Herkese merhabalar..
Siteye yaklaşık 3-4 sene önce katılmıştım. suan 28 yaşındayım. Benim sac dokulmem cok erken yaşlarda basladi 24-25 yaslarinda. Bu forumla da o yaşlarda tanışmıştım. sac ettirmek için bu sitede araştırmalar yapmıştım esteword,arenamed,Koray Erdoğan ve ismini hatırlamadığım bir iki yerle daha gorusme yapmıştım forum sayesinde. Esteword ve arenamed ekim olur demiş ,Koray hoca olmaz demisti dönor bölgesi zayif olduğundan dolayı. Genç yaşta sac ekiminin yapılacağını ama sac dokulmelerimin devam ettiği için ilerde bir ekime daha ihtiyaç duyulacagi söylenmiş hem bunun etkisi hemde cesaret edemediğimden dolayi ekimden vazgeçmiştim. Suan kendimi eskiye göre daha hazir hissediyorum bu görünümüm den rahatsiz olmaya başladım. Lütfen fikirlerinize ve bilginize ihtiyacım olduğundan dolayı bu konuyu açma gereksinimi duydum yardımcı olurmusunuz? Ankarada ikamet ediyorum.Ankara'da sahin çelik hocaya ekte sundugum resimleri attim. 4500 greft ile önden arkaya doğru ekim yapıp ön hat sık ekim yapılacağını ama acikligin fazla olduğunu tek seferde kapatamayacagini söyledi. Fiyat olarak 13.000 tl oldugunu dile getirdi. Sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.sahin çelik hoca ekim konusunda nasıldır arti ve eksileri nelerdir. Varsa önerisi olan şu kişide iyi ekim yapar dediğiniz biri varımdır.
Vaktinizi aldım konuyu uzattım k.bakmayin. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese teşekkürler.