz zayıf geldi sonucunuz şimdilik. Daha gelişme olur ama memnun eder mi sizi onu bilemiyorum.
Ben şu ana kadar istediğim sonucu alamadım. Çıkışlar zayıf gözüküyor. İleride nasıl olur bekliyorum.

Süreci yazmamızsın sormak durumunda kalıyoruz direk yorum yapmak yerine
Aslında 6 aydır faz faz fotoğraf atıyorum, kullandığım ürünlerin bakımların bilgisini verdim, karşılaştığım sorunları aktardım. Daha nasıl bilgi sağlayabilirim?

Geçtiğimiz iki ay güzel atak yapmış, süreciniz de henüz sonuclanmamış moral bozmayın. Önden görüntü güzel.
Umarım gerek kalmaz revizyona falan ama ahmet bey yardımcı oluyor sorun yaşayanlara. Süreç sonlansın duruma göre gerekirse kendisi ile iletişime geçersiniz.
Teşekkürler Leonidas yorumunuz için. Son 2 ayda çıkışlar gözüküyor. Ancak 6. aydan sonra bu çıkışların yavaşlamasından çekiniyorum. Önden fena değil dediğiniz gibi ama sağdan soldan boşlukları hep saklamak zorunda kalıyorum. Süreç biraz daha ilerlesin Ahmet Bey ile görüşeceğim. Umarım orta yolu buluruz.

Hairtransplant

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 29 Temmuz 2021, 09:56:12 »
Pardon gözümden kaçmış henüz 6 ay saç çıkışların fena sayılmaz ama boşluklar var süreç devam ediyor o bölgelerde dolarsa güzel olur bakalım hayırlısı

Mandalorian

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #57 : 30 Temmuz 2021, 09:46:14 »
Pardon gözümden kaçmış henüz 6 ay saç çıkışların fena sayılmaz ama boşluklar var süreç devam ediyor o bölgelerde dolarsa güzel olur bakalım hayırlısı
Yorumunuz için teşekkürler. Daha 6 ay geçmesi umutlarımı canlı tutuyor diyebilirim. Boşlukları dolabilirse mutlu olacağım.

Mandalorian

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #58 : 24 Kasım 2021, 10:16:10 »
10. aydan merhaba. Uzun süredir paylaşım yapmamıştım. Son durum resimlerdeki gibidir. Ön hat ve çizgi gayet doğal; çıkışlar gürleşti. Ancak şakak bölgesi maalesef hala çok seyrek. Diğer arkadaki saçlarla kapatılıyor ama ters ışıkta boşluklar gözüküyor. Ekimi yapan Ahmet Tosun a yeni ekim merkezi The Hair Clinic e gidip son durumu gösterdim. O da şakakta firelerin çok yoğun olduğunu söyledi. 500 1000 greft ekim ile aradaki boşluğu kapatabileceğini iletti. Revizyon istersem yapabileceğini ancak onun da fiyatının olacağını iletti. Şu anda istersem 3 3.5bin TL gibi tutara; martta ise 2 2.5 bin TL gibi bir tutara 1000 greft ekim yapabileceğini iletti. Açıkçası bu fiyatlar çok yüksek ve ben de hayal kırıklığı yarattı.

Muratdogan4671

• Full Member
« Yanıtla #59 : 24 Kasım 2021, 12:51:05 »
Dostum haklısın , ancak şöyle bir durum var bende senin gibi ilk ekimi Bilgehan aydın kliginiginde yaptırdım başarı orani %50 civarı oldu belki daha da az di bilmiyorum sonrasında ahmet Bey'le iletişime gectim revizyon çalışması yaptık beraber. Kullanilan malzemeler, verilen bakım ve tedaviler mutlaka bir ücret gerektiriyor heleki dolarin 13 olduğu şu dönemde her malzeme ithal ediliyor. Ben de bir miktar ödeme yaptım ama kazanamadığına eminim. Amaci hem kendini hem beni mutlu etmekti sağolsun. Sana da yardımcı olacaktır. Biraz toparla kendini biriktir paranı Mart ayında revizyon çalışmanın yaptır bence. Şuan sezonu olduğu için cok yoğun çalışıyorlar. Hem açık bölge kapatılır hemde sıkılastirilma yapılır. İGF bence de Bilgehanın para oyunuydu. Ama prp nin düzgün yerlerde yapılırsa etkili olduğunu düşünüyorum.

Facebook Twitter Instagram