Gönderen Konu: Forumda dikkatinizi çeken klasikleşmiş komik unsurlar nelerdir ?  (Okunma sayısı 1466 defa)

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
sorun yok gencler olur boyle yanlış anlamalar
Aynen ... sorun yok
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

My Precious

• Hero Member
Klavyem fransiz malıbu yuzden...     Çokiyi yazamiyorummm......   Kusura bakmayin

-bir ayda 700 ileti atan üye
Vurdu gol oldu......

Xeth

• Hero Member
Vurdu gol oldu......

Şakaydı kral, hallettik aramızda 🙂
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

My Precious

• Hero Member
Şakaydı kral, hallettik aramızda 🙂
Her şakanın altında bir gerçek yatar.
1 ayda 700 ileti forum rekorudur bu arada.Don vito carlenoneymiş KaiserSSmiş sloocerlarmış hiçbiri bu arkadaşla başedemez.
Günlük yazıyor gibi yazıyor adam şaka gibi

Romanadam

• Sr. Member
dinodin ustadın felsefik yorumları ve hintelin moral vermek için kararmalar başlamış copy paste yorumu  ;D

beaocoup

• Jr. Member
  • **
Bu site değil de diğer saçımındoktoru sitesinde çok komik şeyler oluyordu.Adam finas kullanıyorum diyince hemen acil durum ilan edip adamı linçliyorlardı korku edebiyatı yapıyolardı (sanki kemoterapi alıyo).Bir de farklı farklı losyonları savunuyorlardı fin dut yerine.Orda çok güldüğüm şeyler olmuştu.Bu sitedeki insanların daha geniş düşünceli ve anlayışlı olduğunu düşünüyorum.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
“Bugün saç ektirdim, sonucu çok begendim, çok memnunum, xxxx hocama çok teşekkür ederim(hoca dedigi ilkokul terk), çok ilgililer çok memnunum, işlerinde acayip iyiler, çok güzel oldu, herkese tavsiye ediyorum”

Diye yazdırdıktan 8 ay sonra konusuna

“ böyle iş mi olur, nerde bu devlet, sağlık bakanlığı uyuyor mu kardesim tam bir merdiven altı, sizce hangi mahkemeye başvurmalıyım? Bunu yanına bırakmayacağım” diyerek zerzenişte bulunan arkadaslara çok gülüyorum .. bir yandan’da çok üzülüyorum açıkcası.

hyperKel

• Hero Member
“Bugün saç ektirdim, sonucu çok begendim, çok memnunum, xxxx hocama çok teşekkür ederim(hoca dedigi ilkokul terk), çok ilgililer çok memnunum, işlerinde acayip iyiler, çok güzel oldu, herkese tavsiye ediyorum”

Diye yazdırdıktan 8 ay sonra konusuna

“ böyle iş mi olur, nerde bu devlet, sağlık bakanlığı uyuyor mu kardesim tam bir merdiven altı, sizce hangi mahkemeye başvurmalıyım? Bunu yanına bırakmayacağım” diyerek zerzenişte bulunan arkadaslara çok gülüyorum .. bir yandan’da çok üzülüyorum açıkcası.

;D

Facebook Twitter Instagram